Ειδήσεις » Champions League

20.04.2022 | 19:37

Δίνει 40.000 εισιτήρια σε γήπεδο 75.000 θεατών η UEFA για τον τελικό του Champions League!

Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που αναμένεται να δώσει η UEFA στην διάθεση των ομάδων που θα παρευερεθούν στον τελικό του Champions League, με τις δύο φιναλίστ να παίρνουν από 20.000, σε γήπεδο που χωρά 75.000 θέσεις!

14.04.2022 | 15:47

Η Σίτι έπαιζε για να περάσει στα ημιτελικά και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ... βόλταραν (pics)

Ο Μπαϊγί γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέρασμα στους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την βραδιά της Τετάρτης να είναι... χαλαρή και ελεύθερη, αφού η ομάδα του Ράνγκνικ είναι παντελώς εκτός στόχων. Την ίδια ώρα, βέβαια, οι... κάποτε φασαριόζοι γείτονες, διεκδικούσαν και έπαιρναν την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  

14.04.2022 | 11:56

Ο Γκρίλις είχε τρελάνει τον Σάβιτς και στο πρώτο ματς κι εκείνος πάλι του είχε πειράξει τα μαλλιά (vids)

Ο Τζακ Γκρίλις μάλλον είχε βάλει στόχο να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στον Σάβιτς με κάποια κόκκινη κάρτα, του έσπασε τα νεύρα, ο Άγγλος παρέμεινε απόλυτα χαλαρός παρά το γεγονός πως ο Μαυροβούνιος επέλεγε να του πειράζει τα μαλλιά και κάπως έτσι η Σίτι πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  

14.04.2022 | 10:06

Ο Ζιντσένκο προστάτεψε με κάθε τρόπο τον πεσμένο Φόντεν! (vid)

Ο Φόντεν δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και βρέθηκε στο έδαφος, με τον συμπαίκτη του, Ολεξάντρ Ζιντσένκο να τρέχει να τον βοηθήσει και να τον προστατεύει από τη γενική σύρραξη που δημιουργήθηκε αμέσως μετά.

14.04.2022 | 09:49

Ο απόλυτος χαμός στον διάδρομο των αποδυτηρίων μετά το Ατλέτικο - Σίτι, εξαγριωμένοι οι «ροχιμπλάνκος» ανάγκασαν την Αστυνομία να παρέμβει (vid)

Ευτυχώς το κάγκελο που χωρίζει τις σκάλες στον διάδρομο των αποδυτηρίων και οι ελάχιστοι πιο ψύχραιμοι αποσόβησαν πιο σοβαρά παρατράγουδα μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού ημιτελικού της Σίτι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Έξαλλοι οι «ροχιμπλάνκος», Σάβιτς και Βρσάλικο ήθελαν να καυγαδίσουν με τους «πολίτες», με παρέμβαση της Αστυνομίας έληξε το συμβάν.