Ειδήσεις » Champions League

29.05.2022 | 09:44

Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ είναι πλέον ο νεαρότερος στα χρονικά με παρουσία στην 11άδα σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ

Μπορεί οι δύο από αυτούς τους τελικούς να είναι χαμένοι, ωστόσο, ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ μπορεί να δηλώσει πλέον... μπαρουτοκαπνισμένος και είναι ο νεαρότερος με παρουσία σε τρία διαφορετικά παιχνίδια όπου διεκδίκησε το Τσάμπιονς Λιγκ! 

29.05.2022 | 00:58

Σήκωσε το 14ο η Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, με τον Μαρσέλο! (vid)

Είναι η διοργάνωσή της! Δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς τι συνέβη και πώς συνέβη, αλλά στο τέλος της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτά το 14ο Champions League της ιστορίας της! Η Λίβερπουλ έκανε τα πάντα, αλλά ο Τιμπό Κουρτουά έμοιαζε ανίκητος στο Παρίσι και το 1-0 του Βινίσιους διατηρήθηκε μέχρι τέλους!

29.05.2022 | 00:32

Ο Κουρτουά και μια κακή στιγμή στέρησαν το 7ο από τη Λίβερπουλ... (vids)

Θα μπορούσε να έχει... θριαμβεύσει. Έκανε ό,τι μπορούσε. Πίεσε, επιτέθηκε, απείλησε, έκανε ευκαιρίες. Ωστόσο, είχε απέναντί της μια Ρεάλ που φέτος είχε αποδείξει πολλάκις πως είναι αμείλικτη. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι με την πρώτη τελική των «μερένγκες» στο στόχο, στο 59'! Ήρωας για τη «βασίλισσα» ο Κουρτουά που έβγαζε τα πάντα, οι «κόκκινοι» τιμωρήθηκαν από τη μοναδική ολιγωρία τους στην άμυνα...  

29.05.2022 | 00:16

Λίβερπουλ: «Ζητούμε να γίνει έρευνα για όσα απαράδεκτα συνέβησαν με τους οπαδούς»

Η Λίβερπουλ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θέλει να διερευνηθούν τα αίτια της κάκιστης οργάνωσης και των όσων δυσάρεστων σημειώθηκαν με τους οπαδούς έξω από το Stade de France με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ για περισσότερο από μισή ώρα.  

28.05.2022 | 22:21

Φυγάδευσε την έγκυο σύζυγό του ο αδερφός του Μάτιπ: «Χρησιμοποίησαν δακρυγόνα»!

Για χρήση δακρυγόνων από τις Αρχές και ανεξέλεγκτη κατάσταση έξω από το Stade de France έκανε λόγο ο Μάρβιν Μάτιπ, αδερφός του Ζοέλ, που φυγαδεύτηκε και έφυγε με την έγκυο σύζυγό του, μη μπορώντας να παραμείνει στο χώρο έξω από τις εξέδρες! 

28.05.2022 | 22:08

Ο κόσμος της Λίβερπουλ συνωστίστηκε έξω από το γήπεδο και δεν μπορούσε να μπει για περισσότερο από δυο ώρες!

Προβληματική η κατάσταση έξω από το Stade de France στις εξέδρες που έπρεπε να βρεθούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει για περισσότερες από δυο ώρες στις εισόδους των κερκίδων και να μην μπορεί να μπει μέσα. «Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο» έγραψε ο Λίνεκερ. 

28.05.2022 | 21:30

Live: Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη ώρα για τον τελικό του Champions League έφτασε! Η Λίβερπουλ συναντά την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι και το England365 θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το «Σταντ ντε Φρανς»!

28.05.2022 | 20:48

Λίβερπουλ: Βασικοί Τιάγκο και Σαλάχ, στον πάγκο ο Τσιμίκας, με φόντο το 7ο Champions League!

Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις και με τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις δύο ενδεκάδες να είναι αναμενόμενα, παρατάσσονται Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι! Ο Γιούργκεν Κλοπ αφήνει στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Ντίας και ο Μανέ θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τις μεταβιβάσεις του... Τιάγκο!

28.05.2022 | 20:46

Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν άφησαν το λεωφορείο της ομάδας να φτάσει στο γήπεδο! (vid)

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν ετούτη την ώρα στο «Σταντ ντε Φρανς», με τους φίλους της Λίβερπουλ να μην επιτρέπουν στην αποστολή της ομάδας να φτάσει στο γήπεδο, έχοντας κάνει το Παρίσι… κόκκινο!