Ειδήσεις » Best of the rest

04.07.2023 | 12:27

Επικός Νέβιλ κάνει καταρρίχηση στο «Άνφιλντ» και «κράζει» τον Κάραγκερ που φοβήθηκε! (vid)

Τα απίθανα πράγματα συνεχίστηκαν από τους δύο φίλους που …δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον! Σε νέο επεισόδιο του Overlap οι Κάραγκερ και Νέβιλ προσπάθησαν να κάνουν καταρρίχηση από το «Άνφιλντ», με τον άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ να δειλιάζει και να δέχεται το ανελέητο «γλέντι»!  

03.07.2023 | 17:33

Ο Σισέ θα προπονήσει στην Οσέρ τον Ντανουά, που δεν τον… πρόλαβε ποτέ στην ομάδα!

Ονομάζεται Κέβιν Ντανουά. Είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, με την Οσέρ να αποτελεί την πρώτη επαγγελματική ομάδα της καριέρας του. Γεννήθηκε το 2004. Είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που θα δει για… πρώτη φορά στην ζωή του τον Τζιμπρίλ Σισέ, να φορά την φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε. Και αυτό διότι όταν αυτός ήρθε στον κόσμο μας, δύο χρόνια μετά ο Γάλλος επιθετικός αναχωρούσε για το «Άνφιλντ».

03.07.2023 | 11:34

Άλλος Μούντρικ εμφανίστηκε ξανά με την Ουκρανία, δυο ασίστ και ιστορικές… προκρίσεις!

Ο Μικάιλο Μούντρικ παρουσίασε τον εαυτό που… ακόμα περιμένουν να δουν στην Τσέλσι! Στον προημιτελικό των Ουκρανών με τους Γάλλους στο Euro u-21 έβγαλε δυο ασίστ, η μια εκ των οποίων ήταν τρομερή και ήταν καθοριστικός στη μεγάλη επιτυχία της χώρας του!  

02.07.2023 | 12:20

Ράις, Χάβερτς, Ζορζίνιο: Από τις συζητήσεις σε ματς Τσέλσι – Γουέστ Χαμ, θα τα λένε όλοι μαζί σε... άλλη ομάδα (pics)

Μόλις εννιά μήνες πίσω! Ούτε καν ένας χρόνος δεν έχει περάσει! Κι όμως, κάπως έτσι τα φέρνει η ζωή που μπορεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές για τον καθένα. Όπως θα έχει συμβεί σύντομα και με τους Ράις, Χάβερτς και Ζορζίνιο, με το μοναδικό κομμάτι του... παζλ της Άρσεναλ που μένει να κολλήσει, να είναι αυτό του Άγγλου χαφ.  

02.07.2023 | 11:55

Στα 18 του barman σε ξενοδοχείο, στα 20 ζει το όνειρο με τη Λούτον: Ο Τζο Τέιλορ αξίζει τα πάντα!

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μας ενδιαφέρει διόλου αν θα «πιάσει» στην Premier League. Μπήκε στην καρδιά μας ήδη. Η ιστορία του είναι συγκλονιστική. Στα 18 του να εργάζεται σε μπαρ ξενοδοχείου και δύο χρόνια μετά, να έχει ρόλο στην ιστορική άνοδο της Λούτον στην Premier League. Τζο Τέιλορ τον λένε. Μην ξεχάσετε το όνομα. Το αξίζει!

29.06.2023 | 16:29

Όταν ο Αβονίγι της Νότιγχαμ «πλήγωνε» την ομάδα που αγόρασε ο Ενγκολό Καντέ! (vids)

Σχετίζεται με κάποιον τρόπο η Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Βίρτον της 3ης κατηγορίας του Βελγίου που αγόρασε ο Ενγκολό Καντέ; Ναι. Προ τετραετίας άλλωστε, ο Ταϊβό Αβονίγι την «πλήγωσε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, φορώντας τη φανέλα της Γκενκ.

27.06.2023 | 11:10

Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ με γεωμετρικές λεπτομέρειες και τιμή στο τριαντάφυλλο (pics & vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το πρωί της Τρίτης τη νέα αγωνιστική της εμφάνιση για την σεζόν 2023-2024 και ξεχωρίζουν τα γεωμετρικά σχήματα που επελέγησαν, με την τιμή στο τριαντάφυλλο του Λάνκαστερ.  

26.06.2023 | 14:26

Αρτέτα στον Τσάκα: «Αν δεν βρω παίκτη, δεν φεύγεις» - Συμφώνησε ο Ελβετός!

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχει σημειωθεί στην περίπτωση της μεταγραφής του Γκρανίτ Τσάκα στην Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να ξεκαθαρίζει στον Ελβετό πως αν δεν αγοράσει ποδοσφαιριστή στην θέση του, αυτός θα παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο!