Ειδήσεις » Best of the rest

30.07.2023 | 15:00

Τι Ζιντσένκο, τι Κανσέλο, τι... Τσιμίκας: Νέος ρόλος για τον Έλληνα μπακ στη Λίβερπουλ;

Στο επιτυχημένο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Λέστερ συμμετείχε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης και κάλυψε τον ρόλο του «Inverted left back». Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Γιούργκεν Κλοπ επιχείρησε να κάνει μαζί του, ό,τι και ο Μικέλ Αρτέτα με τον Ζιντσένκο ή ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο!

29.07.2023 | 14:25

Ο Σακίρι… ξέρει: Μην κάνεις trash talking σε κάποιον που έχει πάρει δύο Champions League! (vid)

Η απίστευτη στιγμή στην αναμέτρηση της Μινεσότα με την Σικάγο Φάιρ του Σακίρι, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει εκτέλεση πέναλτι, να δέχεται τρομερό trash talking, να σκοράρει και να αντιδρά… αναλόγως!

28.07.2023 | 21:20

Κόντρα Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα στο Twitter: «Έκανε 17 πάσες προς τα μπροστά - Πώς θα την έδινε… πίσω;»

Απίστευτοι διάλογοι στο Twitter μεταξύ φίλων της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με θέμα το ντεμπούτο του Αντρέ Ονάνα, με αφορμή μία ανάρτηση μίας υποστηρικτικής σελίδας των «κόκκινων διαβόλων».

28.07.2023 | 14:10

Η Χαρτς παρουσίασε την καλύτερη φανέλα της σεζόν, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν! (pics)

Επαναφέροντας μνήμες από το αγνό ποδόσφαιρο του παρελθόντος δίχως απόλυτα επαγγελματική υπόσταση και υψηλότατο επίπεδο ανταγωνισμού όπου κρίνονται εκατομμύρια, η Χαρτς παρουσίασε την καλύτερη φανέλα που θα δείτε τη νέα αγωνιστική περίοδο στα γήπεδα!  

26.07.2023 | 17:30

Το… έζησε ο Ριτσάρλισον: Πήρε και την μπάλα για το χατ-τρικ στο φιλικό, σήκωσε και το τρόπαιο! (vid)

Ο Ριτσάρλισον κάνει ό,τι μπορεί να διώξει την κατάρα από πάνω του. Κι αν βοηθάει να μαζέψει ακόμα και την μπάλα του αγώνα από φιλική αναμέτρηση στην Σιγκαπούρη, θα το έκανε κι αυτό. Και έγινε ο ποδοσφαιριστής που σήκωσε ψηλά τρόπαιο για την Τότεναμ, σε μια εικόνα που δύσκολα μπορούσε κανείς να την αποδεχθεί!  

25.07.2023 | 14:39

Ο Κριστιάνο έγινε και πάλι… παιδί: Πρώτα δεν χάλασε χατίρια, μετά έκανε «ψαλιδάκι» που θύμισε Γιουβέντους! (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο. Κυκλοθυμικός ή απλά ιδιαίτερα ανθρώπινος, που συνηθίζουμε να μην του το αναγνωρίζουμε; Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος φρόντισε σε 45 λεπτά, πριν και κατά την διάρκεια του φιλικού με την Παρί Σεν Ζερμέν, να μας δείξει τις δύο πλευρές που τον διακατέχουν.

24.07.2023 | 07:09

«Βασιλική» ανατροπή της Ρεάλ στο ντεμπούτο του Μπέλιγχαμ: «Θα σε απολαμβάνουμε για χρόνια!» (vid)

Αγωνίστηκε για 63 λεπτά δίπλα στο Τόνι Κρόος, αποθεώθηκε από το κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν εξαιρετικός και οι «μερένχες» επικράτησαν με 3-2 της Μίλαν, με ανατροπή. Το ντεμπούτο του Τζουντ Μπέλιγχαμ κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο!