Ειδήσεις » Best of the rest

11.08.2023 | 16:04

Ο Κέιν πρόλαβε προτού φύγει να γράψει την όμορφη ιστορία του με τον Σον (vids)

Το πιο αποτελεσματικό δίδυμο σε ολόκληρη την ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Χάρι Κέιν θα γίνει άμεσα Βαυαρός, όμως, αποχωρώντας από την Τότεναμ, ξέρει ότι θα λείψει περισσότερο στον Χέουνγκ – Μιν Σον. Στον άνθρωπο με τον οποίο είχαν καταφέρει να βρίσκονται με κλειστά μάτια και να σκοράρουν περισσότερο από κάθε άλλη δυάδα!  

10.08.2023 | 19:05

Για να μην ξεχνιόμαστε: Οι πέντε πρώτοι της Premier League θα παίξουν στο Champions League το 2024-25!

Ας το έχουμε στο μυαλό μας και ας μην το ξεχνάμε, διότι σε μερικούς μήνες από τώρα, δεν θα συζητάμε για τέσσερις και αλλά πέντε ομάδες της Premier League, οι οποίες θα συμμετέχουν στο Champions League το καλοκαίρι του 2024! Τουλάχιστον με βάση τα UEFA coefficients, τα οποία πρέπει να γίνουν πράγματα και… θαύματα, για να πάψουν να περιλαμβάνουν την Αγγλία στη συζήτηση!

09.08.2023 | 23:44

Η Ελλάδα χρειάζεται πιο πολλούς… Μπερνάρ: Ο Βραζιλιάνος που δίδαξε ήθος σε 60 δευτερόλεπτα! (vid)

Να σέβεσαι τον Μπερνάρ. Να εκτιμάς τον πρώην επιθετικό της Έβερτον. Να χαίρεσαι που βρίσκεται στη χώρα μας. Την… σέβεται πιθανώς περισσότερο από πολλούς. Μία απλή κίνησή του άλλωστε, φρόντισε να «κλέψει» την παράσταση απέναντι στη Μαρσέιγ του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

09.08.2023 | 20:05

Αποκλειστικό: Πού έχει κολλήσει το deal του Κούντους με την Μπράιτον; - H ρήτρα, η κοινή επιθυμία και ο Άγιαξ!

Τι συμβαίνει με την επικείμενη συμφωνία του Μοχάμεντ Κούντους με την Μπράιτον; Γιατί δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία; Το England365 έχει την απάντηση!

08.08.2023 | 22:30

Ποιος είναι ο Κλερ Τοντιμπό που θα αντικαταστήσει τον Μαγκουάιρ, αν φύγει από τη Γιουνάιτεντ;

Γνωστό έγινε το όνομα του βασικότερου, υποψήφιου αντικαταστάτη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ονομάζεται Κλερ Τοντιμπό, αγωνίζεται στη Νις, είναι μόλις 23 ετών και έχει παίξει στη χώρα του, στην Ισπανία, στη Γερμανία και στην Πορτογαλία, μέσα σε τέσσερα χρόνια!

07.08.2023 | 18:44

Ένας έλειπε από την Άρσεναλ: Πόσο ωραίο θα ήταν να έπαιζε για 90 λεπτά στο Wembley και ο Γκρανίτ Τσάκα…

Τα  έκανε όλα σωστά. Είχε πείσμα, είχε θέληση, είχε πάθος, διεκδίκησε τις πιθανότητές της μέχρι το τέλος και ανταμείφθηκε με το 17ο Community Shield της ιστορίας της. Τα είχε όλα η Άρσεναλ στο Wembley. Ήταν όλα… μαγικά για τους φίλους της στις εξέδρες. Δεν θα ήταν όλα όμως ένα… κλικ καλύτερα, αν μεταξύ του ρόστερ βρισκόταν και ο Γκρανίτ Τσάκα; Έστω για ένα ενενηντάλεπτο και ας έφευγε πάλι!

06.08.2023 | 19:10

Ο Μανέ συνεχίζει ν’ αντιγράφει πανηγυρισμούς και έκανε το Siuuu με τον Κριστιάνο! (vid)

Ο Σαντιό Μανέ συνήθιζε να μιμείται τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και τις κινήσεις πολεμικών τεχνών του Βραζιλιάνου. Τώρα, έχοντας γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, δοκίμασε να κάνει και το Siuuu του Πορτογάλου!