Ειδήσεις » Best of the rest

12.07.2023 | 20:26

Ντεμπούτο ο Μάουντ με τη Γιουνάιτεντ, μερικά εκατοστά μακριά από το γκολ της… προετοιμασίας! (vid)

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Λιντς, και λίγο έλειψε να βάλει και ένα εκπληκτικό γκολ.

12.07.2023 | 10:59

O… gym-freak, Μικάιλο Μούντρικ, εμφανίστηκε ακόμα πιο «φουσκωμένος» για τη νέα σεζόν (pic)

Τη δουλειά… δεν τη σταμάτησε το φετινό καλοκαίρι. Έδωσε το «παρών» και στο Euro u-21 με την Ουκρανία. Τώρα θ’ ακολουθήσει την προετοιμασία της Τσέλσι και θέλει να εξασφαλίσει ότι αυτή τη σεζόν όλα θα είναι διαφορετικά. Γι’ αυτό φαίνεται ότι… ασχολήθηκε πολύ παραπάνω και με το γυμναστήριο.  

11.07.2023 | 13:18

Τσιμίκας και Σαλάχ ξανάσμιξαν με αγκαλιά και… «ε μαλ@@@»! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφού διασκέδασε με την καρδιά του στη Μύκονο και στα τραπέζια, φαίνεται ότι έχει μάθει πλέον καλά και την πιο δημοφιλή ελληνική λέξη με την οποία «στόλισε» τον Τσιμίκα μόλις ξανάσμιξαν στο προπονητικό της Λίβερπουλ!  

10.07.2023 | 10:16

Ο Μπέκαμ ετοιμάζει το Μαϊάμι για την υποδοχή του Μέσι με νέα τοιχογραφία! (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να κάνει το Μαϊάμι να κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι ενόψει της άφιξής του εκεί και της παρουσίασής του στον κόσμο της Inter Miami, με τον Άγγλο σούπερ σταρ να επιβλέπει τη δημιουργία της νέας τοιχογραφίας του Αργεντινού!  

08.07.2023 | 11:25

«Μαγεύτηκε» από το «Ολντ Τράφορντ» ο πατέρας του Μάουντ και έκαναν τρομερή κουβέντα… (vid)

Ο πατέρας του Μέισον Μάουντ καμάρωνε για την τεράστια μεταγραφή του γιου του από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε στον Μέισον ότι πλέον το «Ολντ Τράφορντ» είναι το νέο τους σπίτι και του θύμισε τότε που το έβλεπαν ως φιλοξενούμενοι οπαδοί…  

06.07.2023 | 19:52

Γκρανίτ Τσάκα, last part: Η Άρσεναλ άργησε πολύ, αλλά σε αγάπησε περισσότερο!

Ο Γκρανίτ Τσάκα έφυγε. Η Άρσεναλ αποτελεί πλέον την πρώην ομάδα του, αλλά δεδομένα, δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Τα έζησε όλα στο Βόρειο Λονδίνο. Ο ορισμός του 0-100 ήταν η ψυχολογία του, την στιγμή που η λέξη «redemption» φέρει πλέον δίπλα της το όνομά του. Άργησαν πολύ να τον εκτιμήσουν στο «Έμιρεϊτς». Και όταν αυτό συνέβη, ο Ελβετός ένιωσε πως δικαιώθηκε. Είχε έρθει πλέον η ώρα να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά…

06.07.2023 | 14:24

Ο Μπρούνο υποδέχθηκε τον Μάουντ με φωτογραφία από… καυγά τους! (pic)

Αυτή τη φορά όχι για να του ζητήσει τα ρέστα μετά από μονομαχία τους, αλλά για να τον «επιπλήξει» που άργησε να υπογράψει, ο Μπρούνο Φερνάντες υποδέχθηκε με ιδιαίτερο τρόπο τον Μέισον Μάουντ στην Γιουνάιτεντ.  

05.07.2023 | 19:43

Premier League και ντέρμπι πάνε μαζί! Ιδού οι τρεις μεγαλύτερες «μάχες» στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Η λέξη ντέρμπι είναι κατ’ εξοχήν αγγλική, δεν θα μπορούσε συνεπώς να απουσιάζει από το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Κόντρες που ξεκίνησαν με πολιτικά κυρίως προσχήματα, απέκτησαν μεταξύ άλλων και αθλητική υπόσταση και μεταφέρθηκαν εντός γηπέδων. Στους αγώνες που ακολουθούν η ατμόσφαιρα στις κερκίδες είναι τεταμένη και με την παραμικρή πρόκληση μπορεί πολύ εύκολα να γίνει της… κολάσεως!  

04.07.2023 | 16:41

Η Αγγλία… διαβάζει England365: «Ελληνικό αποκλειστικό για τον Τσάκα, όλα ανοιχτά!»

Τρομερή είναι η απήχηση που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή η αποκλειστική πληροφορία του England365 για τον Γκρανίτ Τσάκα, με τη… μισή Αγγλία να έχει κοινοποιήσει το ελληνικό δημοσίευμα και να αναρωτιέται μήπως υπάρξει ανατροπή δεδομένων!