Ειδήσεις » Best of the rest

23.07.2023 | 17:41

Ο 38άρης Κριστιάνο, που ζητούσε… πέντε λεπτά παραπάνω σε φιλικό, αξίζει λίγη περισσότερη αγάπη! (vid)

Να είσαι 38 ετών. Να έχεις κατακτήσει τα πάντα. Να μην έχεις καμία ανάγκη πλέον να παίζεις ποδόσφαιρο. Να μην το χρειάζεσαι. Αλλά να σε χρειάζεται το ίδιο το άθλημα. Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και θέλουμε να τον βλέπουμε για… πέντε λεπτά ακόμη.

22.07.2023 | 17:00

Ο Χάβερτς αρραβωνιάστηκε, πήγε από την Τσέλσι στην ¶ρσεναλ, έπαιξε 90 λεπτά και σκόραρε πριν από τον Μούντρικ!

Οξύμωρο; Πιθανόν. Αλλά είναι πραγματικότητα. Ο Κάι Χάβερτς με 90 λεπτά συμμετοχής στην ¶ρσεναλ αθροιστικά, κατάφερε να σκοράρει πριν από τον Μιχάιλο Μούντρικ, που βρίσκεται στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο!

22.07.2023 | 10:33

Το μαγικό πρώτο γκολ του Μέσι στο MLS έκανε τον Μπέκαμ να βουρκώσει! (vids)

Είναι εκείνο το συναίσθημα όταν πετυχαίνεις κάτι το οποίο κυνηγούσες επί πολλά χρόνια και τελικά βλέπεις μπροστά σου να γίνεται πραγματικότητα! Αυτό ένιωσε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βλέποντας το μαγικό γκολ του Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Κρουζ Αζούλ τα ξημερώματα του Σαββάτου!

19.07.2023 | 17:16

Πριν 6 μήνες αποχωρούσε… κλαίγοντας και τώρα πανηγυρίζει: O Φαν ντε Μπέικ είναι ξανά εδώ! (vid)

Κάτι περισσότερο από ένα γκολ σε ένα φιλικό προετοιμασίας είναι αυτό του Ντόνι Φαν ντε Μπέικ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον νεαρό να ανοίγει το σκορ απέναντι στη Λυών στο 49ο λεπτό.

18.07.2023 | 20:13

Μίλησε ο Φαν ντερ Σαρ, ανακούφιση στον «ποδοσφαιρικό πλανήτη»: «Βγήκα από την εντατική, θα επιστρέψω σπίτι!»

Τέλος καλό, όλα καλά, αναφορικά τουλάχιστον με τον κίνδυνο για την ζωή του, για τον Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του για την κατάσταση της υγείας του.

18.07.2023 | 10:33

Κριστιάνο: «Δεν επιστρέφω στην Ευρώπη, έδειξα το δρόμο στους υπόλοιπους»!

Με το σκεπτικό πως με την δική του κίνηση δημιούργησε νέα δεδομένα και έβαλε για τα καλά την Σαουδική Αραβία στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πως θεωρεί ότι... είναι πρωτοπόρος σε ακόμα μια νέα συνθήκη για το άθλημα. Πέταξε την «σπόντα» του και για τον Λιονέλ Μέσι...  

17.07.2023 | 21:16

Πρώτη προπόνηση για Ράις στην ¶ρσεναλ, στους ώμους του Αρτέτα ο Έντεγκααρντ! (vids)

Σε τρομερό κλίμα πραγματοποιείται η καλοκαιρινή προετοιμασία της ¶ρσεναλ, στην οποία ενσωματώθηκε και ο Ντέκλαν Ράις μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Τρομερό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ο Έντεγκααρντ πήδηξε στους ώμους τους προπονητή του που το απολαμβάνει μαζί με τους παίκτες!  

16.07.2023 | 20:36

¶ξιζε ο Μαγκουάιρ να πάψει να «ηγείται» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ο Τεν Χαγκ ήταν πολύ… αυστηρός μαζί του;

Ο Χάρι Μαγκουάιρ τοποθετήθηκε δημόσια για την καθαίρεση του από αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του προς τον νυν προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.

15.07.2023 | 09:55

Ο Γκαρνάτσο δεν ξεχνάει τον Κριστιάνο και προπονείται με φανέλα CR7 από την Αλ – Νασρ! (pic)

Όσο μπόρεσε, έζησε τΆ όνειρο της συνύπαρξης στο γήπεδο με τον Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, τον θαύμαζε τόσο, που του ζήτησε να πανηγυρίζει κι εκείνος με τον τρόπο που είχε καθιερώσει ο Πορτογάλος! Τώρα, ο Γκαρνάτσο δείχνει στο μεγάλο του ίνδαλμα, ότι δεν τον ξεχνάει ποτέ!  

14.07.2023 | 10:02

Χαλαρός για ψώνια σε σούπερ μάρκετ του Μαϊάμι ο Μέσι, δεν χάλασε χατήρια για φωτογραφίες (pics)

Φυσικά και τον αναγνώρισαν, φυσικά και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, όμως, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι είναι αρκετά πιο χαλαρός στο Μαϊάμι προσπαθώντας να βρει πατήματα στον νέο σταθμό της ζωής του, στις ΗΠΑ.