Ειδήσεις » Best of the rest

16.08.2023 | 15:41

Το δώρο στον παππού και... ο φωτογράφος: Κάπως έτσι ο Αρτέτα κάνει οικογένεια την Άρσεναλ (vid)

Μπορεί ορισμένες φορές να μην του φαίνεται, αλλά από κάτι μικρά πράγματα, ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαιώνει όσους τον χαρακτηρίζουν ιδανικό στο man management και το αίσθημα της ευφορίας για τους παίκτες του στην Άρσεναλ. Όσα έκανε κατά τη διάρκεια των υπογραφών με τον Ράγια, το αποδεικνύουν γι' αλλη μια φορά, έχοντας εκτελέσει μέχρι και καθήκοντα... φωτογράφου.

16.08.2023 | 10:28

Things you love to see: Ο 10χρονος γιος του Μουάμπα υπογράφει στη Σίτι, κλαίει και… συγκινεί τον πλανήτη! (vid)

Θυμάστε τον Φαμπρίς Μουάμπα; Τον Άγγλο ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Άρσεναλ, την Μπέρμιγχαμ, συνδέθηκε με την Μπόλτον και δεν έπαιξε ποτέ με την εθνική Αγγλίας; Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τον γιο του…

15.08.2023 | 11:50

Καταλαβαίνετε την επίδραση της Ρέξαμ; Ο Τσιμάνγκα αφήνει τη League One και κατεβαίνει κατηγορία για χάρη της!

Τρομερή είναι η επίδραση που έχει η Ρέξαμ στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την περίπτωση του Τσιμάνγκα, αδιαμφισβήτητα δεν υφίσταται.

14.08.2023 | 18:52

Ποδοσφαιρικά μπορείς να τον… ειρωνεύεσαι, ανθρώπινα μάθε να εκτιμάς τον Ριτσάρλισον!

Είτε τον συμπαθείς, είτε τον… ειρωνεύεσαι, εκτίμησε την κίνησή του. Δεν θα το έκαναν πολλοί, δεν θα το σκεφτόντουσαν όλοι. Ο Ριτσάρλισον όμως αποφάσισε να χρηματοδοτήσει έναντι δύο εκατομμυρίων, μαθήματα αγγλικών στη Βραζιλία για μικρά παιδιά, τα οποίο προέρχονται από άπορες οικογένειες.

13.08.2023 | 11:00

«Βασιλικό» ντεμπούτο: Για αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε 100+ εκατομμύρια για τον Μπέλιγχαμ… (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Άγγλο μέσο να «γράφει» ιστορία ως παίκτης της «Βασίλισσας» και να συμβάλλει τα μέγιστα στο «διπλό» που πανηγύρισε η ομάδα του σε βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

13.08.2023 | 10:40

Ο τρελός πανηγυρισμός του Τονάλι και η ειρωνία της Νιούκαστλ (vid)

Η Νιούκαστλ διέλυσε την Άστον Βίλα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Σάντρο Τονάλι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τις “καρακάξες” μόλις στο 6ο λεπτό, το χάρηκε με την καρδιά του και αυτό έδωσε την αφορμή στη νέα του ομάδα να ειρωνευτεί όσους έλεγαν ότι ο Ιταλός πήρε την μεταγραφή με... βαριά καρδιά.  

12.08.2023 | 20:46

Τι στιγμή, τι ατμόσφαιρα, τι… περιγραφή: Το νικητήριο γκολ του Κριστιάνο και η «έκρηξη» στις εξέδρες! (vids)

Απίστευτες στιγμές βιώνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αλ Νασρ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Champions Cup, κατέκτησε το τρόπαιο και έχει ως απόλυτο πρωταγωνιστή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Η στιγμή που ο Πορτογάλος κάνει το 2-1, απλώς δεν επιδέχεται σχολιασμό.

12.08.2023 | 19:52

Είναι σίγουρα... 38; Τελικός στη Σαουδική Αραβία, πώς να μη σκοράρει ο Κριστιάνο; (vid)

Δεν έχει καμία σημασία που λαμβάνει χώρα στη Σαουδική Αραβία. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τελικός. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να μην σκοράρει, ακόμη και αν η ομάδα του παίζει με 10 παίκτες, καταρρίπτοντας παράλληλα ένα τεράστιο ρεκόρ, καθώς πλέον, μετρά περισσότερα τέρματα από κάθε άλλον στο τελευταίο ματς του εκάστοτε θεσμού!