Ειδήσεις » Best of the rest

25.06.2023 | 10:37

Παροξυσμός για τον Μέσι και χατ-τρικ από τον GOAT στο παιχνίδι προς τιμήν του «κόκκινου», Μάξι Ροντρίγκες (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια στο γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο κόσμος επιφύλαξε απίστευτη υποδοχή, η νύχτα... πήρε φωτιά για χάρη του Παγκόσμιου Κυπελλούχου και εκείνος πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι προς τιμήν του άλλοτε αστέρα της Λίβερπουλ, Μάξι Ροντρίγκες. 

23.06.2023 | 19:49

Στις ΗΠΑ με Τσέλσι και Σίτι το πρώτο ανανεωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2025!

Η FIFA ανακοίνωσε πως από το 2025 το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα είναι μια νέα διοργάνωση με 32 συμμετέχουσες ομάδες και στην πρώτη εμφάνιση του ανανεωμένου τουρνουά έχουν ήδη κλείσει θέση οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.  

23.06.2023 | 11:55

Πώς να ξεχάσει η Άρσεναλ τον Πατρίκ Βιεϊρά; Τα χρόνια πολλά, οι Invincibles και… εκείνο το ματς στο «Ολντ Τράφορντ»! (vids)

Μπορεί η Άρσεναλ να ξεχάσει τον Πατρίκ Βιεϊρά; Μοιάζει αδύνατο. Δεν είναι εφικτό. Πώς άλλωστε μπορείς να λησμονήσεις τον τελευταίο άνθρωπο που κατέκτησε την Premier League ως αρχηγός σου; Tα χρόνια πέρασαν, ο Γάλλος έφτασε τα 47 του χρόνια, οι Invincibles συμπληρώσουν 19 χρόνια, αλλά η ιστορία δεν αλλάζει. Ο Βιεϊρά δημιούργησε μία… σχολή στο Βόρειο Λονδίνο. Και σε κάθε «χρόνια πολλά», η ιστορία του θα αποτελεί μία ευχάριστη ανάμνηση!

22.06.2023 | 18:03

Κάραγκερ και Νέβιλ έκαναν άνω – κάτω έκθεση έργων τέχνης! (vid)

Ναι, είναι οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να το κάνουν. Και ο Ρόι Κιν να τους κοιτά με απορία για όσα κάνουν και λένε στην ξεναγό. Οι Νέβιλ και Κάραγκερ έκαναν τα δικά τους ακόμα και σε χώρο έκθεσης έργων τέχνης με σπάνιους και ιστορικούς πίνακες!  

22.06.2023 | 14:22

Ο Μπρούνο Γκιμαράες παίρνει βραβείο για τους… 8 διαφορετικούς πανηγυρισμούς σε ένα γκολ! (vid)

Κι όμως, κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν σου έρχονται όλα μαζί και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις! Ο Μπρούνο Γκιμαράες της Νιούκαστλ έφτασε στους 8 διαφορετικούς πανηγυρισμούς για… ένα γκολ, κάνοντας ό,τι του κατέβαινε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε!  

21.06.2023 | 16:29

Σαν τον Μπρούνο, κανείς! Έπαιξε 70 παιχνίδια φέτος, τα περισσότερα σε όλο τον κόσμο!

Ασταμάτητο αυτό το παιδί και δίχως ίχνος κόπωσης στις εμφανίσεις του! Μετά και το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ισλανδία, ο Μπρούνο Φερνάντες κατέγραψε την 70η συμμετοχή του για τη φετινή σεζόν και έχει τις περισσότερες από κάθε άλλον συνάδελφό του σε ολόκληρο τον κόσμο!  

20.06.2023 | 19:15

Το 1/3 των… star boys της Premier League στο Top 100 της Tuttosport, ανήκουν στη Μπράιτον!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην Premier League. Για παρθενική φορά, κατάφερε να καταγράψει τέτοιου είδους πορεία. Με τον δικό της τρόπο. Με «όπλο» της το σκάουτινγκ και τη φανταστική οργάνωση που τη χαρακτηρίζει. Και μεγαλύτερη απόδειξη από την Tuttosport και τους καλύτερους 100 νέους στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, δεν υφίσταται για τη Μπράιτον!

20.06.2023 | 10:32

Ο Σάκα περιμένει τον Ράις στην Άρσεναλ: Κοινή φωτογραφία με κόκκινες και άσπρες καρδιές!

Αποφασισμένη για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις εξακολουθεί να είναι η Άρσεναλ, με τον Μπουκάγιο Σάκα να φροντίζει με ένα σχόλιό του να περάσει το δικό του μήνυμα, αναφορικά με το αν θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του αρχηγού της Γουέστ Χαμ στο Βόρειο Λονδίνο.  

19.06.2023 | 19:00

Μία ενδεκάδα... Premier League στη Σαουδική Αραβία: Ποιοι πήγαν, ποιοι υπογράφουν, ποιους συναντούν;

Είναι απίθανο αυτό που κάνουν οι Σαουδάραβες. Είναι τρομερός ο τρόπος με τον οποίο έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της μεταγραφικής περιόδου. Αγοράζουν ποδοσφαιριστές, μετατρέπουν την χώρα τους σε μία μικρή… Ευρώπη και η μισή Premier League αρχίζει να μετακομίζει εκεί. Τρεις ακόμη ετοιμάζουν βαλίτσες και το England365 σας παρουσιάζει ποιους συναντούν.

18.06.2023 | 10:57

Ζοέλιντον: Έζησε τις πρώτες μαγικές στιγμές του στην εθνική ομάδα, με την πιο ιδιαίτερη φανέλα (vid)

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Βραζιλία αγωνίστηκε με μαύρη φανέλα. Και ο Ζοέλιντον που κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή της «σελεσάο» έπειτα από την σεζόν που πραγματοποίησε στη Νιούκαστλ, σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση στο γήπεδο με τη φανέλα της πατρίδας του.