Ειδήσεις » Best of the rest

22.08.2023 | 13:45

Η Λίβερπουλ «αγκάλιασε» τον Έντο, τρομερή στήριξη από τους νέους του συμπαίκτες (vid)

Ο Γουατάρου Έντο έκανε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα στο ματς με την Μπόρνμουθ το απόγευμα του Σαββάτου και όλοι έσπευσαν να του δείξουν πως είναι δίπλα του και θα τον στηρίζουν κάθε δευτερόλεπτο στον αγωνιστικό χώρο.  

21.08.2023 | 18:06

Μήπως... έρχεται η ώρα; «Η Μπράιτον θέλει τον Κωνσταντέλια για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι!»

Ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με σελίδα που αναρτά όλα τα νέα των «γλάρων», να επισημαίνει πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στα «ραντάρ» της αγγλικής ομάδας.

21.08.2023 | 15:39

Όσα πέναλτι έδωσε πέρυσι από τον VAR ο Άτγουελ, καταλόγισε σε… 48 ώρες για τις ελληνικές ομάδες! (vids)

Δεν σφυρίζει εύκολα πέναλτι ο Στιούαρτ Άτγουελ. Πέρυσι, καταλόγισε πέντε σε 39 αναμετρήσεις. Δεν δίνει επίσης την εσχάτη των ποινών, όταν βρίσκεται στον VAR. Μόλις δύο είχε υποδείξει πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν της Premier League. Όσα έδωσε δηλαδή για χάρη Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, μέσα σε μόλις 48 ώρες…  

20.08.2023 | 15:45

Τι ματς έκανε ο Μπισούμα με τη Γιουνάιτεντ, με highlight την... ποδιά στον Καζεμίρο; (vids)

Το καλύτερό του ματς με την Τότεναμ πραγματοποίησε αδιαμφισβήτητα ο Ίβες Μπισούμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον μέσο των Λονδρέζων να αποδεικνύει, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, για ποιον λόγο η Μπράιτον τον κοστολόγησε με 50 εκατομμύρια λίρες.

20.08.2023 | 14:11

Συζητώντας για… ηγέτες, ο Μπέλιγχαμ πιστοποίησε πως είναι ο «απόλυτος» στη Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Δεύτερη συνεχόμενη εκπληκτική εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ σε επίπεδο La Liga με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με 3-1 της Αλμερία και τον Άγγλο να είναι ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

20.08.2023 | 10:36

Οπαδός φώναξε στον Πεπ να κάνει αλλαγή κι εκείνος τον προσκάλεσε να καθίσει στον πάγκο! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε χιουμοριστικό διάλογο με νεαρό οπαδό στις εξέδρες του Etihad, όταν ο υποστηρικτής της Σίτι φώναξε στον Καταλανό πως έπρεπε να κάνει αλλαγές για να διασφαλιστεί η νίκη επί της Νιούκαστλ! 

18.08.2023 | 19:29

O υπέροχος Γκρίλις καθυστέρησε στην παραλαβή των μεταλλίων για να μιλήσει με κοριτσάκι που είχε πρόβλημα όρασης (vid)

Λίγα δευτερόλεπτα, μια όμορφη κουβέντα, ένα χάδι στο χέρι, λίγο ενδιαφέρον. Ο Τζακ Γκρίλις τα έκανε όλα και έδειξε πως είναι κύριος και υπέροχος άνθρωπος, όταν συνάντησε το κοριτσάκι με το πρόβλημα όρασης κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στη Σίτι μετά την κατάκτηση του Super Cup στο Φάληρο. 

17.08.2023 | 19:00

Arsene knows: Ο Κέιν και ο… Μαυροπάνος καλύπτουν στην Άρσεναλ το συμβόλαιο του Έντεγκααρντ!

Ο Χάρι Κέιν είναι πλέον παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αναμένεται άμεσα να αποτελέσει τον νέο παίκτη της Γουέστ Χαμ. Ποιος είναι επωφελημένος σε αμφότερα deal; Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, η Άρσεναλ!

17.08.2023 | 11:09

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε στην Ελλάδα και μου έμαθε πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο!

Ίσως κουράσει. Ίσως είναι μεγάλο. Ίσως είναι υπερβολικό. Αλλά αυτό αισθάνομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου στο England365. Το αγόρι δεν φοβάται τα αεροπλάνα πια, τα τρένα του φέρνουνε δάκρυα. Όσοι ξέρουν τον στίχο, ξέρουν. Θα μπω σε αεροπλάνο, για πρώτη φορά στην ζωή μου, θέλω να ξαναδώ αγγλική ομάδα μπροστά στα μάτια μου!

17.08.2023 | 09:19

Το φιλί του Πεπ στον Χάαλαντ είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει κάθε οπαδός της Σίτι (vid)

Ο πανευτυχής Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν πλέον είχε αποχωριστεί το άγχος και την πίεση της αναμέτρησης του Super Cup, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τον Έρλινγκ Χάαλαντ για όσα προσφέρει εκείνος στη Σίτι και το έκανε με μια κίνηση που... εκπροσωπούσε όλους τους οπαδούς της ομάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.