Ειδήσεις » Best of the rest

06.08.2023 | 15:20

Η «αιώνια» λογική του Community Shield: Το παίρνω, είναι τίτλος, το χάνω, είναι… φιλικό!

Το πρώτο… επίσημο – φιλικό της σεζόν αναμένεται να λάβει χώρα σε δύο ώρες και κάτι από τώρα στο Wembley, με τη Μάντσεστερ Σίτι να συναντά την ¶ρσεναλ, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Τουλάχιστον, έτσι θα το υπολογίσει όποιος το κατακτήσει. Για τον χαμένο, θα είναι απλά ένα πιο δυνατό «τεστ», ενόψει της έναρξης της Premier League.

06.08.2023 | 09:11

Ο Τσεχ ξανά με την προστατευτική κάσκα στο γήπεδο και ο Ζέεντορφ να σκοράρει με τρομερό αριστερό σουτ (vids)

Το Game4Ukraine που διεξήχθη στο Λονδίνο ήταν διασκεδαστικό, είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν ξανά θρύλοι του αθλήματος, με τους Πετρ Τσεχ και Κλάρενς Ζέεντορφ να ξεχωρίζουν. Επέστρεψε σε πάγκο, έστω και γιΆ αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, ο Αρσέν Βενγκέρ.  

05.08.2023 | 01:20

Η Σαουθάμπτον κερδίζει, μαζί της πανηγυρίζει και η… Λίβερπουλ: Ούτε λεπτό ο Λάβια, χαμός στο twitter!

Ούτε ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Ρομέο Λάβια στη νικηφόρα πρεμιέρα της Σαουθάμπτον στην Championship απέναντι στη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν κάθε λόγο να… ελπίζουν πως εν τέλει, θα επιτευχθεί η συμφωνία.

03.08.2023 | 19:54

Ο Κριστιάνο το ξανακάνει: Γκολ με το κεφάλι, το πιο «αργοπορημένο» του σε κανονική ροή εκτός Ευρώπης! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί και το κάνει ξανά. Σκοράρει στο 87ο λεπτό. Και πάλι με το κεφάλι. «Σώζει» την Αλ Νασρ. Και για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, βάζει γκολ μετά το 86ο λεπτό, δίχως να εκτελεί πέναλτι!

03.08.2023 | 10:00

Αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Γούτα στο England365: «Πιστεύω στην άνοδο της Κάρντιφ στην Premier League – Θρύλος ο Ράμσεϊ, εξαιρετικός ο Μπουλούτ!»

Μπορεί ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα στα 29; «Ναι, μπορεί να συμβεί, αρκεί να δουλεύεις πολύ και να πιστεύεις στον εαυτό σου.» Αυτό είναι το «μότο» του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος κάνει υπερήφανη την Ελλάδα στο «Νησί», έχοντας πάρει μεταγραφή στην Κάρντιφ του ¶αρον Ράμσεϊ και του Ερόλ Μπουλούτ. Έχει ήδη προσαρμοστεί, στοχεύει στην… Premier League και μιλά αποκλειστικά στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο, δύο ημέρες πριν την σέντρα στην Championship και το ματς στο «Έλαντ Ρόουντ»!

02.08.2023 | 19:50

«Κέρδισε» τον κόσμο της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας με την Μπάγερν: «Μήπως να το ξανασκεφτούμε;»

Την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ πραγματοποίησε αναμφίβολα ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και τα πήγε περίφημα.

01.08.2023 | 20:04

Ξεπερνά κάποιος τον Πεπ και τον Κλοπ στο «Νησί»; Μόνο ο… Τζον Κόλμαν!

Πόσοι άραγε είναι οι προπονητές στις πέντε πρώτες Λίγκες του αγγλικού ποδοσφαίρου, που «υπηρετούν» τον σύλλογό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ; Και αν αυτοί είναι… αρκετοί, υπάρχει κάποιος που τους ξεπερνά σε αριθμό αναμετρήσεων; «Ναι» είναι η σωστή απάντηση! Μόνο ο Τζον Κόλμαν.

01.08.2023 | 01:10

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γκολ, γκολ και πάλι… γκολ, 22 σερί σεζόν στο προσκήνιο! (vids)

Η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Κριστιάνο στο 74ο λεπτό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Πορτογάλος σκοράρει, η… μισή Σαουδική Αραβία πανηγυρίζει και ο Ρονάλντο βρίσκει δίχτυα για 22η συνεχόμενη σεζόν με αυτόν τον τρόπο! Επικός…

31.07.2023 | 21:22

Η Ρέξαμ είναι οικογένεια: Όλοι γύρισαν στην Ουαλία, ο πρόεδρος κάθισε με τον Μάλιν μέχρι να αναρρώσει!

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Ρέξαμ, γεγονός που γίνεται αντιληπτό από πολύ μικρές χειρονομίες και κινήσεις, όπως αυτή του συνιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομπ Μακέλενεϊ, προς τον Πολ Μάλιν, που αναγκάστηκε να μείνει περισσότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες από τους συμπαίκτες του!