Ειδήσεις » Best of the rest

08.09.2023 | 14:11

Ο πιο χαρούμενος από ποτέ, Λιονέλ Μέσι, «έπιασε» τον Μπέκαμ στα γκολ με φάουλ! (vid)

Ο Λίο το χαίρεται ξανά. Για την ακρίβεια, έχει διώξει κάθε βάρος και άγχος από πάνω του και απλά το διασκεδάζει. Και με αυτό τον τρόπο συνεχίζει να καθοδηγεί την εθνική Αργεντινής, με την οποία σκόραρε και απέναντι στο Εκουαδόρ, για να «πιάσει» τον Μπέκαμ στα γκολ με εκτελέσεις φάουλ στην καριέρα του!  

08.09.2023 | 13:27

Χαίρεται περισσότερο τη ζωή και το ποδόσφαιρο: Χατ-τρικ στις ασίστ ο Έρικσεν! (vid)

Ο Κρίστιαν Έρικσεν που πλέον βλέπει τη ζωή και το ποδόσφαιρο από πολύ διαφορετική οπτική γωνία, απολαμβάνει κάθε παρουσία του στο χορτάρι και φυσικά χαίρεται πολύ περισσότερο να εκπροσωπεί και την πατρίδα του. Στο ματς της Δανίας με το Σαν Μαρίνο το βράδυ της Πέμπτης, έκανε… χατ-τρικ από ασίστ!  

07.09.2023 | 20:05

Μπέλιγχαμ, Αλκαράθ, Ρεάλ Μαδρίτης και «greatness recognizes greatness»! (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας… ήρωας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο διάστημα παρουσίας του στην Ισπανία. Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ένας «μύθος» για το τένις στην χώρα του, διαδεχόμενος τον Ράφα Ναδάλ. Οι δυο τους συνδέονται με δύο τρόπους… Με το πάθος τους για τη «Βασίλισσα» και έναν πανηγυρισμό σήμα κατατεθέν.

07.09.2023 | 16:11

Ο Μπέλιγχαμ πάει για Golden Boy ελέω… Τέιλορ Σουίφτ!

Η Τέιλορ Σουίφτ αναδεικνύει φέτος Golden Boy για το 2023 και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα την ευγνωμονεί κι εκείνη, αλλά και τους fans της, αφού ήδη πήρε τρομερό αριθμό ψήφων. Ο λόγος; Ο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα τάχθηκε… εις βάρος της!  

06.09.2023 | 19:55

Τζουντ Μπέλιγχαμ, έρχεται η στιγμή σου: Η λίστα, το απόλυτο φαβορί και ο… Χόιλουντ!

Στη λίστα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές U-21 συμπεριλήφθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι φυσικά και ο βασικότερος υποψήφιος για να κατακτήσει το βραβείο.

06.09.2023 | 16:01

Στο Κύπελλο Αγγλίας πλέον έχει σκοράρει και ο… Τζον Ρούνεϊ, αδερφός του μεγάλου Γουέιν! (vid)

Στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάκλσφιλντ, στο Κύπελλο Αγγλίας, σε νίκη – πρόκριση για την ομάδα του, ο Τζον Ρούνεϊ έβαλε τ’ όνομά του στα κιτάπια της ιστορίας του Κυπέλλου Αγγλίας με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γουίκαμ!  

06.09.2023 | 11:20

«Άλλος την κεφαλιά, σε άλλον τον μαρκάρισμα»: Η λογική του VAR για το πέναλτι του Ονάνα έφερε… χαμό στο «Νησί»! (vid)

Γνωστή έγινε η συζήτηση μεταξύ διαιτητή και VAR, με φόντο το πέναλτι που ζήτησε η Γουλβς στην 1η αγωνιστική της Premier League, στο «Ολντ Τράφορντ», απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος θεωρήθηκε… αστείος στο «Νησί» και τα social media έχουν πάρει «φωτιά».

05.09.2023 | 17:35

Να παίξει ο Παρέδες 80 ματς; Η Παρί είπε «ναι» στον Μουρίνιο, σε κάτι που δεν έχει γίνει… ποτέ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Ρόμα φαίνεται πως «έκλεισαν» μία εξαιρετική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Απέκτησαν τον Παρέδες και η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε να λάβει δύο εκατομμύρια, σε περίπτωση που ο τέως παίκτης της παίξει 80 ματς ως βασικός με τη νέα του ομάδα. Μόνο που αυτό, δεν έχει συμβεί ποτέ!

04.09.2023 | 20:52

Η ασίστ που θαυμάζεις χωρίς… χρώμα: Όλη η Αγγλία «παραμιλά» με τα φάλτσα που έβαλε ο Άρνολντ! (vid)

Δεν σκόραρε. Δεν είχε καν την ασίστ. Αλλά όλοι συζητούν για αυτόν. Είναι άλλωστε μία… ακραία πάσα, που επί της ουσίας «έφτιαξε» το 2-0 της Λίβερπουλ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αντίδραση του Αλέξις ΜακΆλιστερ για την απίθανη ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ!