Ειδήσεις » Best of the rest

26.09.2023 | 18:30

Πώς να γίνεις… Αμπράμοβιτς; Ο Μποέλι έφτασε τις 13 νίκες με την Τσέλσι, με διαφορά ενός χρόνου και 28 ματς!

Ο Τοντ Μποέλι έχει δει την Τσέλσι να πανηγυρίζει 13 φορές σε επίπεδο Premier League, στο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα. Χρειάστηκε 47 ματς και 505 ημέρες για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό. Πόσο ήθελε για να πράξει κάτι ανάλογο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς; Ένα χρόνο και 28 ενενηντάλεπτα λιγότερα!

25.09.2023 | 20:05

Απίθανο: Ο Ποντένσε σκοράρει με το κεφάλι, μόνο το… πρώτο του γκολ με την ομάδα του! (vid)

Φεύγει από την Ελλάδα, πηγαίνει στην Πορτογαλία και ανοίγει λογαριασμό με τη Γουλβς, με κεφαλιά. Περνούν τρία χρόνια, δεν το κάνει ξανά. Επιστρέφει στον Ολυμπιακό και το πρώτο του γκολ είναι ξανά με το κεφάλι. Ναι, ο Ντάνιελ Ποντένσε μάλλον το κάτι… επίτηδες. Δεν εξηγείται!

24.09.2023 | 10:51

Μια… πολυπολιτισμική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάτι λιγότερο από μια 10ετία είχε να παρουσιάσει κάτι ανάλογο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα πρόσωπα που παρουσίασε στην 11άδα της αναμέτρησης με την Μπέρνλι και τις εθνικότητές τους!  

23.09.2023 | 18:44

Χάρι Κέιν, είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στην ιστορία της Μπάγερν: Χατ-τρικ, 6+ γκολ και… ρεκόρ!

Φανταστείτε να προσαρμοστεί. Συγκλονιστικός Χάρι Κέιν, φοβερή εμφάνιση απέναντι στην Μπόχουμ και ρεκόρ για τον Άγγλο επιθετικό, όντας πλέον ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, που έχει σημειώσει 6+ γκολ στα πέντε πρώτα του ματς, σε επίπεδο πρωταθλήματος!

23.09.2023 | 17:01

Ο Άγγλος που θύμισε στην Μπάγερν Μονάχου τον... Γκερντ Μίλερ: Χάρι Κέιν, είσαι μόνο στην αρχή! (vid)

Το τρομερό ξεκίνημα του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται, με τον Άγγλο επιθετικό να φτάνει τα πέντε γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους Βαυαρούς, «ισοφαρίζοντας» τους Γκερντ Μίλερ, Μίσοσλαβ Κλόζε και Μάριο Μάντζουκιτς!

23.09.2023 | 10:29

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το έκανε... προσωπικό σόου κόντρα στην Αλ – Αχλί των αστέρων της Πρέμιερ! (vids)

Ασταμάτητος. Απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και την ψυχική ηρεμία που του προσφέρει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Σαουδική Αραβία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις απέναντι στην Αλ Αχλί που... μάζεψε κόσμο από την Πρέμιερ Λιγκ φέτος, με τον Πορτογάλο να έχει φτάσει στα 9 τέρματα και τα τελευταία δύο από αυτά να τα έχει βάλει με το «κακό» του πόδι!  

22.09.2023 | 15:40

Η Στέφη που έγινε viral, μαζί με τον πατέρα της, στο England365: «Του έκανα έκπληξη - Συνάντησα φίλο της Μπράιτον που ρώτησε για τον Μιχάλη!»

Πώς να μην μπεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με ένα κορίτσι που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα; Έκανε έκπληξη στον μπαμπά της, παρακολούθησαν μαζί την αγαπημένη τους ομάδα, βίωσαν μία αξέχαστη εμπειρία και πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Η Στέφη Παπαχρήστου μίλησε στο England365 για όσα έζησε στο Μπράιτον, με μία ιδιαίτερη απορία ενός φίλου της Μπράιτον στο φινάλε, να μας… συγκλονίζει!