Ειδήσεις » Best of the rest

04.09.2023 | 16:50

Όλη η παράνοια στο γκολ του Ράις: Η ιαχή, ο Σάκα που πήδηξε στην εξέδρα, το «κουβάρι» με τους αναπληρωματικούς! (vid)

Ο Ντέκλαν Ράις στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ, προσφέρει ουσιαστικά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ό,τι ακολουθεί στο “Έμιρεϊτς” είναι ο ορισμός του... πανζουρλισμού σε εξέδρες και αγωνιστικό χώρο!  

02.09.2023 | 19:52

Αδιανόητα πράγματα: «Οι παίκτες της Φούλαμ αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα, μετά την υπόδειξη του VAR!»

Τρομερά παράπονα έφερε η απόφαση του VAR να κατοχυρώσει κανονικά το γκολ του Νέιθαν Άκε για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους παίκτες της Φούλαμ να αρνούνται για μερικά δευτερόλεπτα να κάνουν σέντρα στο ματς.

02.09.2023 | 12:37

Από τα ξυπνήματα στις 05:00 και την βάρδια στον φούρνο, ο Νούνιες έφτασε στην πάμπλουτη και τρεμπλούχο, Σίτι!

Η επιμονή του, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά και οι θυσίες, έχουν περιπτώσεις όπου στο φινάλε δικαιώνονται. Δεν συμβαίνει πάντα. Όμως, η ιστορία του Ματέους Νούνιες είναι από αυτές που αξίζουν να καταγραφούν, με τον νυν χαφ της Μάντσεστερ Σίτι να αισθάνονται πως τώρα, όλα έχουν πιάσει τόπο...  

31.08.2023 | 18:00

Το Λάρισα – Αιγινιακός του 2015 αναβίωσε στο «Νησί»: Το… θαύμα της Λίνκολν και ο «ρέκορντμαν» Ενγκεσάν! (vids)

Η Λίνκολν των 6.5 εκατομμυρίων σε budget απέκλεισε ομάδα της Premier League. Η Λίνκολν των δανεικών και της League One. Η Λίνκολν του Μαρκ Κένεντι, με ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της κάποιον που πριν από οκτώ χρόνια «πλήγωνε» τον Αιγινιακό! Μόνο οι… Λαρισαίοι θα τον θυμούνται, αλλά είναι πραγματικότητα!

30.08.2023 | 13:42

Οι τρεις μαγικές επαφές του Έντσο που πέρασαν στα ψιλά πριν το γκολ του Τζάκσον! (vid)

Ο κόσμος συγκράτησε την ασίστ του φετινού, εξαιρετικού, Ραχίμ Στέρλινγκ, το πρώτο γκολ του Νίκολας Τζάκσον με την μπλε φανέλα, αλλά δεν δόθηκε τόση σημασία όση θα έπρεπε, στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ρόλο τη φάση ο Έντσο Φερνάντες, στο 3-0 της Τσέλσι επί της Λούτον.  

30.08.2023 | 11:30

Ο οπαδός-μποξέρ που αγκάλιασε τον Χάαλαντ και έγινε viral, στο England365: «Το έκανα για τον γιο μου – Δεν έχω αποκλειστεί ακόμη από τα γήπεδα!»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μπροστά στην κερκίδα των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι. Και ξαφνικά, ένας οπαδός των «πολιτών» βρίσκεται στην πλάτη του. Τον αγκαλιάζει, πανηγυρίζουν μαζί και γίνεται viral. Το England365 ανακάλυψε ποιος είναι και ήρθε σε επαφή μαζί του, με τον Τέρι Φλάναγκαν να μιλά στον Δημήτρη Μανάκο για την κίνησή του, τον γιο του και την… επικείμενη τιμωρία!

29.08.2023 | 13:57

Ο Χάαλαντ προσπαθεί να οδηγήσει… αρχαίο τρακτέρ και αρνείται να υπογράψει σε φανέλα της Λίβερπουλ! (vid)

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και τα μέρη στα οποία μάθαινε να πιστεύει στον εαυτό του και να προπονείται για να γίνει το πρώτο «κανόνι». Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκε ξανά, για λίγο, στην γενέτειρά του, παραδέχθηκε ότι έχει ασχοληθεί με γεωργικές εργασίες και ξέρει να οδηγεί τρακτέρ, ενώ, όταν συνάντησε πιτσιρικάδες, αρνήθηκε να υπογράψει φανέλα της Λίβερπουλ!  

28.08.2023 | 19:18

Από την Α΄ Αγγλίας στην Ευρώπη στα… 60 του: Ο Στιβ Έβανς τα κατάφερε, μπορείς και εσύ…

Τη μία εβδομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Πόρτσμουθ και διαχειρίζεται εξαιρετικά μία αναμέτρηση ανάμεσα σε… γάτα και ποντίκι και την μερικές ώρες μετά, ακούγεται πως πηγαίνει στη Σκωτία και αναλαμβάνει τη Χιμπέρνιαν. Ονομάζεται Στιβ Έβανς. Είναι 60 ετών. Δεν έχει καθοδηγήσει ποτέ ομάδα στην Ευρώπη. Και η Στίβενεϊτζ μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για τον άνθρωπο που της χάρισε την άνοδο…

28.08.2023 | 16:27

Το ‘χει ακόμα ο Σουάρες: Γκολ με έξυπνο πλασέ και ασίστ με τακουνιά! (vid)

Ο Λουίς Σουάρες διασκέδασε και με το παραπάνω στην εύκολη νίκη της Γκρέμιο απέναντι στην Κρουζέιρο, πέτυχε το πρώτο από τα τρία τέρματα της ομάδας του με πανέξυπνο μονοκόματο πλασέ, ενώ, κατέγραψε και ασίστ με τακουνιά.