Ειδήσεις » Best of the rest

16.09.2023 | 09:37

Πόδια, σώμα, μυαλό: Ο Γουέλμπεκ έφτιαξε τον απόλυτο παίκτη της Πρέμιερ! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ κλήθηκαν να δημιουργήσουν τον … απόλυτο αστέρα της Πρέμιερ Λιγκ ενώνοντας τρία διαφορετικά μέρη και ο Ντάνι Γουέλμπεκ έφτιαξε τον απόλυτο παίκτη της κορυφαίας Λίγκας! Ο Σαλάχ έδειξε την εκτίμησή του στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.  

16.09.2023 | 00:10

Μικέλ Αρτέτα, τι του έχεις κάνει: «Παράπονα η Λεβερκούζεν και ο Τσάκα… δεν αντιδρούσε!» (pic)

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γκρανίτ Τσάκα να είναι εξαιρετικός και την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Bundesliga. Άπαντες όμως σχολίασαν την αντίδραση του Ελβετού, όταν η ομάδα του είχε παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης!

15.09.2023 | 20:30

Ζουλιάν Μπιανκόνε: Η μεταγραφή των 10 εκατομμυρίων, το ματς… καριέρας με τον Νεϊμάρ και η Premier League!

Σημαντική κίνηση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τους Πειραιώτες να έρχονται σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον δανεισμό του Ζουλιάν Μπιανκόνε. Ενός μπακ που κόστισε ακριβά στους Άγγλους, αλλά δεν πήρε ποτέ τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

14.09.2023 | 21:50

Ποιος λείπει πιο πολύ σε... ποιον; Έχει καταλάβει κανείς τι κάνει φέτος ο Γκρανίτ Τσάκα, μακριά από την Άρσεναλ;

Αν κάποιος λείπει περισσότερο σε κάποιον άλλον, αυτός είναι ο Γκρανίτ Τσάκα από την Άρσεναλ και όχι το ανάποδο. Ο Ελβετός συνεχίζει εκεί από όπου σταμάτησε πέρυσι. Έχει γίνει ήδη απαραίτητος για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, διανύει και πάλι μία εξαιρετική περίοδο, τη στιγμή που οι Λονδρέζοι μοιάζουν να «ψάχνονται» στη μεσαία γραμμή χωρίς αυτόν!

14.09.2023 | 10:46

Έχουμε exit polls: Κόντρα Καϊσέδο - Χάβερτς για τη… χειρότερη καλοκαιρινή μεταγραφή, νικήτρια η Μπράιτον!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον «γκάλοπ» προέβη το «The Athletic», αναφορικά με το μεταγραφικό παζάρι που αισίως ολοκληρώθηκε. Χειρότερη μεταγραφή ο Κάι Χάβερτς, στα σημεία… νίκησε τον Μόισες Καϊσέδο. Νικήτρια η Μπράιτον, ως προς την κορυφαία ομάδα του «παζαριού» της Premier League!

13.09.2023 | 10:47

Η Τσέλσι τιμά την ιστορία και την πρώτη της φανέλα! (pics)

Με σκοπό να δείξει πως δεν ξεχνά το παρελθόν της για να μπορεί να έχει μέλλον και να κοιτάζει μπροστά, η Τσέλσι παρουσίασε τη νέα, 3η εμφάνισή της και αυτή αποτελεί φόρο τιμής στην πρώτη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα πίσω στο 1905!  

12.09.2023 | 19:46

Οι κορυφαίοι της Premier League στο EA FC 2024 «διχάζουν» - «Πολύ… Σίτι, κοντά η Λίβερπουλ, πουθενά η Μπράιτον!»

Μένει μόνο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Όλα τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε. Το νέο EA FC 2024 έκανε γνωστούς τους κορυφαίους παίκτες του από την Premier League, περιλαμβάνοντας έντονο «γαλάζιο» και «κόκκινο» στοιχείο. Λείπει εντελώς η Μπράιτον, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ συμπληρώνουν την καλύτερη πεντάδα των ομάδων του νέου «FIFA»!

12.09.2023 | 12:10

Με μπουκαλάκια οξυγόνου ο Μακ Άλιστερ και οι Αργεντίνοι στη Λα Παζ (pic)

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής επισκέπτεται ξανά την Βολιβία και θα παίξει στην πόλη Λα Παζ, στα 3.600 μέτρα υψόμετρο. Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ και οι υπόλοιποι συμπατριώτες του, αναγκαστικά, παρέλαβαν μπουκάλια με οξυγόνο για να καταφέρουν ν’ αντέξουν στις αντίξοες συνθήκες…