Ειδήσεις » Best of the rest

27.08.2023 | 21:19

Το χρονικό της ανατροπής: Η αλλαγή του Νούνιες στο 77’, το 2-1 στο 93' και το «μη μιλάτε» του Κλοπ! (vids)

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν πανηγύρισε η Λίβερπουλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Δίχως λόγια η στιγμή του 93ου λεπτού και η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ…

27.08.2023 | 15:16

Μπάλντοκ vs Γκρίλις, part 5: Από τη League One και το ΜΚ Ντονς – Νοτς Κάουντι στο Σέφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι!

Ήρθε και πάλι η ώρα που θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο Τζακ Γκρίλις με τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τον Τζακ Γκρίλις. Ακριβώς 10 χρόνια μετά την πρώτη τους «μονομαχία». Το part 5 είναι έτοιμο να ξεκινήσει…

27.08.2023 | 11:08

Απίθανος Μόγιες, έστειλε ραβασάκι με οδηγίες και... φιλί στον Μπόουεν την ώρα του ματς! (vid)

Ο Τζάροντ Μπόουεν έπρεπε να προλάβει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να διαβάσει όλο το ραβασάκι που πήρε από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπράιτον, με τον Μόγιες να έχει βάλει και... φιλί στο τέλος! 

26.08.2023 | 10:59

Η ... σοκαριστική επιλογή του Τσίλγουελ με «φάτσα» την εστία και η αυτογνωσία: «Προπόνηση στα σουτ»! (vid)

Ο Μπεν Τσίλγουελ ίσως ξαφνιάστηκε κι εκείνος με την θέση στην οποία βρέθηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους του ματς της Τσέλσι με την Λούτον, άλλο είχε στο μυαλό του, αλλιώς του βγήκαν τα πράγματα και έγινε πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο σοβαρές χαμένες φάσεις για γκολ! Πάντως, το κατάλαβε και παραδέχθηκε πως... θέλει προπόνηση.  

26.08.2023 | 00:27

Ένας Άγγλος ηγέτης στη «Βασίλισσα»: Ζούμε στον κόσμο του Μπέλιγχαμ και ολόκληρη η Μαδρίτη πανηγυρίζει… (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρει τον ηγέτη της και εμείς ζούμε στην εποχή του. Ο Βινίσιους τραυματίστηκε, ο Ροντρίγκο δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι, όλοι «μπλόκαραν» και βρέθηκε αυτός που έδωσε ξανά τη λύση. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Τρίτη σερί νίκη για τη «Βασίλισσα», τέταρτο γκολ σε τρία ενενηντάλεπτα για τον Άγγλο!

25.08.2023 | 19:11

Μπράιτον, το ξέρουμε πως «κοιτάς» το Football Manager, αλλά με τον Ντίας... προδόθηκες! (vid)

Η Μπράιτον είχε κινήσει «υποψίες», πως συμβουλεύεται το Football Manager στις μεταγραφικές της κινήσεις και μετά το ενδιαφέρον της για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ουρουγουαής, απλώς το επιβεβαίωσε!

24.08.2023 | 20:56

Τρεις στους… 29: Οι Έλληνες που κέρδισαν μεταγραφή στην Premier League, έφυγαν και «κατάφεραν» να γυρίσουν πίσω! (vids)

Είσαι Έλληνας, κερδίζεις μεταγραφή στην Premier League, παίζεις εκεί, αναχωρείς για άλλο πρωτάθλημα και επιστρέφεις πάλι; Μοιάζει και είναι… δύσκολο. Μόνο τρεις από τους 29 Έλληνες που έχουν παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Ο Ντίνος Μαυροπάνος «μεγάλωσε» τη λίστα. Μία λίστα που είχε να ανοίξει από το καλοκαίρι του 2014!

24.08.2023 | 11:52

Η Τσέλσι έδωσε 120 εκατομμύρια για τον Καϊσέδο και η Μπράιτον αγόρασε με… 67 όλους τους φετινούς της σκόρερ!

Όλοι μαζί οι σκόρερ της Μπράιτον στην φετινή Premier League, κοστίζουν… 50 εκατομμύρια λιγότερα από τη μεταγραφή του Μόισες Καϊσέδο. Ναι, είναι αδιανόητο. Είναι όμως μία πραγματικότητα.  

23.08.2023 | 18:10

Premier League με άρωμα Ελλάδας: Με τον Μαυροπάνο «ισοφαρίσαμε» τους Κροάτες και βλέπουμε τους… Χάαλαντ!

Η Ελλάδα «μεγαλώνει» στην Premier League. Η εκπροσώπησή μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, γίνεται εντονότερη. Έχουμε πλέον τρεις διεθνείς μας εκεί, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να πλαισιώνει τον Κώστα Τσιμίκα και τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Τι σημαίνει αυτό; Πως η Ελλάδα «ισοφάρισε» την Κροατία, πως ξεπέρασε 11 χώρες, πως βρίσκεται υψηλότερα από 29 συνολικά και πως η 26η θέση δεν απέχει πολύ από τους… Χάαλαντ!