Ειδήσεις » Best of the rest

21.09.2023 | 13:52

Νέο Champions League, 2024-25: Η Αγγλία θα έχει τέσσερις, ίσως και πέντε, μπορεί και έξι ομάδες!

Πρόκειται για ένα σημαντικό ερώτημα, το οποίο θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, με φόντο το επόμενο Champions League, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Premier League. Τέσσερις ή πέντε αγγλικές ομάδες θα συμμετέχουν λοιπόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση; Η λογική λέει… πέντε, τα UEFA coefficients αυτό αναδεικνύουν και η μοναδική… ένσταση έγκειται στη σεζόν 2015-16. Φρόντισε όμως η Οσασούνα να «ενισχύσει» την αισιοδοξία των Άγγλων, οι οποίοι γιατί να μην ονειρεύονται ακόμη και… 6η ομάδα;

20.09.2023 | 20:40

Ούτε γκολ, ούτε ασίστ, 0-0: Και όμως, ο Μπέλιγχαμ «έγραψε» ιστορία χωρίς να το ξέρει σε… 45 λεπτά!

Δεν σκόραρε, δεν είχε ασίστ, δεν απείλησε και το πρώτο ημίχρονο της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ουνιόν Βερολίνου ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία. Και όμως, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε κάτι που δεν είχε κατορθώσει… κανένας Άγγλος στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα με τη «Βασίλισσα».

20.09.2023 | 12:46

Η στιγμή που η Νιούκαστλ άκουσε ξανά τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ και το χαμόγελο του Μέρφι (vid)

Μπορεί να έπρεπε να φανεί πολύ δυνατή και συμπαγής απέναντι στην Μίλαν για να πάρει τον βαθμό, αλλά ουδείς μπορεί να μειώσει τα τρομερά συναισθήματα που ένιωσαν άπαντες στη Νιούκαστλ στην επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.  

20.09.2023 | 00:30

ΑΠΙΘΑΝΟ: O Προβεντέλ έχει ξαναβάλει γκολ στο 95', με κεφαλιά, με συμπαίκτη τον Σκαμάκα! (vids)

Θύμισε τον Ενιάμα ο Ιβάν Προβεντέλ. Μας γύρισε στο… 2010 σε επίπεδο Champions League. Έβαλε στην συζήτηση τον Γιορκ Μπουτ και επανέλαβε κάτι που είχε πράξει προ πενταετίας: να ισοφαρίσει δηλαδή στο 95ο λεπτό της εκάστοτε αναμέτρησης, στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία – τότε – του ιταλικού ποδοσφαίρου, όντας συμπαίκτης με τον Τζιανλούκα Σκαμάκα!

19.09.2023 | 19:13

Ο Μπέκαμ όπως δεν τον ξέραμε: Η πίεση, τα λαμπερά φλας και η «επίθεση» στον Σερ Άλεξ! (vid)

«Ναι, του επιτέθηκα». Ήρθε η ώρα να μάθουμε όλη την αλήθεια για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το trailer του Netflix έκανε την εμφάνισή του και ο «Μπεκς» θα βρεθεί στις οθόνες μας, μιλώντας για όλους και για όλα!

19.09.2023 | 15:55

Ο Ανρί «ξεγύμνωσε» το μεγάλο πρόβλημα: «Δεν ήξερα τους δαίμονές μου…»

Η συχνότητα των αγώνων, η νοοτροπία που απαιτεί απόλυτη αφοσίωση για το κάθε διαφορετικό παιχνίδι που έρχεται κάθε τρεις μέρες, το κυνήγι διακρίσεων και τίτλων, αφήνουν πίσω τον άνθρωπο. Και αυτό τόνισε ο Τιερί Ανρί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ποδοσφαίρου και των επαγγελματιών του ανώτερου επιπέδου…  

18.09.2023 | 12:09

Αν δεν είδατε αυτή την απόκρουση απ’ τον πορτιέρε της Γουόρθινγκ, χάνετε! (vid)

Ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις της σεζόν σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας και τα τουρνουά της χώρας! Ο τερματοφύλακας της Γουόρθινγκ έκανε απίθανη διπλή επέμβαση στο ματς με την Ίστμπουρν για το Κύπελλο Αγγλίας, για να γίνει ήρωας στη νίκη (1-0) της ομάδας του.  

18.09.2023 | 11:38

Το De Zerbi Ball της Μπράιτον «ζάλισε» και την Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μπράιτον… πετάει. Και το κάνει με τον δικό της τρόπο. Με την τακτική του Ντε Τζέρμπι που αποφέρει καρπούς. Και που οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφομοιώσει στο 100%. Όπως φάνηκε και στο δεύτερο από τα τρία τέρματα της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ»!