Ειδήσεις » Best of the rest

17.10.2023 | 10:33

Η ιστορία ενός πέναλτι: Η επιτυχία του Φαν Ντάικ, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και οι τελικές

Ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και της Λίβερπουλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90' + 3' πρόσφερε στους «οράνιε» το 1-0 επί της Ελλάδας και την τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το γκολ αυτό, συγκρίνεται με το προ... 16 ετών πέναλτι του Φαν Νίστελροϊ, ενώ, η ομάδα του Κούμαν θα πρέπει να θεωρείται και αρκετά τυχερή...

16.10.2023 | 14:58

«Θέλεις τον Σανέ, πλήρωσέ μου το συμβόλαιο του… Κόβασιτς» - Θα κάνει δώρο στη Σίτι η Λίβερπουλ;

Για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σανέ της Μπάγερν Μονάχου κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα τις τελευταίες ώρες, αλλά το εν λόγω deal έγινε πιο… περίπλοκο, όταν έγινε γνωστή η ρήτρα που έχει βάλει στον ποδοσφαιριστή η Μάντσεστερ Σίτι!

16.10.2023 | 10:44

Στην Πρέμιερ είναι αλλιώς: Χάαλαντ και Όντεγκααρντ προσπαθούν να βρουν την λύση στη Νορβηγία...

Οι Νορβηγοί έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από Σκωτία και Ισπανία στον όμιλο των προκριματικών και θα πρέπει να μπουν σε ακόμα μια διαδικασία, αν θέλουν να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι. 

15.10.2023 | 16:48

Πιτσιρικάς πλάνταξε στο κλάμα βλέποντας τον Σόμποσλαϊ από κοντά (vid)

Η παιδική αγάπη, τονώνεται και... επαναφορτίζεται ακόμα και με ελάχιστα δευτερόλεπτα προσοχής. Αυτά διέθεσε ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ σε έναν πιτσιρικά που έδειξε ότι τον λατρεύει, βάζοντας τα κλάματα μόλις τον αντίκρισε σε απόσταση αναπνοής. 

15.10.2023 | 11:17

Ο Τεν Χαγκ… ποδοσφαιριστής, η τραγική πάσα και η φάση που έγινε viral στην Αγγλία! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει μαλλιά, παίζει ποδόσφαιρο και βρίσκεται στον άξονα. Θέλει να αλλάξει παιχνίδι, το κάνει ολότελα λανθασμένα και 20 χρόνια μετά, οι Άγγλοι βρήκαν νέο λόγο για να τον… κατακρίνουν!  

13.10.2023 | 22:58

«Έτσι θα κάνεις και με τον Νούνιες!» - Αποθέωση για την ασίστ του Τσιμίκα από τους Άγγλους (vid)

Την εκπληκτική ασίστ του Κώστα Τσιμίκα με την Εθνική Ελλάδος εκθείασαν οι Άγγλοι, με τους φίλους της Λίβερπουλ να αναμένουν μία ανάλογη στιγμή του Έλληνα μπακ με τον Ντάργουιν Νούνιες!

12.10.2023 | 10:00

Μικέλ, το είχες… δει; Η στιγμή που ο Αρτέτα λέει στον Τομιγιάσου τι να κάνει, πριν το γκολ της Άρσεναλ! (vid)

MVP του ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο Μικέλ Αρτέτα. Δεν είναι μόνο ότι οι τέσσερις αλλαγές του συνεργάστηκαν στο νικητήριο γκολ. Είναι και… αυτή η οδηγία προς τον Τακεχίρο Τομιγιάσου!

11.10.2023 | 17:14

Ο Κάλβιν Φίλιπς δέχθηκε... πρόκληση από πιτσιρικά για τη φανέλα του και ήταν win-win για τον μικρό! (vid)

Ένας πιτσιρικάς οπαδός της εθνικής Αγγλίας περίμενε την ολοκλήρωση της προπόνησης για να μιλήσει με τον Κάλβιν Φίλιπς και του έδειξε... με έξυπνο τρόπο ότι ήθελε τη φανέλα του! Μάλιστα, δεν την ήθελε έτσι απλά, αλλά προκάλεσε τον διεθνή χαφ της Σίτι σε «μονομαχία» με... πέτρα-ψαλίδι-χαρτί!   

10.10.2023 | 15:40

Ο Αζάρ το απολάμβανε σαν να ήταν παιδί: «Δεν έκανε ποτέ κανονική προπόνηση...»

Το ταλέντο του ήταν τέτοιο από αυτά που εμφανίζονται σπάνια. Ο Αζάρ ήταν από τους ανθρώπους που έπαιζαν για τη χαρά τους και για τη χαρά του αθλήματος και των οπαδών στις εξέδρες. Και μπορεί να βρέθηκε στο κορυφαίο επίπεδο, να κατέκτησε τίτλους, ωστόσο, ο απόλυτα επαγγελματικός χαρακτήρας της κατάστασης δεν του ταίριαξε...

10.10.2023 | 11:31

Οι Άγγλοι θυμήθηκαν την ιστορία Μαρτινέλι – Γιουνάιτεντ: «Τον είχαν κόψει τέσσερις φορές!»

Και όμως, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι θα μπορούσε σήμερα να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέσσερις φορές προσπάθησε άλλωστε να υπογράψει στον σύλλογο. Δεν τα κατάφερε σε καμία, δεν έπεισε ποτέ και η ιστορία εν συνεχεία με την Άρσεναλ, είναι γνωστή!