Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

23.11.2020 | 16:11

Αυτή η Τότεναμ είναι ολοένα και περισσότερο ομάδα με σφραγίδα Μουρίνιο!

Φαίνεται ότι ο Μουρίνιο δεν έχει χάσει τελικά το μαγικό του ραβδάκι. Και προσωπικά επειδή επέμενα πως παραμένει ένας εξαιρετικός προπονητής που το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρει και πάλι το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο, χαίρομαι ιδιαίτερα που μετατρέπει αυτή την Τότεναμ σε πραγματική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

21.11.2020 | 16:40

Ο Αρτέτα ψάχνει τον ρουφιάνο στα αποδυτήρια αλλά είναι ουτοπικό στον 21ο αιώνα!

Ακούγοντας τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει πως το θέμα της διαμάχης Λουίς και Θεμπάγιος τακτοποιήθηκε αλλά είναι πολύ ενοχλημένος και θα ψάξει να βρει ποιος από την ομάδα το διέρρευσε στον Τύπο, απλά χαμογέλασα! Γιατί κάποια πράγματα διαχρονικά δεν αλλάζουν και δεν θα αλλάξουν ποτέ μέσα στα αποδυτήρια οποιασδήποτε ομάδας, σε οποιαδήποτε χώρα, σε οποιαδήποτε γλώσσα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.   

19.11.2020 | 19:40

Ο Πεπ έμεινε για το Champions League που και για εκείνον θα είναι η κληρονομιά του

Η παραμονή του Γκουαρδιόλα στο «τιμόνι» της Μάντσεστερ Σίτι, βάζει τέλος σε ένα πρόβλημα που σερνόταν και που σίγουρα δημιουργούσε μία αναστάτωση και ανασφάλεια στο εσωτερικό της ομάδας. Τώρα μπορεί όλο το σύστημα του συλλόγου να επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο που δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

17.11.2020 | 18:04

Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι: Πόσο επηρεάζει η έλλειψη κόσμου τις ομάδες;

Πριν επιβληθεί η απουσία κόσμου λόγω COVID-19 υποστηριζόταν πάντα η άποψη ότι η γηπεδούχος ομάδα είχε σαν 12ο παίκτη, ικανό να τραβήξει τη μπάλα στα δίχτυα το κοινό της. Είναι όμως έτσι; Εξαρτάται πως θέλει κάποιος να δει το θέμα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

15.11.2020 | 14:17

Το σχέδιο Άγιαξ μπορεί να λειτουργήσει για τη Γιουνάιτεντ μόνο αν δώσει χρόνο σε Φαν Ντερ Σαρ και Όφερμαρς!

Στο περιθώριο των αγώνων των εθνικών ομάδων ήρθε στην επιφάνεια η επιθυμία του Μαρκ Όφερμαρς να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτονται την περίπτωσή του μαζί με τον εμβληματικό παλιό γκολκίπερ της ομάδας Φαν Ντερ Σαρ για το ρόλο των υπευθύνων ως τεχνικού διευθυντή και επικεφαλής σκάουτερ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

11.11.2020 | 12:58

Χωρίς τους σταρς του παρελθόντος, αλλά είναι μια ευκαιρία για τη Σκωτία που πρέπει να εκμεταλλευτεί!

Η Σκωτία τρέχει ένα σερί οκτώ αήττητων αγώνων, το καλύτερό της εδώ και 30 χρόνια, αλλά τίποτα δεν θα έχει αξία αν δεν πάρει την πρόκριση στη Σερβία την Πέμπτη. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.,  

09.11.2020 | 16:17

Η Τότεναμ για τίτλο; Δύσκολο, αλλά με Μουρίνιο δεν αποκλείεις τίποτα!

Για να κατακτήσεις τίτλους πρεπει να μαζεύεις νίκες, αλλά επίσης να έχεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσεις πόντους. Η Τότεναμ στα χέρια του Μουρίνιο μπορεί επιτέλους να πάρει ένα πρωτάθλημα που δεν έχει κατακτήσει εδώ και εξήντα χρόνια; Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο ωστόσο η φετινή χρονιά της δίνει μια μεγάλη ευκαιρία. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

07.11.2020 | 13:00

Η νύχτα που ο Φαν Μπάστεν μου άνοιξε την καρδιά του, γνωρίζοντας πως η καριέρα του είχε τελειώσει!

Αυτός ο αέρινος παλαίμαχος επιθετικός βλέπει ένα μεγάλο «αν» να συνοδεύει και να στοιχειώνει πάντοτε την πορεία του. Τι θα συνέβαινε ΑΝ δε λαβωνόταν από τους καταραμένους τραυματισμούς στον αστράγαλο; Πόσες ακόμα ποδοσφαιρικές ραψωδίες θα μας χάριζε ΑΝ είχε ακούσει περισσότερο τους γιατρούς του και οι γιατροί με τη σειρά τους τον είχαν φροντίσει καλύτερα;   

05.11.2020 | 15:02

Ο Ζότα δικαιούται πια να ειναι βασικός αντί του Φιρμίνο

Ο Πορτογάλος έχει «κουμπώσει» απίστευτα στη Λίβερπουλ δίχως να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και ο Κλοπ θα πρέπει να σκεφτεί ξανά ότι ο Ζότα θα πρέπει να εμφανιστεί με φανέλα βασικού αντί του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην επίθεση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

02.11.2020 | 12:55

Μια κρύο, μια ζέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Τα τεράστια σκαμπανεβάσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το γεγονός πως είναι ή του ύψους ή του βάθους, υποβάλλουν τους οπαδούς της ομάδας σε ένα διαρκές σκωτσέζικο ντους... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος