Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

06.01.2021 | 17:30

Ο Κόλιν Μπελ ήταν για τη Σίτι ένας... Ντε Μπρόινε, μισό αιωνα πριν την εποχή του Βέλγου!

Υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής, μισό αιώνα μπροστά από την εποχή του, και τον Κόλιν Μπελ νομίζω ότι τον αγαπήσαμε όλοι μία εποχή που το αγγλικό ποδόσφαιρο, μέσω της τηλεόρασης της ΕΡΤ τα χρόνια που τα ματς δεν είχαν χρώμα έμπαινε κάθε Σάββατο στα σπίτια μας! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

04.01.2021 | 17:24

Αν πάρει πίσω το στέμμα η Μάντσεστερ Σίτι τη διαφορά θα έχει κάνει η άμυνα και όχι η επίθεση!

Η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στις γιορτές και μετά το κάζο με την ισοπαλία με την WBA είχε νικήσει τη Σαουθάμπτον και τη Νιούκαστλ. Αλλά σ' αυτό το παιχνίδι με την Τσέλσι, δεδομένης της αναβολής εναντίον της Έβερτον η Σίτι έδειξε γιατί είναι από τα φαβορί για τον τίτλο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

01.01.2021 | 17:56

Ο Τζίμι Γκριβς βραβεύτηκε με MBE αλλά στο μυαλό όλων ήταν πάντα ένας Σερ!

Με τεράστια καθυστέρηση έγινε MBE ο Τζίμι Γκριβς στη λίστα των ετήσιων βραβείων και απονομών από το παλάτι, ο σπουδαιότερος σκόρερ που γνώρισε  το αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά άξιζε πολύ περισσότερα. Γράφει ο Χρήστος  Σωτηρακόπουλος.   

31.12.2020 | 18:34

Ο Φερνάντες άλλαξε επίπεδο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορεί να ονειρεύεται τον πρώτο τίτλο μετά το 2013!

Με τους τέσσερις πόντους που πέταξε στα σκουπίδια η Λίβερπουλ απέναντι στην Γουέστ Μπρόμ και την Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως είναι μέσα στη μάχη του τίτλου με πολύ μεγάλες πιθανότητες με το παιχνίδι της 17ης Ιανουαρίου στο Άνφιλντ ήδη να αποτελεί για πολλούς το μεγαλύτερο ματς της σεζόν έως τώρα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

29.12.2020 | 13:38

Ο Λάμπαρντ ξέρει πως στην Τσέλσι ζεις και πεθαίνεις από τ' αποτελέσματα

Μέσα σε έναν μήνα, ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε να του παρουσιάζονται μεγάλες δυσκολίες στην Τσέλσι και αυτές οι κολλητές αποτυχίες στο πρωτάθλημα με την υποχώρηση στην 6η θέση τον κάνουν να καταλάβει πολύ καλά ότι οι περσινοί κερδισμένοι πόντοι εμπιστοσύνης, μπορούν να εξαντληθούν μαζί με την υπομονή... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

27.12.2020 | 16:01

Και όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν οι βαθμοί και τα αποτελέσματά της!

Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος στο ποδόσφαιρο; Η περίπτωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα! Πέρσι τέτοιες μέρες είχε 29 βαθμούς, φέτος έχει μόνο δύο! Και είναι το χειρότερο ξεκίνημα όλων των εποχών στην μεγάλη κατηγορία! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

26.12.2020 | 09:20

Οι Boxing Days όπως τις έζησα στο γήπεδο!

Αν για κάτι είναι πραγματικά αξεπέραστο το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι αυτή η μοναδική του γιορτινή ατμόσφαιρα με τα συνεχόμενα ματς μέσα στις γιορτές! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

25.12.2020 | 12:29

Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα μέχρι τώρα! Συμφωνείτε;

Γενικώς τα τελευταία χρόνια έχω καθιερώσει να σας γράφω την καλύτερη ενδεκάδα κατά τη γνώμη μου για την σεζόν στην Premier League μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Η αλήθεια είναι πως υπολείπονται παιχνίδια σε σύγκριση με τα 19 ματς που συνήθως έχουν παιχτεί από τις ομάδες μέχρι αυτή την ημερομηνία, αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον και οι ενστάσεις δεκτές! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

23.12.2020 | 14:16

Το ζήτημα της Άρσεναλ δεν είναι ο Αρτέτα, αλλά η έλλειψη ηγετών στα αποδυτήρια!

Για τον Αρτέτα σηκώνω το χέρι μου πρώτος! Έως την ημέρα που νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ δηλώνω πως πιστευα πως το πάει υπέροχα! Δε νομίζω να ήμουν ο μόνος όμως! Ωστόσο με μία νίκη σε 10 παιχνίδια η Άρσεναλ έχει εκτροχιαστεί. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

21.12.2020 | 11:16

Λόγω φανελας η Γιουνάιτεντ είναι πιο επικίνδυνη αντίπαλος της Λίβερπουλ για τον τίτλο!

Ακριβώς στα δύο χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να απολαύσει αυτό το πρωινό της Δευτέρας γνωρίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε μία διαρκή βελτίωση! Και προσωπικά την θεωρώ μέσα στο παιχνίδι του τίτλου! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.