Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

31.10.2020 | 11:25

Τεράστιο πρόβλημα οι μυϊκοί τραυματισμοί αλλά ακόμα χειρότερο η πάλη με την κατάθλιψη!

Ένα πολύ μεγάλο ζήτημα σε αυτό το ξεκίνημα της νέας σεζόν όχι μόνο στην Premier League αλλά σε όλα τα πρωταθλήματα και επίσης όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι η τεράστια αύξηση μυϊκών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι παίκτες! Οι επόμενοι 18 μήνες περίπου θα απαιτήσουν περισσότερες σωματικές και πνευματικές αντοχές και ελλοχεύει ένας κίνδυνος που πολλοί δεν τολμούν καν να αναφέρουν στο χώρο των σπορ! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

28.10.2020 | 19:49

Πως ένας άγνωστος σκάουτερ έπεισε τον Κλοπ και πήρε τον Σαλάχ αντί για τον Μπραντ!

Σας έχω αναφέρει παλιότερα την ιστορία του πως ο Σαλάχ πήγε στη Λίβερπουλ αντί του Μπραντ αλλά επειδή τη θυμήθηκα πάλι τώρα που ο Αιγύπτιος σκόραρε ξανά σε ένα ματς Chanpions League είπα να σας την θυμίσω! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

26.10.2020 | 15:56

Χωρίς Ριτσάρλισον, η Έβερτον δεν κερδίζει και αυτό την προσγειώνει απότομα!

Πρώτη έστω και στη διαφορα τερμάτων μετά από έξι παιχνίδια η Έβερτον δεν είναι κάτι που το έχει συνηθίσει. Τελευταία φορά ήταν το 1989 αλλά κακά τα ψέματα η βαθμολογία δεν μπορεί να κρύψει το γεγονος πως δεν έχει κερδίσει ένα παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς τον Ρίτσαρλισον από τότε που ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιούλιο του 2018! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

25.10.2020 | 12:27

Το... φάντασμα του Ποτσετίνο θα πλανάται πάνω από τον Σόλσκιερ αν δεν κερδίσει τα επόμενα δύο ματς!

Η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε νικήσει σε κάποιο από τα τρία πρώτα παιχνίδια στο Ολντ Τράφορντ για τη νέα σεζόν ήταν πριν 48 χρόνια! Η σεζόν 1972 – 73, στην οποία τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε 18η, μοιάζει τόσο μακρινή όπως και είναι, αλλά ταυτόχρονα για το τώρα μοιάζει και εντελώς εξωπραγματική. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

23.10.2020 | 19:51

Το γκολ της χρονιάς δείγμα του χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η Ρέιντζερς επί Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ το χαρακτήρισε το ωραιότερο γκολ που έχει δει live στο γήπεδο! Όποιοι το έχουν παρακολουθήσει από το βράδυ της Πέμπτης συμφωνούν πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί καλύτερο γκολ για την σεζόν που διανύουμε! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

22.10.2020 | 10:04

Όσο είναι σημαντικό να σκοράρει ο Ράσφορντ, είναι και το πως αλλάζει την κοινωνία!

Για μία ακόμη φορά ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να συζητούν όλοι το όνομά του αυτή τη φορά σκοράροντας ένα πολύ όμορφο γκολ και δίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια σημαντική νίκη στο Παρίσι. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει, πόσο πιο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην κοινωνία σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

18.10.2020 | 19:26

Χωρίς Φαν Ντάικ και Άλισον άρχισαν να ελπίζουν πέραν της Σίτι και άλλοι για τον τίτλο!

Η όποια συζήτηση για το VAR είναι πάντα σε λάθος βάση αφού μη ξεχνάμε πως δεν είναι ένα ρομπότ που αποφασίζει. Το μηχάνημα βοηθάει στις αποφάσεις τις οποίες όμως σε τελική ανάλυση παίρνουν άνθρωποι άρα αυτοί φταίνε αν είναι λάθος ή σωστές οι επιλογές τους! Και στο Γκούντισον Παρκ, τόσο ο  Όλιβερ αλλά ο  υπεύθυνος για το VAR τα έκαναν θάλασσα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

16.10.2020 | 13:47

Δέκα χρόνια μετά η Έβερτον πάει για ιστορική νίκη! Αλλά και η Λίβερπουλ για αντίδραση μετά το 7-2...

Σε μια σημαδιακή ημερομηνία, ακριβώς 10 χρόνια από την τελευταία νίκη που έκανε η Έβερτον επί της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες συναντώνται το μεσημέρι του Σαββάτου, στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

15.10.2020 | 14:32

Project Big Picture: Απορρίφθηκε ομόφωνα, λένε! Τότε ποιός πήγε στο τραπέζι την πρόταση;

Καταρρίφθηκε λοιπόν το πλάνο για αλλαγές στην Premier League, αλλά η υποκρισία πραγματικά περισσεύει αφού η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για ομόφωνη συμφωνία των 20 ομάδων να απορριφθεί το project big picture! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

12.10.2020 | 17:26

Αυτό το πραξικόπημα στην Premier League θα είναι καταστροφή αν περάσει!

Είτε κάποιος το αποκαλέσει πραξικόπημα είτε επανάσταση, το βέβαιο είναι πως αν αυτό το Project που πίσω από τις κουρτίνες σχεδιάζουν, εδώ και μία τριετία με επικεφαλής την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ, οι μεγάλοι στην Αγγλία περάσει, θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλλαγή από την εποχή της δημιουργίας της σύγχρονης μορφής του πρωταθλήματος. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.