Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

17.12.2020 | 17:28

Η Λίβερπουλ έδειξε γιατί είναι πρωταθλήτρια, ο Μουρίνιο πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια!

Είναι από τις φορές που μπορείς να πεις ξεκάθαρα εάν μία ομάδα δικαιούται ή όχι τη νίκη με βάση την συνολική της εικόνα σε όλο το παιχνίδι και όχι απομονώνοντας κάποια στοιχεία και δύο φάσεις. Η Λίβερπουλ νίκησε με το γκολ του Φιρμίνο στις καθυστερήσεις την Τόεναμ και επέστρεψε στην κορυφή κάνοντας μια νίκη από αυτές που συνηθίζεται να λέμε ως εξάποντα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

15.12.2020 | 12:50

Πως ο Σαμπέλα δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό και έγινε τελικά... Ρότσα!

Ακούγοντας πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Αλεσάντρο Σαμπέλα, θυμήθηκα μια ιστορία που αποδεικνύει πως μερικές φορές κάποια πράγματα είναι γραμμένα να συμβούν! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

13.12.2020 | 17:34

Η περίπτωση του Λουκάκου δείχνει πως κάτι πάει στραβά στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ!

Όποιος είδε την Ίντερ να κερδίζει με ανατροπή στη Σαρδηνία την Κάλιαρι μπορεί να βεβαιώσει κι πάλι πως ο Ρομελου Λουκάκου έχει ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό με τη φανέλα των νερατζούρι! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

10.12.2020 | 15:18

Μόνο η Μπάγερν μπορεί να φοβίσει τους Άγγλους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αυτοκτόνησε» με τον τρόπο που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, οι τρεις αγγλικές ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση και μάλιστα εξασφαλίζοντας όλες την κορυφή από τον όμιλό τους, μπορούν να το πάνε μέχρι τέλους... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

07.12.2020 | 16:50

Οι «συνήθεις ύποπτοι» μπορούν να μας δώσουν το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, εάν τους βοηθήσουν οι συγκυρίες!

Και έτσι ο πίνακας άρχισε να μοιάζει πολύ πιο κανονικός! Μετά τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν όπου πέρασαν από την πρώτη θέση η Έβερτον, η Άστον Βίλα, η Σαουθάμπτον, οι... συνήθεις ύποπτοι επανήλθαν και η πρώτη εξάδα περιλαμβάνει πέντε από τις ομάδες που υπολογίζεις να δεις μετά από δέκα ματς στις πρώτες θέσεις συν την Λέστερ που συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

05.12.2020 | 10:01

Ο Φερνάντες κυνηγάει απόψε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα μπορεί να ισοφαρίσει και ένα ρεκόρ που διατηρείται από το 1964 για τον σύλλογο... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

02.12.2020 | 18:34

Ο Βαϊνάλντουμ αποδεικνύει στα 6 ματς σε 17 μέρες πόσο πολύτιμος είναι στη λαβωμένη Λίβερπουλ!

Για πρώτη φορά αυτά τα χρόνια που συμμετέχει υπό τις οδηγίες του Κλοπ στο UEFA Champions League, η Λίβερπουλ πηγαίνει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων χωρίς να χρειάζεται το παραμικρό! Όλες τις προηγούμενες φορές η τελευταία αγωνιστική ήταν υπό πίεση και χρειαζόταν αποτέλεσμα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

01.12.2020 | 13:21

Η βραδιά θριάμβου της Γκλάντμπαχ επι της Ίντερ με 7-1 που «έσβησε» από μια ... Coca Cola!

Το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου του 1971 στα γραφεία της UEFA οι δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο δύο ή τρεις ήταν εκεί, αλλά αυτή την φορά περιμένοντας την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Η πρώτη πραγματικά σοβαρή υπόθεση που χρειαζόταν να επιληφθεί η επιτροπή, στην Ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, εξελισσόταν έχοντας όλα τα στοιχεία ενός αληθινά καλογυρισμένου θρίλερ. Γραφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

29.11.2020 | 14:53

Πρέμιερ Λιγκ: Πότε θα επικρατήσει η κοινή λογική με τις πέντε αλλαγές;

Με τους ποδοσφαιριστές να έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα τραυματισμών ο ένας μετά τον άλλον, άσχετα απ' όσα μπορεί να λένε ο Κλοπ, ο Γουάιλντερ, ο Σόλσκιερ και οι υπόλοιποι προπονητές, πρέπει επιτέλους να πρυτανεύσει η κοινή λογική για το θέμα των πέντε αλλαγών. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

26.11.2020 | 13:10

Θεός και διάβολος μέσα στο ίδιο κορμί... Αdios Diego!

Ο Ντιέγκο δεν μένει πια εδώ... Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη έχω την εντύπωση από την εποχή του άδικου χαμού της Πριγκίπισας Νταϊάνα και δεν είναι τυχαίο. Υπήρξε ένας σύγχρονος Ιανός που κατάφερε να λατρευτεί από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους αν και πάντα έβγαζε δυο πρόσωπα. Όπως έγραψε η EQUIPE ήταν ο Θεός και ο διάβολος μαζί... Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος