Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

06.03.2021 | 19:14

Πιέζοντας την άμυνα της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός μπορεί να της βάλει δύσκολα και πάλι!

Αυτή η Άρσεναλ που είδαμε να φέρνει ισοπαλία με την Μπέρνλι στο Turf Moor δεν τρομάζει τον Ολυμπιακό, ωστόσο πρέπει να δει κάποιος πίσω από την προφανή ανάγνωση προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

01.03.2021 | 19:19

Βελτιώθηκε από πέρυσι, όμως η Γιουνάιτεντ έχει ακόμα δρόμο...

Ναι μεν είναι καλύτερη από αυτό που παρουσίασε την περσινή χρονιά. Όμως, το γεγονός πως... διεκδίκησε τον τίτλο για ένα 20ήμερο μόνο, λέει πράγματα για την ανάγκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταφέρει να κοντράρει τις υπόλοιπες μεγάλες δυνάμεις την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

22.02.2021 | 13:41

Καλή η νίκη στο «Άνφιλντ» αλλά για την Έβερτον ο στόχος πρέπει να είναι η τετράδα!

Η Έβερτον αφού κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα μέσα στο Άνφιλντ, μόλις απολαύσει την επιτυχία πρέπει να συνειδητοποιήσει πως αν δεν μπει φέτος στην τετράδα οπως έχει εξελιχθεί η σεζόν πολύ δύσκολα θα βρει τέτοια ευκαιρία στο εγγύς μέλλον! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

20.02.2021 | 15:31

Τριάντα χρόνια από τη κόντρα της Έβερτον με την Λίβερπουλ και την παραίτηση Νταλγκλίς που άλλαξε τα πάντα!

Ήταν και πάλι ένα παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Έβερτον, εκείνο όμως είχε διεξαχθεί στο Γκούντισον Παρκ, στην άλλη πλευρά του πάρκου Στάνλεϊ που χωρίζει τα δύο γήπεδα στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι. Εκείνο το ματς που τελείωσε με το εντυπωσιακό σκορ 4-4 ακριβώς τριάντα χρόνια πριν αλλά κανείς δεν φανταζόταν απ' όσους το είχαμε βιώσει στο γήπεδο πως θα άλλαζε την ιστορία της Λίβερπουλ τόσο δραματικά! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

18.02.2021 | 13:39

Μπορούμε να απολαύσουμε Μπαπέ και Χάαλαντ αντί να αρχίσουν οι ανόητες συγκρίσεις όπως με τον Μέσι και τον Ρονάλντο;

Μέσα σε ένα διήμερο στους αγώνες του UEFA Champions League. είδαμε το αύριο να έρχεται για ν' αντικαταστήσει το χθες. Ή μήπως ήδη το αύριο είναι... σήμερα με τον Μπαπέ να είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ και τρία χρόνια και τον Χάαλαντ να έχει μπει στη ζωή μας σχεδόν 18 μήνες τώρα; Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 

14.02.2021 | 14:43

Θα ακουγόταν κακόγουστο αστείο τα Χριστούγεννα, αλλά η τετράδα είναι σαν τίτλος πια για τη Λίβερπουλ!

Τελειώνοντας την μετάδοση του αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι πριν σχεδόν ένα μήνα, αγώνα στον οποίο τελείωσε το αήττητο 68 εντός έδρας αγώνων στο Άνφιλντ είπα ξεκάθαρα πως πρέπει οι πρωταθλητές να ξεχάσουν τη συζήτηση τίτλου και να επικεντρωθούν στο να βλέπουν πίσω τους μήπως χάσουν και την τετράδα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

12.02.2021 | 09:56

Η Μπάγερν ισοφάρισε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ και όποιος θέλει το Champions League πρέπει να περάσει από πάνω της!

Μέσα σε επτά μήνες η Μπάγερν κατάφερε να πάρει έξι τίτλους, με τον Χάνσι Φλικ να έχει περισσότερα μετάλλια από ήττες (6 έναντι 5) σε αυτό το διάστημα που κλήθηκε να αντικαταστήσει εσπευσμένα εδώ και ένα χρόνο και κάτι τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο των Βαυαρών! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

10.02.2021 | 19:50

Η κοινή λογική λέει να πάμε και πάλι σε Final 8 αλλά η UEFA δείχνει να μην έχει καθαρό μυαλό!

Το ένα μετά το άλλο, παιχνίδια για την φάση των 16 του UEFA Champions League και των 32 του Europa League αλλάζουν έδρες και φυσικά εγείρεται ένα τεράστιο ζήτημα αξιοπιστίας των διοργανώσεων! Μήπως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι καλύτερο να αρχίσει να σκέφτεται τη λογική του Final-8 όπως έγινε τον Αύγουστο, για τα προημιτελικά και των δύο διοργανώσεων με μονά παιχνίδια σε μία χώρα προκειμένου να μην αρχίσει να παραλλάσσεται πλήρως η μορφή της κάθε διοργάνωσης; Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

08.02.2021 | 15:21

Ο Πεπ κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του με τον τρόπο παιχνιδιού της Σίτι!

Αυτό το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι ουσιαστικά είχε δείξει πως πολύ δύσκολα μπορεί να το χάσει εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ωστόσο όταν ξεμπλοκάρεις νοητικά με μία νίκη σε μία έδρα που έχεις να κερδίσεις από το 2003 σαφέστατα μεταβάλλει την συνολική εικόνα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.