Αρθρογραφία » Χρήστος Σωτηρακόπουλος

10.05.2021 | 21:27

Αδιέξοδο για Λονδίνο, η Πορτογαλία πλέον φαβορί για τον τελικό του Champions League!

Η συζήτηση ανάμεσα στην UEFA και την βρετανική κυβέρνηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και πλέον απομακρύνεται όλο και περισσότερο η πιθανότητα, ο τελικός του Champions League να διεξαχθεί στο Λονδίνο. Η Λισαβόνα προβάλλει πλέον ως το φαβορί! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

08.05.2021 | 17:37

Η ανακοίνωση των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιβεβαιώνει πως όταν του ηλίθιου του δείχνεις το φεγγάρι, αυτός κοιτάει το δάχτυλο!

Είναι τραγικό όταν κάνεις ένα λάθος να προσπαθείς να πείσεις τον υπόλοιπο κόσμο ότι αυτός το βλέπεις στραβά! Και σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί στο γκρεμό συνεχίζουν να πορεύονται η Ρεάλ η Μπαρτσελόνα και η Γιουβεντους! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  

06.05.2021 | 20:54

Η δικαίωση του Αμπράμοβιτς που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα και η Τσέλσι του Τούχελ που βγάζει χαρακτήρα!

Η Τσέλσι έχει μεταβληθεί σε μία ομάδα που τον 21ο αιώνα κατακτά τρόπαια. Διεκδικεί τίτλους με αξιώσεις, έχει πλέον περάσει στην συνείδηση του κόσμου σαν μία ισχυρή δύναμη, η οποία έχει την δυνατότητα να αντιδρά σε καταστάσεις, στις οποίες μερικές δεκαετίες νωρίτερα, δεν θα εμπλεκόταν καν στην συζήτηση. Όλα αυτά τα χρωστά στον Αμπράμοβιτς! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

05.05.2021 | 16:32

Η πιο ώριμη εμφάνιση της Σίτι του Πεπ την έφερε στη ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται από χθες το βράδυ στην ποδοσφαιρική Γη της Επαγγελίας, τον τελικό του Champions League , κάτι που κυνηγούσε όλα τα τελευταία χρόνια και που τελικά το κατάφερε και μάλιστα με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο αφού έχει νικήσει όλα τα νοκ-άουτ παιχνίδια μέσα στο 2021. Γραφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

03.05.2021 | 15:38

Μήνυμα προς όλους από το Ολντ Τράφορντ: Don’t mess with our team and our game!

Εάν ο Πέρεθ (και ο κάθε Πέρεθ) πίστευε πως η European Super League είναι ακόμα ζωντανή, η ληξιαρχική πράξη θανάτου της γράφτηκε στο Ολντ Τράφορντ την Κυριακή! Αυτή είναι η δύναμη των οπαδών στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι κακά τα ψέματα που τρέμουν στην Ισπανία και στην Αγγλία, βλέποντας το πως δεν ακολουθούν τις διοικήσεις όταν πρόκειται για την ποδοσφαιρική τους κληρονομιά οι οπαδοί στο νησί. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.   

30.04.2021 | 13:11

Η φόρμα είναι κάτι παροδικό, αλλά η κλάση είναι διαχρονική για παίκτες σαν τον Καβάνι!

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ανάγκη από έναν καθαρόαιμο επιθετικό, ο οποίος δεν θα απαιτεί να βρίσκεται στην αρχική εντεκάδα και θα μπορεί να δώσει λύσεις όταν χρειάζεται με την εκτελεστική του δεινότητα. Μία πολυτελή λύση ανάγκης. Έναν φορ περιοχής που λίγες ομάδες θα διαθέτουν. Έτσι μπήκε στη ζωή της Premier League ο Έντινσον Καβάνι. Γραφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος.  

27.04.2021 | 13:49

Η Τσέλσι πρέπει μάθει απο το στραπάτσο της Λίβερπουλ, σεβόμενη τη Ρεάλ, αλλά χωρίς φόβο!

Ήμουν παιδί όταν παρακολουθούσα τον δεύτερο τελικό στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, μια ζεστή βραδιά του Μαΐου του 1971, με το μπλε της αγγλικής Τσέλσι να είναι έντονο στα μάτια μου αλλά απέναντι υπήρχε το κάτασπρο της Ρεάλ Μαδρίτης, που τραβούσε την προσοχή πάνω στο καταπράσινο χορτάρι. Ήταν η πρώτη αναμέτρηση ευρωπαικου τελικού σε ελληνικό έδαφος και ήταν μια από εκεινες τις στιγμες που θαρρώ με καθόρισαν ως επαγγελματική επιλογή θέλοντας να βρίσκομαι σε τετοιες νύχτες πιο συχνά! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

26.04.2021 | 11:15

Ο Πεπ και η Σίτι έγραψαν ιστορία και τι υπέροχο να βλέπεις κόσμο πάλι στην εξέδρα!

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία κατακτώντας τέταρτο σερί Λιγκ Καπ αλλα αυτό που πάνω από ολους και όλα κέρδισε ήταν το ποδόσφαιρο! Κλισέ αλλα αλήθεια αφού το έβλεπες και το άκουγες ξανά μέσα στο γήπεδο με οπαδούς στην εξέδρα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

25.04.2021 | 12:40

Η Σίτι του Πεπ πάει για ρεκόρ, η Τότεναμ να δείξει πως... έφταιγε ο Μουρίνιο!

Ένα απόγευμα του Μάρτη του 1972 η ελληνική τηλεόραση που μετρούσε τότε έξι χρόνια ζωής, συνδέθηκε με το Γουέμπλει, εκεί όπου η Στόουκ του αείμνηστου Γκόρντον Μπανκς έπαιζε με την Τσέλσι του Πίτερ Όσγκουντ. Ο τελικός του Λιγκ Καπ έμπαινε στη ζωή μας και το έχω ξαναπεί πως για αρκετά χρόνια ένα Σαββατιάτικο απόγευμα το χαλαλίζαμε πάντα για αυτόν τον αγώνα. Αλλά τότε δεν έδειχνε η τηλεόραση είκοσι ματς τη μέρα αλλά τόσα όλο τον χρόνο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

22.04.2021 | 21:57

Στην UEFA ξέρουν καλά πως ο Πέρεθ είναι πιο επικίνδυνος ως ηττημένος παρά ως νικητής!

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χαμένος σε αυτή την ιστορία της European Super League. Και λέγεται Φλορεντίνο Πέρεθ. Όσο κι αν ακούγεται όμως αλληγορικό, αυτός ο πανούργος Ισπανός παράγοντας στα 74 του χρόνια, που θέλει ουσιαστικά να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη φτιάχνοντας την δική του Λίγκα και αναγορεύοντας εαυτόν σε «πρόεδρο της UEFA στη θέση της ίδιας της UEFA» όπως έγραψαν εύστοχα οι Financial Times, παραμένει αυτός που φοβούνται όλοι μέσα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.