Ειδήσεις » FA Cup

03.12.2023 | 15:15

Με Άρσεναλ – Λίβερπουλ και Σάντερλαντ – Νιούκαστλ ο 3ος γύρος του Κυπέλλου!

Δυο σούπερ ντέρμπι προέκυψαν από την κλήρωση του 3ου γύρου του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ και τη Σάντερλαντ να φιλοξενεί τη Νιούκαστλ! Τα ματς θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, 6-7 Ιανουαρίου του 2024. 

04.11.2023 | 19:30

Θύμισε το Ρέντινγκ - Άρσεναλ: Μη επαγγελματική ομάδα κέρδιζε με 7-0 εκτός έδρας, έφαγε τέσσερα και αγχώθηκε!

Απίστευτο παιχνίδι έλαβε χώρα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Όλντερσοτ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουίντον, να επικρατεί αρχικά με 7-0 και στο φινάλε να… αγχώνεται, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 7-4!

03.06.2023 | 21:33

Συνελήφθη για εξύβριση νεκρών οπαδός της Γιουνάιτεντ στο Wembley!

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε στον τελικό του FA Cup στο Wembley με μία προσβλητική φανέλα για τα θύματα του τραγικού συμβάντος στο Χίλσμπορο. Συνελήφθη φυσικά από τις αρχές για προσβολή νεκρών.

03.06.2023 | 19:43

Άλαν Σίρερ για το πέναλτι της Γιουνάιτεντ: «Όποιος λέει ότι αυτό είναι πέναλτι, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο!»

Τη διαφωνία του για το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Άλαν Σίρερ στο BBC, μετά το τέλος του ματς.

03.06.2023 | 19:25

Η στέψη της Σίτι για το νταμπλ της χρονιάς! (vid)

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν σήκωσε και το Κύπελλο Αγγλίας στον ουρανό για την Σίτι, μερικές μέρες μετά την κατάκτηση και της Πρέμιερ Λιγκ! Η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ γιόρτασε στο «Γουέμπλεϊ» και... τα κεφάλια ξαναμπαίνουν μέσα, αφού απομένει ακόμα ένα βήμα για το τρεμπλ!  

03.06.2023 | 18:58

Με clutch Γκουντογκάν η Σίτι στέφθηκε Κυπελλούχος και κρατάει ζωντανό το όνειρο του τρεμπλ! (vids)

Στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ και αυτό το τρόπαιο! Στον πρώτο, ιστορικά, τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι, οι «πολίτες» θριάμβευσαν στο «Γουέμπλεϊ» με το τελικό 2-1, χάρη σε δυο απίστευτα γκολ του Ιλκάι Γκουντογκάν που αποδεικνύεται... clutch τις στιγμές που η μπάλα «καίει»! Η αρμάδα του Πεπ έκανε το 2/3 μετά και το πρωτάθλημα και σε μια εβδομάδα διεκδικεί πλέον το όνειρο του τρεμπλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πόλη κόντρα στην Ίντερ!