Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

29.11.2022 | 19:39

Ολλανδία ή Σενεγάλη στον δρόμο της Αγγλίας!

Γεγονός είναι πλέον οι πρώτες «διασταυρώσεις» που προέκυψαν από το φινάλε του πρώτου ομίλου, με την Αγγλία να έχει την τύχη στα… πόδια της. Αν κερδίσει την Ουαλία θα βρεθεί στην κορυφή και θα αντιμετωπίσει την Σενεγάλη στους «16». Σε διαφορετική περίπτωση, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία!

29.11.2022 | 18:30

Ο Μπέιλ έχει να σκοράρει 18 μήνες απέναντι σε Άγγλο τερματοφύλακα! (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία και ο Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζεται για το 3ο ματς της καριέρας του σε Μουντιάλ. Στόχος; Το πρώτο γκολ απέναντι σε Άγγλο τερματοφύλακα, μετά από 18 μήνες. Επί της ουσίας, μετά από το τελευταίο του χατ-τρικ με σύλλογο!

29.11.2022 | 15:43

Ο Στόουνς σπρώχνει μόνιμα μπροστά το παιχνίδι της Αγγλίας

Μέτωπο προς την άλλη πλευρά του γηπέδου και μεταβίβαση της μπάλας με προώθηση του παιχνιδιού για την Αγγλία. Ο Τζον Στόουνς είναι ο αμυντικός που έχει κουβαλήσει περισσότερο τη μπάλα μπροστά και την μεταφέρει αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Πίκφορντ στο φετινό Μουντιάλ του Κατάρ.  

29.11.2022 | 13:27

Τέσσερα πρόσωπα παραμένουν στην Αγγλία από το ντέρμπι του 2016

Πολύ διαφορετική 11άδα, πολύ διαφορετικές προσδοκίες και απαιτήσεις, πολύ διαφορετικό επίπεδο στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή. Πριν από έξι χρόνια, ξανά σε μεγάλη διοργάνωση, ξανά στο βρετανικό ντέρμπι με την Ουαλία, η Αγγλία είχε ξεκινήσει με πρόσωπα που φυσικά δεν θυμίζουν σε τίποτα το 2022, αν και υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ τρεις από εκείνους τους διεθνείς…  

28.11.2022 | 16:07

Με Χέντερσον στον άξονα, μένει στον πάγκο ο Μπέλινγχαμ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φέρεται έτοιμος να πάρει μια θαρραλέα απόφαση για το ματς πρόκρισης της Αγγλίας απέναντι στην Ουαλία και ενδέχεται ν’ αφήσει στον πάγκο τον Τζουντ Μπέλινγχαμ για να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του Τζόρνταν Χέντερσον.  

28.11.2022 | 10:40

Ράσφορντ: «Πριν τον Σάουθγκεϊτ δεν υπήρχε η ίδια διάθεση…» (vid)

Για διαφορετική νοοτροπία στο παρελθόν και για ημέρες που οι διεθνείς δεν ήθελαν να δουλέψουν τόσο πολύ κυνηγώντας τις ευκαιρίες τους στις προπονήσεις, έκανε λόγο ο Μάρκους Ράσφορντ, παραμονές του βρετανικού ντέρμπι με την Ουαλία στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.  

26.11.2022 | 11:09

Μόνο οι ΗΠΑ και η ... Βραζιλία δυσκολεύουν τόσο την Αγγλία! (vid)

Η Αγγλία για τρίτη φορά σε ματς απέναντι στις ΗΠΑ δεν καταφέρνει να πάρει νίκη σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου και φαίνεται ότι αυτός ο αντίπαλος αποκτά μορφή... κρυπτονίτη για τα «τρία λιοντάρια», μαζί και με την Βραζιλία!  

26.11.2022 | 10:42

Σάουθγκεϊτ: «Αμυντικά είχαμε τον έλεγχο, λογικό να υπάρχουν δύσκολα ματς...»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο στις στιγμές αυτοπεποίθησης και πίεσης των Αμερικανών μπροστά από τα καρέ του Πίκφορντ, ανταποκρίθηκε η αμυντική λειτουργία της Αγγλίας. «Θα υπάρξουν και τέτοια ματς όπου θα χρειάζονται άλλες ικανότητες για να παίρνεις το αποτέλεσμα» σχολίασε.