Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

12.12.2022 | 11:58

Σκέψεις αποχώρησης του Σάουθγκεϊτ από την Αγγλία!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ίσως και επηρεασμένος από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, έδειξε πως σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας παρά το γεγονός πως δεσμεύεται μέχρι και το 2024!  

11.12.2022 | 14:00

Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί ο Σάουθγκεϊτ έβγαλε τον καλύτερο παίκτη του, Μπουκάγιο Σάκα…

Να θυμάστε αυτό το όνομα. Να μην ξεχνάτε ποτέ τον Μπουκάγιο Σάκα. Τον καλύτερο παίκτη της Αγγλίας απέναντι στην Γαλλία. Έναν 21χρονο που αγωνίζεται σαν… έμπειρος και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε άμυνα. Έναν μικρό που… μεγάλωσε απότομα. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Είναι ο ίδιος που με το χαμένο του πέναλτι, έδωσε τέλος στον τελικό απέναντι στην Ιταλία, στο Wembley!

11.12.2022 | 12:30

It’s not coming home: Τέλος το Μουντιάλ για την Αγγλία, που άξιζε περισσότερα! (last part)

Τέλος έλαβε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 για την Αγγλία, με τα «τρία Λιοντάρια» να γνωρίζουν έναν… άδικο πιθανώς αποκλεισμό, από μία Γαλλία που και στην κακή της μέρα, κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Σπουδαίος Μπουκάγιο Σάκα, σταθερός ο Χάρι Μαγκουάιρ, καλός αλλά… άτυχος ο Χάρι Κέιν!

11.12.2022 | 11:54

Αγγλία: Οι περισσότεροι χαμένοι προημιτελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου... (vid)

Πικρία, έντονη απογοήτευση λόγω της εμφάνισης που πραγματικά μπορούσε να συνεχίσει την πορεία της εθνικής Αγγλίας στο φετινό Μουντιάλ, όμως, τα «τρία λιοντάρια» έχουν τους περισσότερους αποκλεισμούς από κάθε άλλη χώρα στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

11.12.2022 | 11:34

Ρόι Κιν: «Καλύτερη η Αγγλία, είναι το χειρότερο συναίσθημα να ξέρεις πως έχασες τέτοια ευκαιρία...»

Το σχόλιο του Ρόι Κιν, μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022; Το γεγονός πως τα «τρία Λιοντάρια» ήταν ανώτερα από την αντίπαλό τους, αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται πως άξιζαν κάτι περισσότερο!  

11.12.2022 | 10:55

Κέιν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, είμαι υπερήφανος για τα παιδιά» (vid)

Ο Χάρι Κέιν όπως επιτάσσει το περιβραχιόνιο και ο ρόλος του ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βγήκε μπροστά μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά και ανέλαβε την ευθύνη για το χαμένο πέναλτι που κόστισε πολύ ακριβά στα «τρία λιοντάρια».  

11.12.2022 | 10:09

Ο Μπαπέ έβαλε τα γέλια με το χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν (vid)

Ο Κιλιάν Μπαπέ πανηγύρισε έξαλλα και χαμογέλασε με την αστοχία του Χάρι Κέιν από την άσπρη βούλα στο πέναλτι από το οποίο η Αγγλία θα μπορούσε να συνεχίσει να διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου...