Ειδήσεις » Europa League

21.09.2023 | 23:57

Γύρισε το ματς η Γουέστ Χαμ και πήρε τρίποντο στο ντεμπούτο του Μαυροπάνου! (vid)

Πολύ σπουδαία νίκη, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ επί της Τόπολα, στο ντεμπούτο του Ντίνου Μαυροπάνου με τα «σφυριά». Με ανατροπή προέκυψε το τελικό 3-1, πρωταγωνιστής ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους των δύο ασίστ.

21.09.2023 | 21:40

Το γύρισε η Λίβερπουλ με τον Νούνιες, «μπλόκαρε» εντελώς η Βίλα του Έμερι! (vids)

Δυσκολεύτηκε, χρειάστηκε προσπάθεια, τρέξιμο και καλή εμφάνιση για να τα καταφέρει, αλλά η Λίβερπουλ πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη ΛΑΣΚ, στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League. Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα ηττήθηκε στη Βαρσοβία με 3-2 από τη Λέγκια, σε ένα ματς που έδειξε να της «στραβώνει» από την αρχή.

21.09.2023 | 21:00

Η πρώτη ευρωπαϊκή ενδεκάδα στη ιστορία της Μπράιτον: Εκτός ο Ντανκ, ντεμπούτο ως βασικός για τον Φατί!

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της Μπράιτον, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Europa League!

21.09.2023 | 18:34

Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επιστρέφει στο Europa League, τρία χρόνια μετά τη τελευταία του παρουσία. Αντικαθιστά τον Άντι Ρόμπερτσον, τελευταίο του παιχνίδι η ήττα του Ολυμπιακού στο «Μολινό» από τη Γουλβς!

21.09.2023 | 17:30

Έπαθε «σοκ» με τον κόσμο της ΑΕΚ ένας οπαδός της Μπράιτον: «Φώναζαν ήδη!» (vid)

Sold out για τρίτη φορά στη σεζόν αναμένεται να είναι το «Άμεξ», στην αναμέτρηση της Μπράιτον απέναντι στην ΑΕΚ και οι Έλληνες που βρίσκονται στην Αγγλία, έχουν… ήδη εντυπωσιάσει τους φίλους των «γλάρων»!