Ειδήσεις » Europa League

14.03.2024 | 23:58

«Έπεσε» ηρωικά η Μπράιτον, κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Ρόμα! (vid)

Μπορεί η Μπράιτον να αποχαιρετά το Europa League, αλλά «πέφτει» ηρωικά. Κέρδισε τη Ρόμα με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντάνοι Γουέλμπεκ, και αποχαιρετά με μία «γλυκιά» γεύση, την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

14.03.2024 | 23:54

Γιορτάζει το Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα διέλυσε τον Άγιαξ και πήρε ιστορική πρόκριση!

Έδειξε από το Άμστερνταμ ότι μπορούσε, αλλά ήθελε να θριαμβεύσει μπροστά στο κοινό της! Η Άστον Βίλα «πάτησε» τον Άγιαξ με το τελικό 4-0 στη ρεβάνς των «16» του Europa Conference League (0-0 στην Ολλανδία) και βρίσκεται στα προημιτελικά, για πρώτη φορά έπειτα από 26 χρόνια! Γκολ και... αναγκαστική αλλαγή ο Γουότκινς, υπέγραψαν το εισιτήριο οι Μπέιλι, Ντουράν και Ντιαμπί.   

14.03.2024 | 23:50

Η Λίβερπουλ λατρεύει να σκοράρει και πέρασε στους «8» με νέο show!

Πέντε γκολ στην Πράγα, έξι στο «Άνφιλντ» και μια πρόκριση – παιχνιδάκι στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Η Λίβερπουλ έκανε κάτι παραπάνω από επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σπάρτα, τη διέλυσε και στη ρεβάνς με το τελικό 6-1 και βρίσκεται πλέον στους «8». Ξανά 20+ γκολ για 7η σεζόν ο Σαλάχ, που έκανε χατ-τρικ από ασίστ απέναντι στους Τσέχους!  

14.03.2024 | 22:21

Υπερηχητική Λίβερπουλ, τέσσερα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά!

Αν και είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς, η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και πέτυχε τέσσερα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά της ρεβάνς στο «Άνφιλντ» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ!

14.03.2024 | 21:36

Στην Αγγλία είναι... αλλιώς: Η Γουέστ Χαμ «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ και είναι στους «8» του Europa League! (vids)

Σπουδαίο βράδυ της Γουέστ Χαμ, ακόμη μία απόδειξη πως στην Αγγλία, τα πράγματα είναι… αλλιώς. Ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα με την Φράιμπουργκ, κυριάρχησε στο Λονδίνο, επικράτησε με 5-0 και βρίσκεται στους «8» του Europa League. Έπαιξε… σκάκι και έκανε «ρουά ματ» ο Ντέιβιντ Μόγιες, κορυφαίος ξανά ο «διεθνής» με την εθνική Αγγλίας, Τζάροντ Μπόουεν!

08.03.2024 | 10:39

Ο Κλοπ ρωτήθηκε για παίκτες της Σπάρτα και απάντησε: «Για να πάρω μαζί μου στις διακοπές;»! (vid)

Προφανώς λόγω του ενθουσιασμού του που τον είχε απέναντί του, ένας Τσέχος δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε να πάρει κάποιον από τους παίκτες της Σπάρτα στη Λίβερπουλ. Φυσικά ο Γερμανός δεν το άφησε να «πέσει κάτω» και απάντησε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο!  

07.03.2024 | 23:58

Η τρίτη ήταν... φαρμακερή και τρομερά άδικη για τη Γουέστ Χαμ

Επέστρεψε σε... γνώριμα λημέρια, αλλά αυτή τη φορά η Γουέστ Χαμ δεν πήρε αυτό που ήθελε. Και θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η διαιτητική ομάδα δεν της έδωσε την ευκαιρία ν' αποφύγει το κακό αποτέλεσμα. Μετά τις δύο νίκες επί της Φράιμπουργκ στους ομίλους του Europa League, τα «σφυριά» ηττήθηκαν 1-0 εκτός έδρας από τη γερμανική ομάδα, στην τρίτη συνάντησή τους, αυτή τη φορά για την πρώτη αγωνιστική των «16» του θεσμού. Δοκάρι ο Μαυροπάνος στο 54', από το πουθενά το γκολ που δέχθηκαν οι Λονδρέζοι, τρομερά παράπονα για χέρι του Βάισχοτ στο 90΄+ 6'.   

07.03.2024 | 21:41

Μέχρι εδώ ήταν η Μπράιτον - «Κατάρρευση» στην Ιταλία, θέλει το απόλυτο… θαύμα στην Αγγλία! (vids)

Και κάπου εδώ, όλα τελειώνουν για την ευρωπαϊκή «περιπέτεια» της Μπράιτον, την πρώτη της ιστορίας της. Δέχθηκε τέσσερα γκολ στην Ιταλία από τη Ρόμα, δεν σκόραρε ποτέ και με το τελικό 4-0, μοιάζει πως έχει αποκλειστεί ήδη! «Καταδικαστικό» το λάθος του Ντανκ, είχε δοκάρι στο 0-0 ο Αντινγκρά και μία μεγάλη στιγμή ο Γουέλμπεκ, στο φινάλε του ημιχρόνου!

07.03.2024 | 21:39

«Πεπ, την είδες;» - Η Λίβερπουλ έκανε… ζέσταμα στην Πράγα και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής! (vids)

«Ζέσταμα» της Λίβερπουλ στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, πέντε γκολ εκτός έδρας, πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ! Πολυτιμότερος όλων ο Ντάργουιν Νούνιες, ο Ουρουγουανός σημείωσε και το… 1000ό τέρμα των «κόκκινων», υπό τις οδηγίες του Γερμανού. Δεν μέτρησε το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ που επέστρεψε, εντυπωσιακό το 5-1, πλέον όλοι αναμένουν το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι!