Ειδήσεις » Europa League

10.04.2024 | 17:34

Κλοπ: «Κανένα πλάνο για το μέλλον, από Ιταλία ξέρω μόνο… το φαγητό»

Μόνο ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές σκέφτεται ο Κλοπ μετά το φινάλε της θητείας του στη Λίβερπουλ και αυτό κατέστησε σαφές γι’ ακόμα μια φορά. Απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προσέξει λίγο περισσότερο τη Serie A για το μέλλον…  

10.04.2024 | 14:47

Το Kop χωρίς σημαίες: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Θα παραμείνει θορυβώδες, αλλά ίσως όχι τόσο εντυπωσιακό όσο άλλες φορές. Το «Άνφιλντ» θα έχει ιδιαιτερότητα το βράδυ της Πέμπτης στον προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αταλάντα, αφού οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποφάσισαν να μην έχουν σημαίες στο Kop σε ένδειξη διαμαρτυρίας!  

15.03.2024 | 14:18

Κόντρα στον Τσάμπι Αλόνσο η Γουέστ Χαμ, «βλέπει» Δουβλίνο η Λίβερπουλ!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν που με τον Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει και έφτασε στα 37 ματς δίχως ήττα, βρίσκεται στο δρόμο της Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Ο δρόμος της Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου είναι βατός, ξεκινώντας από την Αταλάντα στους «8»!  

15.03.2024 | 10:23

Η συνήθεια που έγινε λατρεία και θα λείψει σε όλους: Ο Κλοπ χαίρεται τις γροθιές όσο ποτέ (vid)

Ο ευτυχισμένος Κλοπ είναι μια εικόνα που κάθε φορά προκαλεί το χαμόγελο του ποδοσφαιρικού κόσμου και ο Γερμανός έδειξε και μετά τη ρεβάνς με τη Σπάρτα πως οι στιγμές με το Kop και τον πανηγυρισμό με τις γροθιές, είναι μοναδικές για εκείνον. 

14.03.2024 | 23:58

«Έπεσε» ηρωικά η Μπράιτον, κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Ρόμα! (vid)

Μπορεί η Μπράιτον να αποχαιρετά το Europa League, αλλά «πέφτει» ηρωικά. Κέρδισε τη Ρόμα με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντάνοι Γουέλμπεκ, και αποχαιρετά με μία «γλυκιά» γεύση, την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

14.03.2024 | 23:54

Γιορτάζει το Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα διέλυσε τον Άγιαξ και πήρε ιστορική πρόκριση!

Έδειξε από το Άμστερνταμ ότι μπορούσε, αλλά ήθελε να θριαμβεύσει μπροστά στο κοινό της! Η Άστον Βίλα «πάτησε» τον Άγιαξ με το τελικό 4-0 στη ρεβάνς των «16» του Europa Conference League (0-0 στην Ολλανδία) και βρίσκεται στα προημιτελικά, για πρώτη φορά έπειτα από 26 χρόνια! Γκολ και... αναγκαστική αλλαγή ο Γουότκινς, υπέγραψαν το εισιτήριο οι Μπέιλι, Ντουράν και Ντιαμπί.   

14.03.2024 | 23:50

Η Λίβερπουλ λατρεύει να σκοράρει και πέρασε στους «8» με νέο show!

Πέντε γκολ στην Πράγα, έξι στο «Άνφιλντ» και μια πρόκριση – παιχνιδάκι στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Η Λίβερπουλ έκανε κάτι παραπάνω από επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σπάρτα, τη διέλυσε και στη ρεβάνς με το τελικό 6-1 και βρίσκεται πλέον στους «8». Ξανά 20+ γκολ για 7η σεζόν ο Σαλάχ, που έκανε χατ-τρικ από ασίστ απέναντι στους Τσέχους!  

14.03.2024 | 22:21

Υπερηχητική Λίβερπουλ, τέσσερα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά!

Αν και είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς, η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και πέτυχε τέσσερα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά της ρεβάνς στο «Άνφιλντ» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ!

14.03.2024 | 21:36

Στην Αγγλία είναι... αλλιώς: Η Γουέστ Χαμ «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ και είναι στους «8» του Europa League! (vids)

Σπουδαίο βράδυ της Γουέστ Χαμ, ακόμη μία απόδειξη πως στην Αγγλία, τα πράγματα είναι… αλλιώς. Ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα με την Φράιμπουργκ, κυριάρχησε στο Λονδίνο, επικράτησε με 5-0 και βρίσκεται στους «8» του Europa League. Έπαιξε… σκάκι και έκανε «ρουά ματ» ο Ντέιβιντ Μόγιες, κορυφαίος ξανά ο «διεθνής» με την εθνική Αγγλίας, Τζάροντ Μπόουεν!