Ειδήσεις » Europa League

30.11.2023 | 21:40

Πήραν την πρόκριση, θέλουν και την πρωτιά οι Μπράιτον και Γουέστ Χαμ

Την εξασφάλιση θέσης που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισαν οι Μπράιτον και Γουέστ Χαμ. Οι «γλάροι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πολύ μέτρια εικόνα, τη στιγμή που τα «σφυριά» αν και έκαναν... αγγαρεία επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) της Μπάτσκα Τόπολα. Το πάνω χέρι και για την πρωτιά των ομίλων τους έχουν οι αγγλικές ομάδες! 

30.11.2023 | 19:30

Απίθανη σύμπτωση: Τι σχέση έχει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον Τζακ Χίνσελγουντ της Μπράιτον;

Ξεκινά βασικός, «γράφει» ιστορία, είναι ακριβώς 18 ετών και 233 ημερών. Ακριβώς όσο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, πριν από ένα χρόνο, όταν και κατέρριπτε κάθε ρεκόρ, αναφορικά με τα ντεμπούτο Άγγλων, στο Europa League!

30.11.2023 | 14:30

Μπόμπι Ζαμόρα: «Η ΑΕΚ με εντυπωσίασε στο Amex, περιμένω την ατμόσφαιρα του παλιού της γηπέδου!»

Κάποτε, μεγάλος σκόρερ. Σήμερα, θρύλος και πρεσβευτής της Μπράιτον! Ο Μπόμπι Ζαμόρα μίλησε ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (30/11, 19:45)! Η Φιλαδέλφεια που θυμάται και περιμένει να... ξαναδεί, ο παίκτης που ξεχώρισε από το πρώτο ματς, αλλά και όσα βιώνει, δίπλα σε αυτόν τον σύλλογο-πρότυπο! 

30.11.2023 | 10:30

Γίνεται η Μπράιτον να τερματίσει τελευταία, με επτά βαθμούς; Ναι και εξαρτάται από την ΑΕΚ!

Και όμως, μπορεί να συμβεί. Παρ' ότι η Μπράιτον τη δεδομένη χρονική στιγμή μετρά επτά βαθμούς στο Europa League και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της. Υπάρχει όμως τρόπος, να τερματίσει ακόμη και τελευταία. Δύο αρνητικά δικά της αποτελέσματα και μία… ολλανδική αντεπίθεση, μπορούν να «πληγώσουν» τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.  

29.11.2023 | 15:09

Μετά το πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη επιστρέφει ο Άλισον, αργεί ο Ζότα!

Ο Κλοπ τόνισε πως ο Άλισον θα χάσει σίγουρα τα ματς της τρέχουσας και της επόμενης εβδομάδας για τη Λίβερπουλ, με στόχο να είναι απόλυτα υγιής και διαθέσιμος για το ντέρμπι της 17ης του Δεκέμβρη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ζότα.  

10.11.2023 | 12:45

Και η Γουέστ Χαμ στον... ρυθμό του Μπέλιγχαμ!

Ο Λούκας Πακετά και οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν με τον τρόπο του Μπέλιγχαμ μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης, δείχνοντας πως η αύρα και η ... μόδα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει παντού στην Ευρώπη!

09.11.2023 | 23:58

Δούλεψε πολύ για τη νίκη η Γουέστ Χαμ, με ανατροπή η Βίλα το «νταμπλ» επί της Άλκμααρ!

Χρειάστηκε να κοπιάσουν οι Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα για να πάρουν νίκες στην 4η αγωνιστική των Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα και να φτάσουν μια ανάσα από τα νοκ-άουτ! Τα «σφυριά» στο καλό τους διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν γκολ για το 1-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ, οι «χωριάτες» με ανατροπή έφτασαν στο 2-1 επί της Άλκμααρ, με τον Παυλίδη να βρίσκει δίχτυα για την ΑΖ.