Ειδήσεις » Europa League

05.10.2023 | 21:39

Από... αέρος για το 2x2 η Γουέστ Χαμ!

Με δυο κεφαλιές από τους Πακετά και Αγκέρ, η Γουέστ Χαμ πέρασε και από το Φράιμπουργκ επικρατώντας της γερμανικής ομάδας με το 2-1, συνεχίζοντας με το απόλυτο στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!  

05.10.2023 | 21:39

Η Μπράιτον πάλεψε, αρνήθηκε να χάσει στη Γαλλία και το «χάος» στον όμιλο της ΑΕΚ συνεχίζεται! (vids)

Προσπάθησε, πάλεψε, το ήθελε πολύ και κατάφερε να μην ηττηθεί στη Γαλλία η Μπράιτον, η οποία έκανε το 2-2 στο φινάλε και απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στην Ευρώπη ιστορικά! «Λυτρωτής» ο Ζοάο Πέδρο, από το 2-0 σε βάρος της επέστρεψε η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

05.10.2023 | 16:39

Με Κέλεχερ και Άντριαν εκτός, ποιος θα παίξει βασικός για τη Λίβερπουλ στο Europa League;

Πρόβλημα με τους τερματοφύλακες φαίνεται πως έχει προκύψει τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Λίβερπουλ, με τον Κέλεχερ να μην είναι διαθέσιμος, τον Άντριαν να μην έχει δηλωθεί και τον Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να ξεκουράσει τον Άλισον. Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος;

03.10.2023 | 21:00

Θα έρθουν και στην Ελλάδα: Πρώτοι σε συλλήψεις οι φίλοι της Γουέστ Χαμ, νέο αρνητικό… ρεκόρ πέρυσι!

Ποια ομάδα έχει τους πιο «άτακτους» οπαδούς στην Αγγλία; Γουέστ Χαμ με νέο… ρεκόρ, αναφορικά με τις περσινές της συλλήψεις. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «ψηλά» Άρσεναλ και Τότεναμ, απέχει πολύ… ευτυχώς η Λίβερπουλ! Ας το έχουμε στο μυαλό μας. Τα «σφυριά» θα έρθουν άλλωστε στην Ελλάδα, εντός του 2023, για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό!

22.09.2023 | 10:11

Ο Κλοπ έμεινε με το στόμα ανοιχτό στο γκολ του Σαλάχ (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε το καλύτερο κερασάκι στην τούρτα της νίκης (3-1) της Λίβερπουλ επί της Λασκ το βράδυ της Πέμπτης και ο Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάστηκε από το τελείωμα του Αιγύπτιου αστέρα, μένοντας με το στόμα ανοιχτό.  

22.09.2023 | 00:47

«Σε «σοκ» ο Ντε Τζέρμπι, δεν έχει μπει ακόμη στα αποδυτήρια της Μπράιτον»!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος δεν μπορούσε να μπει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στους παίκτες του, όντας έντονα επηρεασμένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον, σε ένα ιστορικό ματς για τους «γλάρους»!

22.09.2023 | 00:03

Η Μπράιτον δεν θα ξεχάσει ποτέ την ΑΕΚ: Απίστευτη ελληνική παράσταση στο «Άμεξ» και ιστορικό «διπλό»! (vids)

Τι να πει κανείς για την ΑΕΚ, θα πάρει καιρό στην Μπράιτον για να συνειδητοποιήσει τι συνέβη στην πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση. «Ιστορικό» τρίποντο για την «Ένωση», σπουδαίο «διπλό» και το 3-2 είναι γεγονός! Αδιανόητο…