Ειδήσεις » Europa League

09.11.2023 | 22:46

Νεύρα Κλοπ για την συνέντευξη Τύπου και τις φωνές των Γάλλων: «Ποιος το σκέφτηκε;»! (vid)

Κάτι η ήττα, κάτι η φάση με τον VAR στο τέλος, κάτι και οι φωνές των Γάλλων οπαδών, έκαναν τον Γιούργκεν Κλοπ να εμφανιστεί εξαγριωμένος στη συνέντευξη Τύπου και ν' απορήσει με την οργάνωση των Γάλλων! 

09.11.2023 | 21:47

Σοκ από την Τουλούζ και... τον VAR για την Λίβερπουλ, τρομερό «διπλό» η Μπράιτον στο Άμστερνταμ! (vids)

Η Λίβερπουλ έδειχνε να μην καταλαβαίνει από πού της έρχονταν όλα τα «χαστούκια» στην Τουλούζη και παρά το φινάλε - θρίλερ, υπέστη τελικά κάζο, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-2. Μπάχαλο στο 90' + 8', όταν ο Κουάνσα σκόραρε, ο ρέφερι έδειξε σέντρα, τον ενημέρωσε ο VAR να δει το βίντεο και τελικά η ισοφάριση δεν μέτρησε! Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε η Μπράιτον με το 2-0 επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, δείχνοντας πως... δεν μάσησε από το ξύπνημα της ολλανδικής ομάδας στην εποχή του Φαν'τ Σχιπ. 

27.10.2023 | 19:29

«Γύρισε ο Τάντιτς και δεν το ξέρουμε;» - Το λάθος που τους μπέρδεψε όλους στο Μπράιτον – Άγιαξ! (pic)

Η Μπράιτον επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ, η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της είναι γεγονός, αλλά όλοι ασχολούνται με τον… Τάντιτς, ενώ αγωνίζεται στην Τουρκία. Ο λόγος; Διότι για μερικά δευτερόλεπτα, αναρωτήθηκαν αν γύρισε και δεν το γνώριζαν!

27.10.2023 | 16:03

Τέτοιο Άνφιλντ με τόσες νίκες είχε να εμφανιστεί από το 1990!

Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, εφτά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όλα με νίκες και χαμόγελα στο τέλος. Τέτοια έδρα στο ξεκίνημα της σεζόν σε τόσα ματς, είχε να εμφανιστεί για την Λίβερπουλ από την έναρξη της σεζόν 1990-1991! Και φέτος, το «Άνφιλντ» δίνει την ώθηση που οδηγεί αποκλειστικά στα θετικά αποτελέσματα!  

27.10.2023 | 11:06

Ο Νούνιες έχασε το άχαστο και οι συμπαίκτες του μαζί με τον Κλοπ έβαλαν τα γέλια! (vid)

Εκείνος τα έβαζε με την τύχη του για τον τρόπο που πέτυχε το δοκάρι σε κενή εστία και οι υπόλοιποι μάλλον είδαν την αστεία πλευρά της κατάστασης. Άλλωστε, η Λίβερπουλ είχε μόλις πετύχει το 4-1. Μέχρι και ο Κλοπ έβαλε τα γέλια με τον Νούνιες μόλις τον τράβηξε στον πάγκο μετά το γκολ του Γκράβενμπερχ!  

26.10.2023 | 23:55

Πέντε γκολ στο χαλαρό η Λίβερπουλ, έκανε το... χρέος της με τον Άγιαξ η Μπράιτον

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ φυσικά δεν γινόταν να κολλήσει στο εμπόδιο της Τουλούζ, την οποία νίκησε με το τελικό 5-1 στο «Άνφιλντ» παίρνοντας ακόμα μεγαλύτερη απόσταση στην κορυφή του γκρουπ όπου συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ. Με σκορ 2-0 η Μπράιτον έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον αδύναμο Άγιαξ, παίρνοντας την πρώτη της νίκη.

26.10.2023 | 21:45

Πάρτι της Βίλα στην Ολλανδία, τέλος στο τρομερό σερί της Γουέστ Χαμ

Με στυλ και άνεση σε μια τρομερή ευρωπαϊκή της βραδιά, η Άστον Βίλα σόκαρε την Άλκμααρ και έφτασε στο τελικό 4-1 για την 2η διαδοχική νίκη στο γκρουπ του Conference League. Κακή η Γουέστ Χαμ στο Φάληρο, ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά έπειτα από 8 σερί νικηφόρα παιχνίδια ευρωπαϊκών ομίλων, έφυγε από το γήπεδο με κακό αποτέλεσμα.