Ειδήσεις » Europa League

30.11.2023 | 14:30

Μπόμπι Ζαμόρα: «Η ΑΕΚ με εντυπωσίασε στο Amex, περιμένω την ατμόσφαιρα του παλιού της γηπέδου!»

Κάποτε, μεγάλος σκόρερ. Σήμερα, θρύλος και πρεσβευτής της Μπράιτον! Ο Μπόμπι Ζαμόρα μίλησε ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (30/11, 19:45)! Η Φιλαδέλφεια που θυμάται και περιμένει να... ξαναδεί, ο παίκτης που ξεχώρισε από το πρώτο ματς, αλλά και όσα βιώνει, δίπλα σε αυτόν τον σύλλογο-πρότυπο! 

30.11.2023 | 10:30

Γίνεται η Μπράιτον να τερματίσει τελευταία, με επτά βαθμούς; Ναι και εξαρτάται από την ΑΕΚ!

Και όμως, μπορεί να συμβεί. Παρ' ότι η Μπράιτον τη δεδομένη χρονική στιγμή μετρά επτά βαθμούς στο Europa League και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της. Υπάρχει όμως τρόπος, να τερματίσει ακόμη και τελευταία. Δύο αρνητικά δικά της αποτελέσματα και μία… ολλανδική αντεπίθεση, μπορούν να «πληγώσουν» τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.  

29.11.2023 | 15:09

Μετά το πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη επιστρέφει ο Άλισον, αργεί ο Ζότα!

Ο Κλοπ τόνισε πως ο Άλισον θα χάσει σίγουρα τα ματς της τρέχουσας και της επόμενης εβδομάδας για τη Λίβερπουλ, με στόχο να είναι απόλυτα υγιής και διαθέσιμος για το ντέρμπι της 17ης του Δεκέμβρη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ζότα.  

10.11.2023 | 12:45

Και η Γουέστ Χαμ στον... ρυθμό του Μπέλιγχαμ!

Ο Λούκας Πακετά και οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν με τον τρόπο του Μπέλιγχαμ μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης, δείχνοντας πως η αύρα και η ... μόδα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει παντού στην Ευρώπη!

09.11.2023 | 23:58

Δούλεψε πολύ για τη νίκη η Γουέστ Χαμ, με ανατροπή η Βίλα το «νταμπλ» επί της Άλκμααρ!

Χρειάστηκε να κοπιάσουν οι Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα για να πάρουν νίκες στην 4η αγωνιστική των Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα και να φτάσουν μια ανάσα από τα νοκ-άουτ! Τα «σφυριά» στο καλό τους διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν γκολ για το 1-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ, οι «χωριάτες» με ανατροπή έφτασαν στο 2-1 επί της Άλκμααρ, με τον Παυλίδη να βρίσκει δίχτυα για την ΑΖ.  

09.11.2023 | 22:46

Νεύρα Κλοπ για την συνέντευξη Τύπου και τις φωνές των Γάλλων: «Ποιος το σκέφτηκε;»! (vid)

Κάτι η ήττα, κάτι η φάση με τον VAR στο τέλος, κάτι και οι φωνές των Γάλλων οπαδών, έκαναν τον Γιούργκεν Κλοπ να εμφανιστεί εξαγριωμένος στη συνέντευξη Τύπου και ν' απορήσει με την οργάνωση των Γάλλων! 

09.11.2023 | 21:47

Σοκ από την Τουλούζ και... τον VAR για την Λίβερπουλ, τρομερό «διπλό» η Μπράιτον στο Άμστερνταμ! (vids)

Η Λίβερπουλ έδειχνε να μην καταλαβαίνει από πού της έρχονταν όλα τα «χαστούκια» στην Τουλούζη και παρά το φινάλε - θρίλερ, υπέστη τελικά κάζο, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-2. Μπάχαλο στο 90' + 8', όταν ο Κουάνσα σκόραρε, ο ρέφερι έδειξε σέντρα, τον ενημέρωσε ο VAR να δει το βίντεο και τελικά η ισοφάριση δεν μέτρησε! Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε η Μπράιτον με το 2-0 επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, δείχνοντας πως... δεν μάσησε από το ξύπνημα της ολλανδικής ομάδας στην εποχή του Φαν'τ Σχιπ. 

27.10.2023 | 19:29

«Γύρισε ο Τάντιτς και δεν το ξέρουμε;» - Το λάθος που τους μπέρδεψε όλους στο Μπράιτον – Άγιαξ! (pic)

Η Μπράιτον επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ, η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της είναι γεγονός, αλλά όλοι ασχολούνται με τον… Τάντιτς, ενώ αγωνίζεται στην Τουρκία. Ο λόγος; Διότι για μερικά δευτερόλεπτα, αναρωτήθηκαν αν γύρισε και δεν το γνώριζαν!

27.10.2023 | 16:03

Τέτοιο Άνφιλντ με τόσες νίκες είχε να εμφανιστεί από το 1990!

Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, εφτά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όλα με νίκες και χαμόγελα στο τέλος. Τέτοια έδρα στο ξεκίνημα της σεζόν σε τόσα ματς, είχε να εμφανιστεί για την Λίβερπουλ από την έναρξη της σεζόν 1990-1991! Και φέτος, το «Άνφιλντ» δίνει την ώθηση που οδηγεί αποκλειστικά στα θετικά αποτελέσματα!