Ειδήσεις » Europa League

06.10.2023 | 14:17

Τσιμίκας: «Ορθάνοιχτος ο δρόμος να διεκδικήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ευρωπαϊκή κούπα δεν έχει με την Λίβερπουλ και αυτό θα ήθελε πάρα πολύ να το καταφέρει ο Κώστας Τσιμίκας, που δήλωσε ότι οι «κόκκινοι» στοχεύουν στην μακρά διαδρομή στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης...  

06.10.2023 | 13:31

Τη μέρα που έμεινε εκτός πλάνων της Αγγλίας, ο Γουόρντ – Πρόους συνέχισε να φτιάχνει γκολ... (vid)

Ο Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους είδε ότι το όνομά του έλειπε από τις κλήσεις του Σάουθγκεϊτ για τα προσεχή ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ωστόσο, το ίδιο βράδυ έφτασε στις 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος και έγινε ο μοναδικός που έχει τέτοιο αριθμό, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ.  

06.10.2023 | 10:58

Γκράβενμπερχ: Τρία ματς βασικός, συμμετοχή σε γκολ σε καθένα απ' αυτά! (vid)

Ο Ράιαν Γκράβενμπερχ δεν σταματάει να χαμογελά από τη μέρα που υπέγραψε στη Λίβερπουλ, δείχνει σταδιακά στον Κλοπ πως καλό θα ήταν να τον σκέφτεται περισσότερο και για τα ματς πρωταθλήματος, με τον Ολλανδό χαφ να έχει συμμετοχή σε γκολ και στις τρεις εμφανίσεις του στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων»!  

05.10.2023 | 23:59

«Λύτρωση» στο τέλος για την Άστον Βίλα, σωτήρας ο ΜακΓκίν! (vids)

Θα βρισκόταν στην τελευταία θέση του ομίλου. Δεν θα κατάφερνε ούτε τώρα να πάρει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στο Europa Conference League. Η Ζρινιέσκι άντεχε. Αλλά ο ΜακΓκίν εμφανίστηκε και «λύτρωσε» την ομάδα του Ουνάι Έμερι!

05.10.2023 | 23:56

Γκράβενμπερχ και Ζότα το πήραν πάνω τους για τη νίκη! (vid)

Με το πρώτο γκολ του Γκράβενμπερχ στη θητεία του στην Λίβερπουλ και τον Ζότα να κλείνει το σκορ στο 90' + 2', η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ με το τελικό 2-0 στο «Άνφιλντ» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.  

05.10.2023 | 21:39

Από... αέρος για το 2x2 η Γουέστ Χαμ!

Με δυο κεφαλιές από τους Πακετά και Αγκέρ, η Γουέστ Χαμ πέρασε και από το Φράιμπουργκ επικρατώντας της γερμανικής ομάδας με το 2-1, συνεχίζοντας με το απόλυτο στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!  

05.10.2023 | 21:39

Η Μπράιτον πάλεψε, αρνήθηκε να χάσει στη Γαλλία και το «χάος» στον όμιλο της ΑΕΚ συνεχίζεται! (vids)

Προσπάθησε, πάλεψε, το ήθελε πολύ και κατάφερε να μην ηττηθεί στη Γαλλία η Μπράιτον, η οποία έκανε το 2-2 στο φινάλε και απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στην Ευρώπη ιστορικά! «Λυτρωτής» ο Ζοάο Πέδρο, από το 2-0 σε βάρος της επέστρεψε η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

05.10.2023 | 16:39

Με Κέλεχερ και Άντριαν εκτός, ποιος θα παίξει βασικός για τη Λίβερπουλ στο Europa League;

Πρόβλημα με τους τερματοφύλακες φαίνεται πως έχει προκύψει τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Λίβερπουλ, με τον Κέλεχερ να μην είναι διαθέσιμος, τον Άντριαν να μην έχει δηλωθεί και τον Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να ξεκουράσει τον Άλισον. Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος;

03.10.2023 | 21:00

Θα έρθουν και στην Ελλάδα: Πρώτοι σε συλλήψεις οι φίλοι της Γουέστ Χαμ, νέο αρνητικό… ρεκόρ πέρυσι!

Ποια ομάδα έχει τους πιο «άτακτους» οπαδούς στην Αγγλία; Γουέστ Χαμ με νέο… ρεκόρ, αναφορικά με τις περσινές της συλλήψεις. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «ψηλά» Άρσεναλ και Τότεναμ, απέχει πολύ… ευτυχώς η Λίβερπουλ! Ας το έχουμε στο μυαλό μας. Τα «σφυριά» θα έρθουν άλλωστε στην Ελλάδα, εντός του 2023, για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό!