Ειδήσεις » Europa League

07.03.2024 | 18:53

Όταν ο Ντε Τζέρμπι «διέλυσε» τη Ρόμα: Ο Τζούρισιτς του Παναθηναϊκού, ο Κυριακόπουλος και το… 3-0 ημίχρονο! (vid)

Εννιά παιχνίδια, μόλις μία νίκη και αυτή με έντονο, ελληνικό χρώμα. Η μοναδική φορά που ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι επικράτησε της Ρόμα, ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Φελίπε Τζούρισιτς και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, δεδομένα θα την θυμούνται…

07.03.2024 | 18:40

«Σάλος» με Άρνολντ και Χάαλαντ: Τι είπε ο Άγγλος για τα… οικονομικά της Σίτι, απάντησε ο Νορβηγός! (vid)

Δηλώσεις στις… δηλώσεις, απάντηση στην… απάντηση και «χαμός» στην Αγγλία ανάμεσα σε Αλεξάντερ Άρνολντ και Έρλινγκ Χάαλαντ, μερικές ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ»!  

07.03.2024 | 18:10

«Τσίμι», μήπως ήρθε η ώρα: Η ασίστ που ψάχνει με τη Λίβερπουλ για να… ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό! (vid)

Έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους, στους οποίους είναι πρωταγωνιστής, έχει βρεθεί σε τελικό Champions League με τη Λίβερπουλ. Και όμως, δεν κατάφερε ποτέ να καταγράψει… αυτή την ασίστ, που θα του θύμιζε το 2018, τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα! Μήπως ήρθε η ώρα, Κώστα Τσιμίκα;

07.03.2024 | 12:26

Μαχαίρωσαν οπαδούς της Μπράιτον στη Ρώμη!

Δύο Άγγλοι οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν χτυπήματα με μαχαίρι από ομάδα Ιταλών αργά το βράδυ της Τετάρτης, πριν από την αναμέτρηση των «γλάρων» με τη Ρόμα στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ!  

06.03.2024 | 22:57

Σε μεγάλα κέφια ο Κλοπ με γέλια και τρομερή ατάκα σε δημοσιογράφο (vids)

Πλέον το απολαμβάνει. Είναι ξεκάθαρο. Χαμογελάει περισσότερο. Το ζει. Είναι φίλος με τους παίκτες του. Και δεν γκρινιάζει για τις συνεντεύξεις Τύπου. Σε αυτή ενόψει του πρώτου ματς με τη Σπάρτα Πράγας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε... ρεσιτάλ!