Ειδήσεις » Europa League

14.12.2023 | 23:56

Μπραιτον-άρα στην Ευρώπη, πρόκριση και «πρωτιά», πρώτη φορά ιστορικά – Στην κορυφή και η Γουέστ Χαμ! (vids)

Τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον, σπουδαία στιγμή για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, που επικράτησε με 1-0 στο 88’ της Μαρσέιγ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της ΑΕΚ, στο Europa League. Την ίδια ώρα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Γουέστ Χαμ, που επίσης κέρδισε, αυτή με 2-0 την Φράιμπουργκ και κατέλαβε την «πρωτιά» στο «γκρουπ» του Ολυμπιακού. Ισάριθμα clean sheet για τους Άγγλους, «χρυσός» σκόρερ ο Ζοάο Πέδρο για τους εκπληκτικούς «γλάρους»!  

14.12.2023 | 23:13

Η ειρωνεία των φίλων της Σίτι προς τον Κλοπ: «Έβαλε νέους, νόμιζε πως είναι ο… Γκουαρδιόλα!»

Ειρωνικά σχόλια των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι προς τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε να προσεγγίσει την αναμέτρηση με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

14.12.2023 | 21:41

Τα παιδιά της Λίβερπουλ πήραν την εμπειρία, η Άστον Βίλα πήρε την κορυφή

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε την νεαρότερη ενδεκάδα που έχει εμφανιστεί στα χρονικά της Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκό ματς και οι «κόκκινοι», έχοντας εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά, ηττήθηκαν εκτός έδρας 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στην κορυφή τερμάτισε και η Άστον Βίλα στο δικό της γκρουπ στο Europa Conference League με το τελικό 1-1 κόντρα στη Ζρίνσκι. 

14.12.2023 | 20:49

Έχουν… 181 ματς διαφορά: Το πρώτο γκολ του Κουάνσα με τη Λίβερπουλ, ήρθε νωρίτερα από του Τζο Γκόμες! (vid)

Έχει παίξει 192 φορές ο Τζο Γκόμες και μόλις 11 ο Κουάνσα. Και όμως, ο δεύτερος, έχει σκοράρει με τα κόκκινα, ενώ ο πρώτος ποτέ! Fun fact από το Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Λίβερπουλ και το 2-1 του πρώτου 45αλέπτου…

30.11.2023 | 23:52

Σοβαρή, εντυπωσιακή και με πρόκριση η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ένα βήμα πριν την πρωτιά η Άστον Βίλα! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ανταμείψει η Λίβερπουλ τον κόσμο της, ο οποίος κατέκλυσε το «Άνφιλντ» για την αναμέτρηση με τη ΛΑΣΚ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 4-0 και να «κλειδώνουν» την πρώτη θέση του ομίλου τους στο Europa League. Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα πήρε τρίποντο – πρόκριση επί της Λέγκια, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να κερδίζει με 2-1, σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τα τρομερά επεισόδια εκτός γηπέδου.  

30.11.2023 | 21:40

Πήραν την πρόκριση, θέλουν και την πρωτιά οι Μπράιτον και Γουέστ Χαμ

Την εξασφάλιση θέσης που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισαν οι Μπράιτον και Γουέστ Χαμ. Οι «γλάροι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με πολύ μέτρια εικόνα, τη στιγμή που τα «σφυριά» αν και έκαναν... αγγαρεία επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) της Μπάτσκα Τόπολα. Το πάνω χέρι και για την πρωτιά των ομίλων τους έχουν οι αγγλικές ομάδες! 

30.11.2023 | 19:30

Απίθανη σύμπτωση: Τι σχέση έχει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον Τζακ Χίνσελγουντ της Μπράιτον;

Ξεκινά βασικός, «γράφει» ιστορία, είναι ακριβώς 18 ετών και 233 ημερών. Ακριβώς όσο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, πριν από ένα χρόνο, όταν και κατέρριπτε κάθε ρεκόρ, αναφορικά με τα ντεμπούτο Άγγλων, στο Europa League!