Ειδήσεις » Europa League

08.06.2023 | 12:22

Ράις – Νομπλ: Από το 2017 που… άλλαζαν σκυτάλη, στην αγκαλιά με το ευρωπαϊκό (pics)

Ο Μαρκ Νομπλ, ο… κύριος Γουέστ Χαμ, μπορεί στα δικά του χρόνια να μην γεύτηκε μια τόσο μεγάλη χαρά, όμως, την απήλαυσε και με το παραπάνω πλάι στον Ντέκλαν Ράις, στον οποίο φαίνεται τελικά ότι είχε… αρχίσει να παραδίδει τα ηνία, πριν από 6 χρόνια.  

08.06.2023 | 00:43

Το αξίζει κι αυτή: Η Κάρεν Μπρέιντι γιορτάζει για την ευρωπαϊκή κούπα σαν παιδί! (vid)

Έχει βάλει μεγάλο λίθο για ν' αλλάξει το στάτους της Γουέστ Χαμ τα τελευταία χρόνια και της αξίζει να πανηγυρίσει! Η Κάρεν Μπρέιντι το γιόρτασε σαν παιδί, με τη λήξη του τελικού του Europa Conference League που επισημοποίησε τον θρίαμβο των «σφυριών». 

08.06.2023 | 00:29

Ο Ράις σήκωσε ψηλά την κούπα! (vid)

Ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ο Ντέκλαν Ράις σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Europa Conference League στην ευτυχισμένη βραδιά του λονδρέζικου κλαμπ που κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο μετά από τέσσερις δεκαετίες!  

08.06.2023 | 00:20

Η στιγμή της απόλυτης ευτυχίας: Το σφύριγμα της λήξης και οι πανηγυρισμοί της Γουέστ Χαμ (vid)

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με εκείνη τη στιγμή, μ' εκείνο το συναίσθημα. Και μόνο οι πρωταγωνιστές μπορούν κάθε φορά να το εξηγήσουν. Η στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης και η Γουέστ Χαμ είχε πλέον κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά από 43 χρόνια, είναι από μόνη της ιστορική... 

08.06.2023 | 00:01

Μυθική Γουέστ Χαμ, σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα με γκολ στο 90'! (vid)

Τα κατάφερε! Και με τρόπο που θα μείνει στην ιστορία και κάνει ακόμα πιο γλυκό το τρόπαιο! Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League επικρατώντας 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό της Πράγας και έγραψε απίστευτη ιστορία! Με γκολ του Μπόουεν στο 90' γράφτηκε το έπος, είχε βάλει μπροστά τα «σφυριά» στο 62' ο Μπενραχμά!  

07.06.2023 | 18:00

Ο Ράις πρέπει να το κάνει όπως ο… Μπόμπι Μουρ στις «χρυσές» ημέρες της ιστορίας της Γουέστ Χαμ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στην Πράγα, για τον τελικό του δεύτερου Europa Conference League στην ιστορία του θεσμού και ο Ντέκλαν Ράις μπορεί να «γράψει» ιστορία. Αρκεί να «μιμηθεί» τον Μπόμπι Μουρ, βλέποντας την εικόνα του 1965, στο Wembley, απέναντι στη Μόναχο 1860.

07.06.2023 | 15:36

Εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ έτοιμο για φιέστα με την επιγραφή «Νικητές του Europa Conference League»! (pic)

Γούρι ή μόλις κατέστρεψαν οποιαδήποτε ελπίδα της ομάδας να πάρει την τύχη με το μέρος της; Όπως και να ‘χει, στους δρόμους του Λονδίνου εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ με ανοιχτή οροφή και με την επιγραφή «νικητές του Europa Conference League» για… παν ενδεχόμενο ενόψει του αποψινού τελικού!  

01.06.2023 | 16:12

Λαμέλα και Χιλ έφυγαν από την Τότεναμ και αμέσως πήραν τρόπαιο!

Η Τότεναμ έχει μονάχα τις αναμνήσεις από το 2008 να εξιστορεί όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κομμάτι των τίτλων. Οι Ερίκ Λαμέλα και Μπράιαν Χιλ, αποχώρησαν την τελευταία διετία από τους Λονδρέζους και κατάφεραν να πάρουν τρόπαιο και δη ευρωπαϊκό, πολύ πιο γρήγορα από την πρώην ομάδα τους…  

01.06.2023 | 15:32

Θα πρέπει να περιμένει για το απόλυτο ρεκόρ ευρωπαϊκών τίτλων ο Έιμπραχαμ…

Δεν κατάφερε τελικά η Ρόμα να κατακτήσει το Europa League και κατά συνέπεια, ο Τάμι Έιμπραχαμ δεν μπόρεσε να «γράψει» ιστορία στα 25 του έτη. Μένει με τους δύο ευρωπαϊκούς του τίτλους και θα πρέπει να αναμένει για το… απόλυτο ρεκόρ, το οποίο φυσικά δεν θα είχε προηγούμενο!  

01.06.2023 | 10:00

Απίστευτη σκηνή: Περίμενε τον Τέιλορ ο Μουρίνιο στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον… βρίζει! (vid)

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε στο φινάλε του τελικού ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος περίμενε τον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον βρίζει μέχρι να μπει στο αυτοκίνητό του.