Ειδήσεις » Europa League

20.09.2023 | 16:46

Έδωσε… πληροφορίες ο Ντε Τζέρμπι - Ποια είναι η πιο πιθανή, βασική ενδεκάδα της Μπράιτον για την ΑΕΚ;

Αισίως ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ, με τον Ιταλό προπονητή να προαναγγέλλει αλλαγές στην ενδεκάδα των «γλάρων», στο πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι.

08.09.2023 | 19:20

Απίθανο: Η ΛΑΣΚ κατηγορεί τη Λίβερπουλ - «Δεν ξέρουν την… ιστορία μας, έκαναν δύο τρομερά λάθη!»

Φοβερά πράγματα προκύπτουν από δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΛΑΣΚ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ δεν τους σέβεται, καθώς δεν γνωρίζει την ιστορία και τον προπονητή της.

07.09.2023 | 19:00

Οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν την ΑΕΚ και… διαφωνούν: «Διπλό» στην Μπράιτον ή τελευταία θέση;

Σε δύο εβδομάδες, η Μπράιτον «γράφει» ιστορία και συναντά για πρώτη φορά ομάδα εκτός Αγγλίας, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έμελλε αυτή να είναι η ΑΕΚ. Και από τη στιγμή που οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν πολλά για την ελληνική ομάδα, διαφωνούν…

06.09.2023 | 10:00

Σκέψου να είσαι η Μπράιτον, «πρωτάρα» στην Ευρώπη και το… δεύτερο φαβορί για το Europa League!

Βγήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα παίξει στο Europa League. Ο όμιλός της δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Και όμως, η Μπράιτον λογίζεται ως το δεύτερο φαβορί για να κατακτήσει το επικείμενο Europa League!

02.09.2023 | 12:38

Οι πρεμιέρες των Λίβερπουλ, Μπράιτον, Γουέστ Χαμ και Βίλα στην Ευρώπη, με άρωμα… Ελλάδας!

Γεγονός είναι το πρόγραμμα του Europa League και του Europa Conference League, με τις αγγλικές ομάδες να μαθαίνουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις.

01.09.2023 | 18:50

Η Μπράιτον στην Ελλάδα; Ας την θαυμάσουμε και ας παραδειγματιστούμε από αυτήν!

Είναι όμιλος… Champions League. Σίγουρα δεν είναι κάτι που να θυμίζει Europa League. Άγιαξ, Μαρσέιγ, Μπράιτον και ΑΕΚ, θα μπορούσαν όλες να βρίσκονται στα «αστέρια». Ναι, δεν ήταν τυχερή η ελληνική ομάδα. Αλλά η Ελλάδα… είναι, με την Μπράιτον να πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση.

01.09.2023 | 14:37

Το 'χει η Λίβερπουλ, θέλει σοβαρότητα η Γουέστ Χαμ, μεγάλες προκλήσεις για Μπράιτον

Μονάχα η Λίβερπουλ μπορεί να χαμογελάσει μετά την κλήρωση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, αφού, η Γουέστ Χαμ αντιλαμβάνεται ότι θέλει μεγάλη σοβαρότητα και προσπάθεια, ενώ, η Μπράιτον θα γευτεί τις εμπειρίες, αλλά συμπεριλήφθηκε στο πιο ζόρικο γκρουπ1  

25.08.2023 | 13:04

Λούκας Ντιν: Ένα «ευρωπαϊκό» του βράδυ με τη Βίλα, ξεπέρασε τα… 25 προηγούμενα με Μπαρτσελόνα και Παρί! (vid)

Ο Λούκας Ντιν βρέθηκε σε τρομερό βράδυ στην επιστροφή της Άστον Βίλα στην Ευρώπη και κατέγραψε... χατ-τρικ από ασίστ, έχοντας έτσι μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε ένα ματς σε τουρνουά της UEFA, απ’ ότι στα… 25 προηγούμενα, με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.  

08.06.2023 | 15:11

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Μίλησα με την Πρέμιερ, είναι ζώα οι οπαδοί»!

Ο Ρόκο Κομίσο δεν πήρε καθόλου καλά την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου για την Φιορεντίνα και ξέσπασε προς τον πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτηρίζοντας «ζώα» τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ για τις ρίψεις των αντικειμένων προς τους παίκτες και τον τραυματισμό του Μπιράγκι.  

08.06.2023 | 13:46

Ο Έμερσον τα πήρε όλα στα… 28 του – Μία ποδοσφαιρική του νύχτα, ολόκληρη η ζωή των υπολοίπων!

Μπορεί να μην τον θυμούνται πολλοί, μπορεί λίγοι να θεωρούν πως μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο, αγγλικό club από τη Γουέστ Χαμ, μιας και στην Τσέλσι η θητεία του δεν θεωρήθηκε επιτυχημένη. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Έμερσον Παλμιέρι είναι και με τη «βούλα», ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που κατακτά κάθε τρόπαιο της UEFA. Απίθανος!