Ειδήσεις » Europa League

11.04.2024 | 23:56

Άντεξε για 83', αλλά εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για τη Γουέστ Χαμ (vid)

Η αλήθεια είναι πως αποδόθηκε δικαιοσύνη. Θα ήταν απορίας άξιο να μην πάρει αυτό το ματς η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 2-0 στη Γερμανία στον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας δεχθεί και τα δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μόγιες που δεν άξιζε κάτι από αυτό το παιχνίδι και σβήνουν οι ελπίδες για πιο μακρά πορεία στη διοργάνωση.   

11.04.2024 | 23:50

Ευρώπη… τέλος; Η Λίβερπουλ σκεφτόταν το πρωτάθλημα και η Αταλάντα τη διέσυρε μέσα στο «Άνφιλντ»! (vids)

Ένα πολύ κακό βράδυ για τη Λίβερπουλ στη δουλειά. Δεν υπήρχε κάτι που κύλησε ομαλά απέναντι στην Αταλάντα. Ηττήθηκε με 3-0 μέσα στο «Άνφιλντ», δέχθηκε δύο εύκολα γκολ από τον Σκαμάκα, είδε τον Ντάργουιν Νούνιες να χάνει ξανά μία μεγάλη ευκαιρία, και τον Χάρβεϊ Έλιοτ να έχει δύο δοκάρια στην ίδια φάση. «Σοκ» στο «Άνφιλντ», πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ιταλία με διαφορά τεσσάρων γκολ, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League!

10.04.2024 | 17:34

Κλοπ: «Κανένα πλάνο για το μέλλον, από Ιταλία ξέρω μόνο… το φαγητό»

Μόνο ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές σκέφτεται ο Κλοπ μετά το φινάλε της θητείας του στη Λίβερπουλ και αυτό κατέστησε σαφές γι’ ακόμα μια φορά. Απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προσέξει λίγο περισσότερο τη Serie A για το μέλλον…  

10.04.2024 | 14:47

Το Kop χωρίς σημαίες: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Θα παραμείνει θορυβώδες, αλλά ίσως όχι τόσο εντυπωσιακό όσο άλλες φορές. Το «Άνφιλντ» θα έχει ιδιαιτερότητα το βράδυ της Πέμπτης στον προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αταλάντα, αφού οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποφάσισαν να μην έχουν σημαίες στο Kop σε ένδειξη διαμαρτυρίας!  

15.03.2024 | 14:18

Κόντρα στον Τσάμπι Αλόνσο η Γουέστ Χαμ, «βλέπει» Δουβλίνο η Λίβερπουλ!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν που με τον Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει και έφτασε στα 37 ματς δίχως ήττα, βρίσκεται στο δρόμο της Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Ο δρόμος της Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου είναι βατός, ξεκινώντας από την Αταλάντα στους «8»!  

15.03.2024 | 10:23

Η συνήθεια που έγινε λατρεία και θα λείψει σε όλους: Ο Κλοπ χαίρεται τις γροθιές όσο ποτέ (vid)

Ο ευτυχισμένος Κλοπ είναι μια εικόνα που κάθε φορά προκαλεί το χαμόγελο του ποδοσφαιρικού κόσμου και ο Γερμανός έδειξε και μετά τη ρεβάνς με τη Σπάρτα πως οι στιγμές με το Kop και τον πανηγυρισμό με τις γροθιές, είναι μοναδικές για εκείνον.