Ειδήσεις » Champions League

20.09.2023 | 18:42

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Η... ανατομία του είναι η απάντηση στη διαφορά που κάνει

Η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα για τον Μπέλινγκχαμ. Είναι μόλις 20 χρονών και έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Δεν υπολείπεται τίποτα μπορστά στα διαχρονικά αστέρια του αθλήματος και εντυπωσιάζει σε κάθε του αγώνα, με κάθε του κίνηση. Για να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα την εξέλιξή του, ας το αναλύσουμε... ανατομικά.

20.09.2023 | 16:09

Απαισιόδοξοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ στη Γερμανία: «Θέλουμε την ισοπαλία, αλλά…» (vid)

Δεν περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την εξόρμηση στη Γερμανία οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιο πολύ… φοβούνται για μία «κατάρρευση» στο «Allianz Arena», στη συνάντηση με την Μπάγερν Μονάχου, παρά αισιοδοξούν για μία θετική κατάληξη στο εναρκτήριο, δικό τους ματς στο Champions League.

20.09.2023 | 14:10

Το αριστοτεχνικό πλασέ του Ρόδρι στον Γκλάζερ, ήταν… συμβουλή κι όχι έμπνευση!

Ο Ρόδρι αποκάλυψε ότι ναι μεν εκείνος πέτυχε τον σκοπό του και έκανε το τελείωμα ακριβώς όπως έπρεπε για το 3-1 της Σίτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, δεν το… σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή, αλλά άκουσε την συμβουλή ενός συμπαίκτη του!  

19.09.2023 | 23:56

Πρεμιέρα με... χαλαρή ανατροπή και τριάρα για την Μάντσεστερ Σίτι! (vids)

Σαν να... ήθελε να το κάνει λίγο πιο δύσκολο η Σίτι. Να μην ήθελε άνετη πρεμιέρα. Να έβαλε από μόνη της ένα τεστ στον εαυτό της. Και με ορθή αντίδραση δίχως καν να πατήσει το γκάζι, έφτασε στη νίκη! Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο 3-1 επί του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.  

19.09.2023 | 22:12

Champions League, Νιούκαστλ και «λευκή» ισοπαλία; Χρειάστηκαν 19 προσπάθειες και ένας… Πόουπ!

Σπουδαίο βαθμό απέσπασε η Νιούκαστλ, εκτός έδρας, από το «Σαν Σίρο» και τη Μίλαν, «γράφοντας» ιστορία στην 3η της συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για ποιον λόγο; Διότι ποτέ πριν, σε τελική φάση, είχε καταφέρει να μείνει στο 0-0, με κάθε λογής αντίπαλο, σε 18 απόπειρες!