Ειδήσεις » Champions League

19.09.2023 | 21:41

Στα «αστέρια» είναι δύσκολα, αλλά η Νιούκαστλ… επιβίωσε στην Ιταλία! (vids)

Με απόδοση κατώτερη του μετρίου και μία απόλυτη προσήλωση μόνο στα ανασταλτικά της καθήκοντα, η Νιούκαστλ πιέστηκε πολύ, αλλά άντεξε στην Ιταλία, μένοντας στο 0-0 με τη Μίλαν, στην επιστροφή της στην Ευρώπη. Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι, κομβικός ο Πόουπ, σημαντικός πάντως ο βαθμός στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League!

19.09.2023 | 18:50

Ζιρού vs Νιούκαστλ… 13-1: Βασικός ο Γάλλος, στην στιγμή δεκαετίας των Άγγλων!

Με τον Ολιβιέ Ζιρού στην βασική της ενδεκάδα παρατάσσεται η Μίλαν κόντρα στη Νιούκαστλ, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Επέστρεψαν οι «καρακάξες», 10 χρόνια μετά, θέλει να τους χαλάσει τη… γιορτή ο Γάλλος, όπως άλλωστε συνηθίζει!

19.09.2023 | 10:58

Μάντσεστερ Σίτι: Και τώρα… κυνήγι, 101 μέρες μετά την Πόλη!

Στους 3,5 μήνες μετά την επική βραδιά της Μάντσεστερ Σίτι στην Πόλη και την κατάκτηση του ιστορικού τρεμπλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξαναμπαίνει στο γήπεδο και βλέπει τις 31 υπόλοιπες ομάδες να την κυνηγούν για το ευρωπαϊκό τρόπαιο!  

18.09.2023 | 18:15

Ο Γκουαρδιόλα γέλασε, αλλά έδειξε… σε ετοιμότητα: «Θα βρουν ρυθμό Γιουνάιτεντ και Τσέλσι» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήθελε να φανεί ασεβής, αλλά είναι λογικό να έχει εκπλαγεί και ο ίδιος με την πορεία των Γιουνάιτεντ και Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, έδειξε πως είναι έτοιμος για τα πάντα στη συνέχεια και περιμένει να δυναμώσουν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι της ομάδας του.  

10.09.2023 | 17:28

Η Αλέσια Ρουσό έφυγε από τη Γιουνάιτεντ για το Champions League, πήγε στην Άρσεναλ και… αποκλείστηκε! (vids)

Παρέμεινε για τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δήλωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει για να αγωνιστεί στο Champions League. Πήγε στην Άρσεναλ. Και μερικούς μήνες μετά, μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της!

08.09.2023 | 18:47

Ένα Μιλάνο… ασπρόμαυρο: Το τρομερό sold out της Νιούκαστλ στην Ιταλία!

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν οι φίλοι της Νιούκαστλ την επιστροφή της ομάδας τους στο Champions League, γεγονός που αναδεικνύεται πλήρως και από τη ζήτηση των εισιτηρίων, για το εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν.