Ειδήσεις » Champions League

04.10.2023 | 22:16

Μαγικές σκηνές στο St. James' Park: Έπαιξε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια (vid)

Ατμόσφαιρα που αρμόζει όταν παίζεις στ' αστέρια... Ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ ακούστηκε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στην έδρα της Νιούκαστλ και οι σκηνές ήταν απόλυτα ανατριχιαστικές! 

04.10.2023 | 17:26

Μία Μαδρίτη στο πόδι λόγω… Μπέλιγχαμ: Η απίθανη αντίδραση των φίλων της Ρεάλ στο γκολ του! (vid)

Ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξανά γκολ, πάλι ασίστ και ακόμη ένα βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στα χέρια του! Ο Άγγλος τα κατάφερε, η «Βασίλισσα» πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νάπολι και οι αντιδράσεις που προκάλεσε με το «σόλο» του, ήταν πραγματικά επικές!

04.10.2023 | 14:37

Στο Νιούκαστλ έπαιζε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ και βίντεο με γκολ της ομάδας στα κτίρια! (pics)

Απόλυτα εορταστικό, ποδοσφαιρικό και ... αστεράτο το κλίμα στο Νιούκαστλ, με τη βοήθεια τεράστιου τηλεοπτικού δικτύου που φρόντισε από το βράδυ της Τρίτης να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πως η αγγλική πόλη ετοιμάζεται να χαρεί τις «καρακάξες» στο Τσάμπιονς Λιγκ!  

03.10.2023 | 23:58

Έρικ Τεν Χαγκ, αυτή δεν είναι Γιουνάιτεντ: Νέα ήττα-σοκ στο «Ολντ Τράφορντ», τελευταία στον όμιλο! (vids)

Πολύ κακή εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γαλατασαράι, ηττήθηκε με 3-2 από τους Τούρκους στο «Ολντ Τράφορντ», συνεχίζει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο του Champions League!

03.10.2023 | 23:56

Πρώτη ήττα για την Άρσεναλ φέτος, έχασε τον Σάκα και το ματς από τη Λανς! (vids)

Κουρασμένη, δίχως ιδέες και με το μυαλό στη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε η Άρσεναλ από τη Λανς στη Γαλλία και είδε το αήττητο σερί της να λαμβάνει τέλος στις 10 αναμετρήσεις. Δεύτερη στον όμιλό της η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, αγωνία για τον τραυματισμό του Μπουκάγιο Σάκα.