Ειδήσεις » Champions League

20.09.2023 | 23:54

Κάθε φορά που αποκτούσε ελπίδα, η Γιουνάιτεντ την έδιωχνε από μόνη της... (vids)

Τρεις φορές αντέδρασε μειώνοντας το σκορ, όμως δεν μπορούσε να φανεί προσεκτική για να πάρει κάτι στο Μόναχο. Η Γιουνάιτεντ σε κάθε απόπειρα να σηκώσει κεφάλι, έπεφτε ξανά κάτω. Η ομάδα του Τεν Χαγκ ηττήθηκε 4-3 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...  

20.09.2023 | 23:54

Αυτή η επιστροφή της άξιζε: Η Άρσεναλ γύρισε στα… αστέρια με «τεσσάρα»! (vids)

Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Η Άρσεναλ είναι και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η επιστροφή της στο Champions League συνοδεύτηκε με… τριάδα. «Διέλυσε» για 40 λεπτά την Αϊντχόφεν, επικράτησε με 4-0 εν τέλει και βρίσκεται ήδη στην κορυφή του 2ου ομίλου του θεσμού! Κορυφαίοι Σάκα και Τροσάρ, από ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος, «μαγικός» Έντεγκααρντ.

20.09.2023 | 23:23

Οι απανωτές «τριάρες» για την Γιουνάιτεντ την γύρισαν αρκετά χρόνια πίσω...

Το γκολ του Κέιν από το σημείο του πέναλτι στην αναμέτρηση του Μονάχου, σήμανε την τρίτη διαδοχική αναμέτρηση όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται τρία γκολ, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και 45 χρόνια!  

20.09.2023 | 18:42

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Η... ανατομία του είναι η απάντηση στη διαφορά που κάνει

Η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα για τον Μπέλινγκχαμ. Είναι μόλις 20 χρονών και έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Δεν υπολείπεται τίποτα μπορστά στα διαχρονικά αστέρια του αθλήματος και εντυπωσιάζει σε κάθε του αγώνα, με κάθε του κίνηση. Για να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα την εξέλιξή του, ας το αναλύσουμε... ανατομικά.