Ειδήσεις » Champions League

02.09.2023 | 12:18

Πού και απέναντι σε ποιον ξεκινούν οι αγγλικές ομάδες τις υποχρεώσεις τους στο Champions League;

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Champions League για τη σεζόν 2023-24, με τις αγγλικές ομάδες να μαθαίνουν τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν την εκάστοτε αντίπαλό τους. Ας δούμε την πρεμιέρα τους όμως, η οποία περιλαμβάνει και… ντέρμπι!

31.08.2023 | 20:22

Σάντρο, γυρνάς ξανά στο σπίτι: H «μοίρα» του ποδοσφαίρου τον θέλει στο «Σαν Σίρο», με τη Μίλαν!

Μπορείς να πάρεις τον Τονάλι από τη Μίλαν, αλλά η κληρωτίδα τον θέλει ξανά στην Ιταλία! Και κάπως έτσι, ο μέσος της Νιούκαστλ θα επιστρέψει στη χώρα του, προκειμένου να συναντήσει την πρώην ομάδα του.

31.08.2023 | 20:03

Επτά χρόνια μετά, η Άρσεναλ μπορεί να χαμογελάει ξανά!

Της χαμογέλασε η τύχη. Ήθελε να μην την αγχώσει. Της έδωσε αισιοδοξία. Η Άρσεναλ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και η κληρωτίδα δεν την έριξε απευθείας στα… βαθιά. Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να περάσουν στη φάση των «16» και γιατί όχι να διεκδικήσουν και την «πρωτιά».

31.08.2023 | 19:50

Η Γιουνάιτεντ απέναντι στον Κέιν, η Άρσεναλ ονειρεύεται «πρωτιά» και η Νιούκαστλ κάνει… πόλεμο τον 6ο όμιλο!

Η κλήρωση του Champions League, στη φάση των ομίλων, είναι γεγονός, με τις Σίτι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους, με φόντο την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φαβορί φυσικά οι «πολίτες», επέστρεψαν οι «κανονιέρηδες» και κάνουν όνειρα για «πρωτιά», μεγάλο ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου στον 1ο όμιλο. Όσο για τη Νιούκαστλ; Όλα ανοιχτά, σε έναν πόλεμο γεμάτο «πόλεμο»!

03.07.2023 | 18:54

Η Αλ Ετιφάκ ανακοίνωσε τον Τζέραρντ και θυμήθηκε το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό! (vid)

Στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Ετιφάκ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον σύλλογο να συμπεριλαμβάνει στο βίντεο των κορυφαίων στιγμών του το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό.

22.06.2023 | 10:01

Το viral βίντεο με τον Πεπ και το κλάμα: «Τα καταφέραμε μετά από 7 χρόνια» (vid)

Αυτή η σκηνή χάθηκε από πολλές κάμερες, αλλά ήρθε στην επιφάνεια. Ο Πεπ «λύγισε» στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε αμέσως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κι άφησε όλη την πίεση να βγει στην επιφάνεια για όλα τα χρόνια που κυνηγούσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

14.06.2023 | 10:35

Μέσι: «Ο Πεπ δεν χρειαζόταν το Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αποδείξει την αξία του»!

Ο Λιονέλ Μέσι διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τρέφει τέτοιον σεβασμό και τόσο θαυμασμό για την προπονητικές του ικανότητες και την ιστορία του, που δηλώνει ότι δεν θεωρούσε απαραίτητο για τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να κάνει κάτι παραπάνω για ν’ αποδείξει την αξία του.  

13.06.2023 | 17:50

Έχει και ρεκόρ που δεν έσπασε αυτή η Σίτι!

Ελάχιστη σημασία έχει. Ίσως μηδαμινή. Και ίσως να κάνει τους παίκτες της Σίτι να γελάσουν, αφού αυτό που μετράει στο τέλος είναι το τρεμπλ. Κι όμως, υπάρχει ρεκόρ, το οποίο οι «πολίτες» δεν έσπασαν φέτος, αν και τους ανήκει!  

13.06.2023 | 16:37

Φιλ Φόντεν: 23 ετών, 15 τρόπαια και ένα τρεμπλ με την παιδική αγάπη

Αν ρωτήσει κανείς τον Φιλ Φόντεν αν αισθάνεται ευτυχισμένος, θα απαντήσει θετικά. Όσο μεγάλη κουβέντα κι αν είναι η ευτυχία. Είναι μόλις 23 ετών, έχει κατακτήσει 15 τρόπαια, έχει τον μικρούλη του γιο να του γεμίζει τη ζωή κι εκείνος συνεχίζει να εκπληρώνει όνειρα. Και το φετινό τρεμπλ με την μεγάλη του αγάπη, είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα.