Ειδήσεις » Champions League

11.06.2023 | 09:44

Πάρτι στ’ αποδυτήρια με «Rodri’s on fire» και μπύρες στα χέρια! (vid)

Ο Ρόδρι είχε την τιμητική του στ’ αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι μετά το καθοριστικό γκολ στον τελικό με την Ίντερ, με τους συμπαίκτες του να τραγουδούν τ’ όνομά του στους ρυθμούς πολύ γνωστού τραγουδιού που πλέον έχει γίνει… must στο ποδόσφαιρο.  

11.06.2023 | 01:05

Ο Γουόκερ αντέγραψε τον Αλάμπα και σήκωσε... καρέκλα μετά το Τσάμπιονς Λιγκ! (pic)

Ο πανηγυρισμός που είχε γίνει viral και συνοδεύει πλέον κάθε αναφορά στο όνομα του Νταβίντ Αλάμπα, ενέπνευσε τον Κάιλ Γουόκερ που ως Πρωταθλητής Ευρώπης σήκωσε... καρέκλα στο φινάλε του τελικού του Ataturk!  

11.06.2023 | 00:47

Κάρσον: Στο ίδιο γήπεδο, ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης με 18 χρόνια διαφορά!

Κι όμως, ο Σκοτ Κάρσον παρέλαβε κι άλλο μετάλλιο Πρωταθλητή Ευρώπης, με διαφορά 18 ετών, με διαφορετική αγγλική ομάδα, δίχως να χρειαστεί να παίξει ρόλο στον μεγάλο τελικό! Και μάλιστα, στο ίδιο γήπεδο!  

11.06.2023 | 00:41

Δακρυσμένος και δίχως δύναμη να μιλήσει ο Γκρίλις: «Γι' αυτό δούλευα όλη μου τη ζωή» (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις έμεινε να στηρίζεται στα γόνατά του και να προσπαθεί να βρει σκέψεις όντας δακρυσμένος, μιλώντας με τεράστια δυσκολία στις κάμερες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

10.06.2023 | 23:55

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαψε να είναι αιχμάλωτη του ονείρου - Έκανε το τρεμπλ, παίρνοντας το Champions League! (vids)

Είχε έρθει η ώρα. Στην Τουρκία θα «γραφόταν» ιστορία. Και αυτό έγινε πραγματικότητα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 1-0 της Ίντερ και να κατακτά το πρώτο Champions League της ιστορίας της! Επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τρεμπλ για τους «πολίτες», που γίνονται η πρώτη αγγλική ομάδα μετά τη Γιουνάιτεντ του 1999, που πράττει κάτι τέτοιο!

10.06.2023 | 13:31

Ο Χάαλαντ είναι έτοιμος για την κορυφαία πρώτη σεζόν στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Κάποτε ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σε νεαρή ηλικία και κάνοντας το ξεπέταγμά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε… αναγκάσει τον κόσμο να του υποκλιθεί. Τώρα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να καταγράψει την κορυφαία πρώτη σεζόν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει ποτέ από το αγγλικό ποδόσφαιρο!