Ειδήσεις » Champions League

29.11.2023 | 14:28

Θα περάσει δύσκολα η Γιουνάιτεντ – «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο»!

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν φροντίσει να διαμηνύσουν πως η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρομερά εχθρικό κλίμα απόψε, με τα γκρουπ των οργανωμένων υποστηρικτών του τουρκικού κλαμπ να στέλνουν το μήνυμα: «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο μαζί με την ομάδα»!  

29.11.2023 | 12:05

Μετά τον σάλο, ο VAR του Παρί – Νιούκαστλ δεν θα βρεθεί στο αποψινό Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ (vid)

Το SkySports μετέδωσε πως ο VAR της αναμέτρησης της Παρί με τη Νιούκαστλ, έπειτα από την αδυναμία του να λάβει τη σωστή απόφαση για το χέρι του Λιβραμέντο, αντικαταστάθηκε για το αποψινό παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ στο Σαν Σεμπαστιάν.  

29.11.2023 | 10:57

Σαν να... πέταξαν στα σκουπίδια τις συστάσεις για τον κανονισμό αναφορικά με το χέρι (vid)

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, ο συγκεκριμένος κανονισμός ήταν από τα κύρια θέματα συζήτησης στη Νιόν της Ελβετίας. Και στα τέλη του Νοέμβρη στο Παρίσι, πήγαν όλα... περίπατο με την λανθασμένη απόφαση διαιτητή και VAR στο χέρι του Λιβραμέντο στις καθυστερήσεις της ισοπαλίας (1-1) της Νιούκαστλ με την Παρί.  

29.11.2023 | 00:03

Πικράθηκε στο 90' + 8' η Νιούκαστλ στο Παρίσι, πρωτιά με τρομερή ανατροπή η Σίτι!

Κρατούσε την τεράστια νίκη με νύχια και με δόντια, αλλά δεν άντεξε... Η Νιούκαστλ είδε τον Μπαπέ στο 90' + 8' να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» και να της μειώνει αισθητά τις ελπίδες πρόκρισης από τον «όμιλο του θανάτου». Συμμάζεψε τα... ασυμμάζευτα του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι και με τρομερό come-back επιβλήθηκε 3-2 της Λειψίας, καπαρώνοντας την πρωτιά του γκρουπ.  

16.11.2023 | 10:12

Απίστευτο: Το φάουλ… δύο μέτρα εκτός περιοχής που δόθηκε πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι! (vid)

Συμβαίνουν και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν παντού. Δείτε το απίθανο… φάουλ που καταλογίστηκε ως πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αντίπαλος η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε βαθμό η «Βασίλισσα» εξαιτίας αυτού!

09.11.2023 | 14:32

Ο κόουτς της Κοπεγχάγης «πόνεσε» κι άλλο την Γιουνάιτεντ: «Η πιο αδύναμη εμφάνισή μας»! (vid)

Τέσσερα γκολ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκη που θα μείνει στην ιστορία, όμως, ο Γιάκομπ Νέεστρουπ θέλησε να... σπρώξει ακόμα περισσότερο το μαχαίρι στις πληγές των «κόκκινων διαβόλων» με την δήλωση που έκανε!  

09.11.2023 | 10:52

Από την υπεροψία, στο έδαφος και απαρηγόρητος ο Γκαρνάτσο (pics)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μάλλον έμαθε ότι δεν θα πρέπει να είναι τόσο σίγουρος για τίποτα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για την Γιουνάιτεντ και ειδικά όταν βλέπει πως οι αντίπαλοι, όπως η Κοπεγχάγη στην προκειμένη, «δαγκώνουν».