Ειδήσεις » Champions League

21.09.2023 | 13:15

Η ατάκα του Ζεσούς για την… προθέρμανση με την Γιουνάιτεντ φανερώνει τη νέα τάξη πραγμάτων (vid)

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έριξε το «καρφί» του προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω στον ενθουσιασμό του για το 4-0 της Άρσεναλ επί της Αϊντχόφεν και αυτό αποδεικνύει πως στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, η πεποίθηση είναι πλέον τέτοια που λέει ότι το κλαμπ… έχει επιστρέψει για τα καλά.  

21.09.2023 | 10:16

Ονάνα: «Ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ, απογοήτευσα την ομάδα μου και πρέπει να πάρω το μάθημά μου» (vid)

Ο Αντρέ Ονάνα ανέλαβε ολόκληρη την ευθύνη για την ήττα (4-3) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης και τόνισε ότι αισθάνεται πως απογοήτευσε την ομάδα του και θα πρέπει να πάρει το μάθημά του.   

20.09.2023 | 23:54

Κάθε φορά που αποκτούσε ελπίδα, η Γιουνάιτεντ την έδιωχνε από μόνη της... (vids)

Τρεις φορές αντέδρασε μειώνοντας το σκορ, όμως δεν μπορούσε να φανεί προσεκτική για να πάρει κάτι στο Μόναχο. Η Γιουνάιτεντ σε κάθε απόπειρα να σηκώσει κεφάλι, έπεφτε ξανά κάτω. Η ομάδα του Τεν Χαγκ ηττήθηκε 4-3 από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...  

20.09.2023 | 23:54

Αυτή η επιστροφή της άξιζε: Η Άρσεναλ γύρισε στα… αστέρια με «τεσσάρα»! (vids)

Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Η Άρσεναλ είναι και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η επιστροφή της στο Champions League συνοδεύτηκε με… τριάδα. «Διέλυσε» για 40 λεπτά την Αϊντχόφεν, επικράτησε με 4-0 εν τέλει και βρίσκεται ήδη στην κορυφή του 2ου ομίλου του θεσμού! Κορυφαίοι Σάκα και Τροσάρ, από ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος, «μαγικός» Έντεγκααρντ.

20.09.2023 | 23:23

Οι απανωτές «τριάρες» για την Γιουνάιτεντ την γύρισαν αρκετά χρόνια πίσω...

Το γκολ του Κέιν από το σημείο του πέναλτι στην αναμέτρηση του Μονάχου, σήμανε την τρίτη διαδοχική αναμέτρηση όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται τρία γκολ, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και 45 χρόνια!