Ειδήσεις » Champions League

07.11.2023 | 21:08

Το Signal Iduna Park ενάντια στους Σαουδάραβες της Νιούκαστλ: «Σας νοιάζουν μόνο τα χρήματα» (pic)

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος της Ντόρτμουντ εξέφρασε την απέχθειά του προς τ' αφεντικά της Νιούκαστλ...  

27.10.2023 | 10:07

Υπερβολικό ή όχι; Η FA σκέφτεται να τιμωρήσει τον Γκαρνάτσο για το tweet... στήριξης με τον γορίλα!

Μοιάζει… υπερβολικό, αλλά υπάρχει όντως πιθανότητα. Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ανάρτησε φωτογραφία με τον Αντρέ Ονάνα για την απόκρουση πέναλτι στο ματς με την Κοπεγχάγη και η FA σκέφτεται να τον τιμωρήσει για τα emoji που χρησιμοποίησε!  

25.10.2023 | 23:57

Πρώτη ήττα για Νιούκαστλ, νέα εμπειρία στην προσπάθεια πρόκρισης (vid)

Η Νιούκαστλ για πρώτη φορά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, στην επιστροφή της έπειτα από 20 χρόνια, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη (1-0), υποχρεώνοντας τις «καρακάξες» σε αρνητικό αποτέλεσμα. Δοκάρι στο 86' ο Γουίλσον και στις καθυστερήσεις από τον Γκόρντον! Η εμφάνιση της ομάδας του Χάου και η νέα ευρωπαϊκή εμπειρία, μόνο χρήσιμα στοιχεία μπορούν να βγάλουν. 

25.10.2023 | 23:54

Μετρήστε τη Σίτι από τώρα στους «16»: Τρία στα τρία, άνετο πέρασμα από την Ελβετία με Χάαλαντ! (vids)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 3-1 της Γιουνγκ Μπόις. Γκολ ξανά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τρία στα τρία για τους «πολίτες» στο Champions League και μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16»!

25.10.2023 | 10:37

Μικέλ, μήπως να επαναφέρεις τον Ράμσντεϊλ; Η απίθανη «γκάφα» του Ράγια και η αντίδραση των συμπαικτών του! (vid)

Μπορεί η Άρσεναλ να κατάφερε να επικρατήσει με 2-1, εκτός έδρας, στην έδρα της Σεβίλλη, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Νταβίντ Ράγια ήταν ξανά ανασφαλής κάτω από τα δοκάρια. Και το λάθος που έκανε στο 95ο λεπτό, είναι πράγματι εκτός λογικής…

25.10.2023 | 00:01

Ο Χάρι και ο Ονάνα είναι εδώ: Γκολ εξιλέωσης, απόκρουση απαντήσεων και ελπίδες πρόκρισης για την Γιουνάιτεντ! (vid)

Στιγμή... δικαίωσης, απαντήσεων και ένδειξης για τις προσωπικές τους αντεπιθέσεις! Ο Χάρι Μαγκουάιρ σκόραρε στο 72' και μαζί με την απόκρουση πέναλτι από τον Ονάνα στο 90' + 8' χάρισαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Κοπεγχάγης στο «Ολντ Τράφορντ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ! Ακέραιες οι ελπίδες των Άγγλων για την πρόκριση στα νοκ-άουτ! 

24.10.2023 | 23:58

Δήλωση… πρόκρισης από την Άρσεναλ, με έναν απολαυστικό Γκαμπριέλ Ζεσούς!

Φοβερή εμφάνιση από την Άρσεναλ απέναντι στη Σεβίλλη για 70 λεπτά, κυνική στον εναπομείναντα χρόνο και ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στους Ισπανούς εκτός έδρας, με φόντο την πρόκριση στους «16» του Champions League. Γκολ και ασίστ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο νικηφόρο 2-1 των «κανονιέρηδων», ξανά βασικός ο Ράγια έναντι του Άαρον Ράμσντεϊλ!