Ειδήσεις » Champions League

29.11.2023 | 18:50

Έγιναν viral οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, νευρίασαν με τον Τεν Χαγκ χωρίς λόγο: «Πού είναι ο Ράσφορντ;»

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον «τελικό» με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, με τον Μάρκους Ράσφορντ φυσικά να απουσιάζει. Δεν θυμόντουσαν την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει οι φίλοι του club, άρχισαν να κατηγορούν τον Τεν Χαγκ και μετά… συνειδητοποίησαν!

29.11.2023 | 18:11

Προκλητικός ο Ενρίκε, έξαλλοι οι Άγγλοι με τη δήλωσή του: «Δεν παίζουμε… μπάσκετ»!

Τρομερές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απάντηση του Λουίς Ενρίκε, σε όσους κατακρίνουν την διαιτησία στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ, λέγοντας πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, παίζεται με τα πόδια και δεν επιτρέπονται τα χέρια.

29.11.2023 | 17:21

Έκτακτο: Η UEFA εξετάζει την έδρα της Γαλατασαράι, οι «μικροί» της Γιουνάιτεντ… δεν άντεξαν με τόση βροχή! (vids)

Τρομερή βροχή στην Τουρκία, «τσεκ» με… αμφιβολίες στο γήπεδο, προειδοποίηση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ήττα της ομάδας της στο UEFA Youth Cup με 1-0 από τη Γαλατασαράι.

29.11.2023 | 14:28

Θα περάσει δύσκολα η Γιουνάιτεντ – «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο»!

Οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν φροντίσει να διαμηνύσουν πως η Γιουνάιτεντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρομερά εχθρικό κλίμα απόψε, με τα γκρουπ των οργανωμένων υποστηρικτών του τουρκικού κλαμπ να στέλνουν το μήνυμα: «Απαγορεύονται τα κινητά στις εξέδρες, πάμε σε πόλεμο μαζί με την ομάδα»!  

29.11.2023 | 12:05

Μετά τον σάλο, ο VAR του Παρί – Νιούκαστλ δεν θα βρεθεί στο αποψινό Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ (vid)

Το SkySports μετέδωσε πως ο VAR της αναμέτρησης της Παρί με τη Νιούκαστλ, έπειτα από την αδυναμία του να λάβει τη σωστή απόφαση για το χέρι του Λιβραμέντο, αντικαταστάθηκε για το αποψινό παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ στο Σαν Σεμπαστιάν.  

29.11.2023 | 10:57

Σαν να... πέταξαν στα σκουπίδια τις συστάσεις για τον κανονισμό αναφορικά με το χέρι (vid)

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, ο συγκεκριμένος κανονισμός ήταν από τα κύρια θέματα συζήτησης στη Νιόν της Ελβετίας. Και στα τέλη του Νοέμβρη στο Παρίσι, πήγαν όλα... περίπατο με την λανθασμένη απόφαση διαιτητή και VAR στο χέρι του Λιβραμέντο στις καθυστερήσεις της ισοπαλίας (1-1) της Νιούκαστλ με την Παρί.  

29.11.2023 | 00:03

Πικράθηκε στο 90' + 8' η Νιούκαστλ στο Παρίσι, πρωτιά με τρομερή ανατροπή η Σίτι!

Κρατούσε την τεράστια νίκη με νύχια και με δόντια, αλλά δεν άντεξε... Η Νιούκαστλ είδε τον Μπαπέ στο 90' + 8' να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» και να της μειώνει αισθητά τις ελπίδες πρόκρισης από τον «όμιλο του θανάτου». Συμμάζεψε τα... ασυμμάζευτα του πρώτου ημιχρόνου η Σίτι και με τρομερό come-back επιβλήθηκε 3-2 της Λειψίας, καπαρώνοντας την πρωτιά του γκρουπ.  

16.11.2023 | 10:12

Απίστευτο: Το φάουλ… δύο μέτρα εκτός περιοχής που δόθηκε πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι! (vid)

Συμβαίνουν και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν παντού. Δείτε το απίθανο… φάουλ που καταλογίστηκε ως πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αντίπαλος η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε βαθμό η «Βασίλισσα» εξαιτίας αυτού!