Αρθρογραφία » The Story

06.03.2024 | 10:56

Η ατάκα του Κλοπ για να πείσει τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο να… μαρκάρουν! (vid)

Απλός, λιτός και ξεκάθαρος. Με ένα παράδειγμα που έκανε την άλλοτε μαγική τριπλέτα της επίθεσης της Λίβερπουλ να φροντίζει και για την άμυνα. Ο Κλοπ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο να γυρίζουν για να βοηθήσουν και ανασταλτικά και ο Λιονέλ Μέσι… έπαιξε το ρόλο του σε αυτό.  

05.03.2024 | 12:16

Όλα τα σενάρια του Λίβερπουλ – Σίτι, ευνοούν την Άρσεναλ: Κερδίζει και είναι… τουλάχιστον δεύτερη!

Κερδίζει η Άρσεναλ την Μπρέντφορντ, την επόμενη εβδομάδα; Είναι τουλάχιστον… δεύτερη. Δείτε όλα τα σενάρια που αφορούν τους «κανονιέρηδες» και το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι!

05.03.2024 | 10:30

Ο Αρτέτα μπαίνει δίπλα σε Κλοπ και Πεπ ακόμα και στην κουβέντα για τα γκολ!

Σκοράρει αδιάλειπτα. Όταν βρει ευκαιρία, δεν θα σκεφτεί να κάνει συντήρηση δυνάμεων και θα το διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί. Η Άρσεναλ με τα 6 τέρματα που πέτυχε στο Bramall Lane «έπιασε» την 300άρα υπό τον Μικέλ Αρτέτα και οι επιδόσεις της ομάδας βάζουν τον Ισπανό και στην κουβέντα για το σκοράρισμα, κόντρα σε Πεπ και Κλοπ!  

04.03.2024 | 11:49

Ο Χιλ Μανθάνο αδίκησε τη Ρεάλ, φέρνοντας μνήμες από τον γραφικό Κλάιβ Τόμας, γιατί ένα ματς δεν λήγει σαν το μπάσκετ, με το χρονόμετρο!

Στο Μουντιάλ του 1978, ο Ουαλός διαιτητής, Κλάιβ Τόμας, έμεινε στην ιστορία, γιατί σφύριξε τη λήξη στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Σουηδία, ενώ η κεφαλιά του Ζίκο πήγαινε στα δίχτυα! «Χτύπησε η ειδοποίηση στο ρολόι μου και ήταν το τέλος χρόνου, με την μπάλα στον αέρα» δήλωσε μετά, λες και ήταν ματς μπάσκετ! Ήταν η πιο γραφική απόφαση ποτέ σε Μουντιάλ και λογικά, η FIFA τον έστειλε σπίτι του.  

03.03.2024 | 19:57

«Θέλετε πρωτάθλημα; Κερδίστε τον Ρόδρι» - Ο Ισπανός αναβίωσε τους… Invincibles!

Ακόμη μία νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη ένα ματς δίχως ήττα για τον Ρόδρι. «Έσπασε» κάθε ρεκόρ, κατέρριψε το προηγούμενο του Ρικάρντο Καρβάλιο, και πηγαίνει στο «Άνφιλντ» για να κάνει… 60 τα παιχνίδια του, χωρίς να χάσει!

03.03.2024 | 12:45

Τρομερά παράπονα στην Αγγλία για το γκολ της Λίβερπουλ: «Έπρεπε να συμβεί ό,τι και στη Ρεάλ!» (vids)

«Χαμός» στην Ισπανία, με φόντο όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, αρκετοί Άγγλοι πιστεύουν πως η απόφαση του Μανθάνο είναι σωστή και πως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ο Πολ Τίρνι στο Νότιγχαμ – Λίβερπουλ!  

03.03.2024 | 10:29

Η Τότεναμ τολμά, επιμένει και... συνηθίζει να φέρνει τα πάνω - κάτω (vid)

Αν ο σκοπός του ανθρώπου στη ζωή είναι να κάνει λάθη, να μαθαίνει απ' αυτά και να τα διορθώνει, τότε η Τότεναμ παίρνει πολύ καλό βαθμό στη νοοτροπία που έχει αποκτήσει υπό τον Άγγελο Ποστέκογλου. Ναι μεν γι' ακόμα ένα ματς δέχθηκε πρώτη γκολ από αντίπαλο, αλλά έφτασε στην 5η μεγάλη ανατροπή για τη φετινή σεζόν με το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας.  

02.03.2024 | 12:49

Ο υπέροχος λόγος που ο Φαν Ντάικ πανηγυρίζει έτσι είναι... η κόρη του! (vid)

Το αντικρίζουμε κάθε φορά και η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε αναζητήσει και πολύ. Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ έχει έναν υπέροχο λόγο που πανηγυρίζει με τον τρόπο που το έκανε και στον τελικό του Λιγκ Καπ και αυτός ο λόγος ακούει στο όνομα... Νίλα. Και είναι η κορούλα του! 

01.03.2024 | 12:22

Τα ηγετικά λόγια του Φαν Ντάικ ενέπνευσαν τους πιτσιρικάδες: «Να είστε γενναίοι» (vid)

Ως όφειλε, φέροντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ γύρισε και είπε λόγια που μόνο καλό έκαναν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ λίγο πριν την έναρξη του πρόσφατου ματς Κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ».