Αρθρογραφία » The Story

01.02.2024 | 21:14

Πρέπει η Λίβερπουλ να «φοβάται» τον Σάκα για την Κυριακή; Οι αριθμοί – ρεκόρ για τον… ηγέτη της Άρσεναλ!

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ. Μικέλ Αρτέτα εναντίον Γιούργκεν Κλοπ. Μπουκάγιο Σάκα εναντίον – κατά πάσα πιθανότητα – Άντι Ρόμπερτσον. Σπουδαία μονομαχία. Μία «μονομαχία» που θα μπορούσε εν πολλοίς να καθορίσει και την έκβαση της συνάντησης. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί του παίκτη των «κανονιέρηδων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

01.02.2024 | 10:15

Ειρωνεύεται τον Πολ Μέρσον ο κόσμος της Λίβερπουλ: «Θυμάσαι τι έλεγες πριν από 10 ημέρες;»

Ήττα από την Τσέλσι, κακή εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» και ήττα από την Άρσεναλ, τίτλος… τέλος. Αυτό έλεγε πως θα συμβεί στη Λίβερπουλ ο Πολ Μέρσον, πριν από 10 ημέρες. Και τώρα που οι «κόκκινοι» τον διέψευσαν, έστω και κατά το ήμισυ, είδαν τον κόσμο τους να του απαντάει…

31.01.2024 | 21:50

Κλοπ: «Δεν θέλω να φύγω, αλλά πρέπει να το κάνω»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά τόνισε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι όχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί πνευματικά δεν έχει πια την ίδια ένταση που θα ήθελε να μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο...

31.01.2024 | 11:09

Δεύτερη κίτρινη, VAR και… απευθείας κόκκινη: Ο Άμραμπατ τα έζησε «όλα» στο 94ο λεπτό με το Μαρόκο! (vid)

Από την κόλαση στον… παράδεισο και πάλι πίσω. Ο Σοφιάν Άμραμπατ είδε το Μαρόκο να μένει εκτός συνέχειας του Κόπα Άφρικα με ήττα – σοκ, και αποβλήθηκε στο 94ο λεπτό, σε μία πολύ περίεργη φάση. Τα «είδε» όλα στο φινάλε του παιχνιδιού, δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας!

30.01.2024 | 13:36

Λάθη σε κάθε παιχνίδι, Championship και τώρα… Άρσεναλ – Λίβερπουλ; Θέμα συζήτησης ο Τέιλορ στην Αγγλία! (vid)

Πριν 60 ημέρες στην Championship, τώρα στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Δεν θα καταλάβει ποτέ κανείς τι συμβαίνει με τους διαιτητές στην Αγγλία και κάπως έτσι, ο Άντονι Τέιλορ «επιστρατεύεται» για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Βίντεο με αρκετά από τα λάθη του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την στιγμή που και οι δύο ομάδες, ιδανικά, δεν θα τον ήθελαν στο «Έμιρεϊτς»!

30.01.2024 | 10:37

Τότε δεν ήξερε, τώρα είναι ευλογημένος: Η μέρα που ο Κλοπ «προετοιμάστηκε» για το Άνφιλντ (vid)

Πριν από 10 χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο «Άνφιλντ» ως αντίπαλος προπονητής. Απολάμβανε κάθε στιγμή, κάθε χώρο του γηπέδου. Κατεβαίνοντας προς τον αγωνιστικό χώρο, ακούμπησε την γνωστή ταμπέλα. Πού να ‘ξερε… Τότε δεν μπορούσε να το σκεφτεί. Τώρα, θα το θεωρεί ευλογία εκείνο το μικρό άγγιγμα που έμελλε να γίνει ολόκληρη ιστορία…  

29.01.2024 | 13:35

Με δεξί θέλετε ή με το αριστερό; Ο Ζότα γίνεται ο καλύτερος two-footed finisher στην Ευρώπη! (vid)

Πριν από μερικά χρόνια στη θέση του ήταν ο Σάντι Καθόρλα. Όχι ως γκολτζής, αλλά ως ποδοσφαιριστής που δεν ξεχώριζες αν χρησιμοποιεί καλύτερα το δεξί ή το αριστερό πόδι. Τώρα, ο Ντιόγο Ζότα κάνει κάτι αντίστοιχο στη Λίβερπουλ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει κουβέντα για τον καλύτερο στα τελειώματα, με κάθε πιθανό τρόπο!  

28.01.2024 | 16:48

Γιούργκεν, είσαι σίγουρος πως θες να φύγεις; Τρομερή συγκίνηση, ένα «Άνφιλντ» όρθιο, γκολ για τον Κλοπ ο Τζόουνς! (vids)

Ένα «κόκκινο» απόγευμα στο «Άνφιλντ» και κεντρικό πρόσωπο για τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. Απόλυτη αποθέωση, καθολική αποδοχή και συγκίνηση από τον Γερμανό προπονητή στο «You will never walk alone»! Πρώτο γκολ μετά την ανακοίνωση ο Κέρτις Τζόουνς!