Αρθρογραφία » The Story

30.01.2024 | 10:37

Τότε δεν ήξερε, τώρα είναι ευλογημένος: Η μέρα που ο Κλοπ «προετοιμάστηκε» για το Άνφιλντ (vid)

Πριν από 10 χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο «Άνφιλντ» ως αντίπαλος προπονητής. Απολάμβανε κάθε στιγμή, κάθε χώρο του γηπέδου. Κατεβαίνοντας προς τον αγωνιστικό χώρο, ακούμπησε την γνωστή ταμπέλα. Πού να ‘ξερε… Τότε δεν μπορούσε να το σκεφτεί. Τώρα, θα το θεωρεί ευλογία εκείνο το μικρό άγγιγμα που έμελλε να γίνει ολόκληρη ιστορία…  

29.01.2024 | 13:35

Με δεξί θέλετε ή με το αριστερό; Ο Ζότα γίνεται ο καλύτερος two-footed finisher στην Ευρώπη! (vid)

Πριν από μερικά χρόνια στη θέση του ήταν ο Σάντι Καθόρλα. Όχι ως γκολτζής, αλλά ως ποδοσφαιριστής που δεν ξεχώριζες αν χρησιμοποιεί καλύτερα το δεξί ή το αριστερό πόδι. Τώρα, ο Ντιόγο Ζότα κάνει κάτι αντίστοιχο στη Λίβερπουλ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει κουβέντα για τον καλύτερο στα τελειώματα, με κάθε πιθανό τρόπο!  

28.01.2024 | 16:48

Γιούργκεν, είσαι σίγουρος πως θες να φύγεις; Τρομερή συγκίνηση, ένα «Άνφιλντ» όρθιο, γκολ για τον Κλοπ ο Τζόουνς! (vids)

Ένα «κόκκινο» απόγευμα στο «Άνφιλντ» και κεντρικό πρόσωπο για τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. Απόλυτη αποθέωση, καθολική αποδοχή και συγκίνηση από τον Γερμανό προπονητή στο «You will never walk alone»! Πρώτο γκολ μετά την ανακοίνωση ο Κέρτις Τζόουνς!  

28.01.2024 | 15:16

Μήπως για αυτό έφυγε ο Μουρίνιο από τη Ρόμα; Μία «μυστική» συμφωνία, επηρέαζε και τον… Μίτσελ του Ολυμπιακού!

Και αν τελικά δεν έφυγε λόγω αποτελεσμάτων; Και αν ο κόσμος της Ρόμα έχει «προδοθεί», δίχως να το γνωρίζει, από τον Ζοσέ Μουρίνιο; «Τρελό» δημοσίευμα έχει προκύψει, φήμες για «μυστική» συμφωνία του «Special One» με την ομάδα του Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία. Λέγεται μάλιστα πως έβαλε και δικό του… όρο για να αφήσει τη Ρόμα και να μετακομίσει εκτός Ευρώπης!

28.01.2024 | 14:42

Ένα tweet γεμάτο… spoil το 2015: Τι είχε πει ο Τσάμπι Αλόνσο όταν ο Κλοπ υπέγραφε στη Λίβερπουλ;

Πέρασαν εννέα χρόνια από τότε. Και όμως, ένα απλό tweet του Τσάμπι Αλόνσο, έμελλε να γίνει viral, από τον Οκτώβριο του 2015… σήμερα. Είχε καλωσορίσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ». Και οι φίλοι της ομάδας, θεωρούν πως η ώρα του επιτέλους έφτασε!  

28.01.2024 | 10:37

Από το γκολ στα playoffs, μέχρι τους «16» του Κυπέλλου: Ο Λούκας της Μέντστοουν έμαθε να μην το βάζει κάτω! (vid)

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορική πρόκριση της Μέντστοουν Γιουνάιτεντ στους «16» του Κυπέλλου. Όπως και πριν από μερικά χρόνια, όταν αποφάσισε ν' αφήσει στιγμιαία την εστία του, ο Λούκας Κόβολαν αποδεικνύει πως στα δύσκολα «βουτάει» βαθιά. Και πλέον έχει ιστορίες που θα θυμάται για μια ζωή.   

27.01.2024 | 11:44

«Συναισθήματα, ατμόσφαιρα, κόσμος»: Η διαφορετική ερμηνεία που δίνει ο Κλοπ στο ποδόσφαιρο (vid)

Τακτική; Ναι, αλλά όχι το πρωτεύον στοιχείο. Η φιλοσοφία του Γιούργκεν Κλοπ για το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετική από πολλούς άλλους. Είναι μοναδικές οι σκέψεις του. Και ξέρει ότι η μπάλα δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Αλλά ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλον. Και γι' αυτό έκανε το «Άνφιλντ» κάτι σαν... ιερό ναό.  

26.01.2024 | 13:44

Ο Κλοπ στη Γιουνάιτεντ, ο Κλοπ στη Σίτι, ο Κλοπ στην Τσέλσι; «Ξέρετε πόσο αγαπάω τη Λίβερπουλ;»

«Δεν υπάρχει πιθανότητα, δεν μπορώ να το κάνω, αγαπάω τη Λίβερπουλ!». Τέλος συζήτησης. Μία κουβέντα που ξεκίνησε στα social media, αναφορικά με το αν ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα και ολοκληρώθηκε… άμεσα από τον ίδιο!

25.01.2024 | 16:02

Από το «όσοι με πιστεύουν, πάμε μαζί», στον ιδανικό Ιανουάριο της Λίβερπουλ (vids)

Πέρυσι τέτοια περίοδο, η Λίβερπουλ έμενε με μόλις μια νίκη σε εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γιούργκεν Κλοπ ζητούσε στήριξη και μιλούσε με αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές του ώστε να βγάλει την ομάδα απ’ το τέλμα. Φέτος, ο Ιανουάριος είναι μαγικός για τους «κόκκινους». Και ο Γερμανός χαμογελά, γιατί ξέρει…